Şimdi Ara

SUNNY AT 11000 HD SES GÖRÜNTÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam Aleykum;

    Sunny 11000 hd receiverı aldım ve Sony kdl-46w5500 televizyona bağladım. Scart ile aldığım görüntü ve seste hiç sıkıntı yok. HDMI kablo ile bağlantı kurdum ve Turksatta yayınlanan Teledünya info HD kanalını 1080i formatında izleyebildim kalitesi de gerçekten çok güzel. Ancak 1gram ses çıkmıyor. Teledünya info HD dışında diğer kanallarda da Ses yok. Kabloda sorun yok çünkü PS3 ü oynarken hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Televizyonun tüm ses ayarlarına baktım, uydunun ses ayarlarına baktım, tüm değişkenleri denedim problemi çözemedim. Aynı cihazı aynı kablo ile arkadaşımın evinde ki full hd Hyundai tv ile denedim, ses de görüntü de geliyor. Tek fark arkadaşın uydusu eutelsat digitürk, benim ki turksat. Şu anda geçici bir çözüm buldum. Cihazı HDMI ile Tv'ye bağlıyorum, cihazın arkasında ki Audio Out'dan ses sitemine çıkıyorum ve oradan Stero olarak sesi alabiliyorum. Ama ben direk TV'den neden ses alamıyorum, her seferinde ses sistemini açıp da tv izlemek istemiyorum.Bu sorunu bilen ve başına gelen bir arkadaş varsa lütfen yardımcı olabilir mi?







  • Selamlar,

    AT 11000 AT10057 her iki cihazıda denedim, hdmi çıkışlarında problem var, özellikle 10057 mdelinde görüntü 40-45 dk sonra gidiyor.
    Cihazı aç kapa düzeliyor, yine benzer sürede aynı sorun, AT11000 hiç bir yazılımı yok, key giremiyorsun.
    Ben cihazları iade ettim, şu an bu ürünlerden daha yeni seri olan 14020 modelini aldım, onuda kontrol edicem.
    Sunny bu cihazlarında hdmi çıkışında problem var.
  • Anladım ama ilginçtir ki bu cihaz yukarıda bahsettiğim gibi diğer FULL HD tv de sesiyle görüntüsüyle çalıştı. Benim anlamadığım neden benim televizyonumda bu sesi alamıyorum. Hani desem ki benim televizyonum gelen dolby digital sesi decode edemiyor ki bu imkansız. Yani hatayı burada arayabilir miyiz? Televizyon (Sony kdl46w5500) ve Sunny at11000 arasında bir ses uyum sorunu olabilir mi?

    Bu arada dün akşam cryptoworks modül + digitürk kartımı sunny at 11000 hd ile denedim. Çift çıkışlı LNB ile hem Türksat'ı, hem eutelsat uydusunu aynı receivere bağladım ve sorunsuz çalışıyor. HD yayınlara da üye değilim ancak EUROSPORT HD ücretsiz açık ve problemsiz görebiliyorum. Bugün HD yayınları açtırıp artık bu uydu araştırma alma satma işine son vereceğim.
  • Selamlar,

    Sony ile sorun olabilir, bazı uydu alıcılardaki hdmi çıkışı lisanslı , yan sanayi olabiliyor, bu da uyumsuzluk sorunu yapıyor. Daha önce seul x3 içinde sony de böyle bir sorun, topiclerde okumuşdum. Elle manuel olarak hdmi portu seçimi yapmanızı öneririm.
    Ben acer full hd lcd ekranda denedim ve sesle ilgili bir sorun olmadı ama görüntü konusunda bahsettiğim sorunları yaşadım.
    Birde bu ürünü hepsi burda 180 tl ye satıyordu , sizde ordan mı aldınız. Ben HB aldıklarımı iade ettim.
  • Televizyon zaten otomatik olarak algılıyor, HDMI bağlantıyı yapar yapmaz görüntü HDMI a ceviriyor ve menuye girdiğimde yayın HDMI, ses HDMI yazıyor. Ses varmış gibi davranıyor ama bitürlü ses gelmiyor. Cihaz bana Türkiye'den bir arkadaşımdan hediye geldi. Aslında ben sunny 10070 istemişim ama yanlışlıkla bunu gönderdi. Sanırım 400TL ye almış. Bende daha öyle görüntü sorunu olmadı. 2saatten fazla süreyle açık kaldı ve kapanma yaşamadım. Bu akşam biraz daha uğraşacağım, ama ümitli değilim.. Sony TV, Sony PS3 ü çalıştırıyo, receiver ı ise aynı porttan bağlamama rağmen ses gelmiyor, aynı receiver aynı kablo ile diğer TV'den sesli görüntülü sıkıntısız çalışıyor. Demek ki Sony Tv cihaz seçiyor. Tek anlama başka bir HD cihazla denemek olucak sanırım.
  • arkadaşlar, bende yeni alıcam, merkezi bina uydu sisteminde çalışıyormu bu cihaz?
  • abim sony servisinde bu modellerde bazı cihazlarda ses kopmaları oluyomuş yani sony lcd tvden kaynaklanıyor sony hala bunu çözmeye çalışıyor bazı sony modelleri d smarttada yapıyor bunu kabloda veya makinede sorun yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.