Şimdi Ara

Süleyman Soylu istifa mi etti ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Fethullahçılar yok edilmediler ki. Sadece yer altına çekildiler. Yok edilenler örgütün deşifre olmuş ve artık örgüte zarar vermeye başlayan kısımlarıdır.

    Sedat Peker'in yaptığı hiçbirşey yok. Yapmış gibi görünenlerde elinde pazarlık unsuru olması için yapıyor. Eminim aylardır hükümetin işbirliği yaptığı oluşumlarla Sedat Peker'in mensubu olduğu oluşum arasında pazarlık vardır.


    İrili ufaklı çeşitli güç odaklarının oluşturduğu ittifakta öyle sanıldığı gibi Akp-Fethullahçı çatışması çıkmadı, Fethullahçı-Ağar, Fethullahçı-Ulusalcı çatışması çıktı. 15 Temmzudan sonra da ittifakda değişim oldu, Fethullahçıların yerini Ulusalcılar, Ağar ve Mhp aldı. Polis Teşkilatında Ağar'ın en etkili olduğu birim olan Özel Harekat Dairesi 15 Temmuz'da en ağır kaybı yaşadı. Ağar bu saldırıyı bastırınca Cumhurbaşkanı üzerinde daha etkili olmaya başladı. Aksi halde Akp-Fethullahçı işbirliği devam edip Ağar ve ekibi yargılanacaktı.


    Fethullahçıların etkin olamadığı bazı kurumlarda (Özel Harekat gibi) Ağar ve ekibinin hakimiyeti vardır.





  • Sanmam "O" kendi isteği ile istifa fln etmez. Daha önce de böyle dedikodular çıkmıştı. Dedikodu işte. XP

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alierennet kullanıcısına yanıt

    Yok edildiler.

    Çoğusu ülkeye hizmet ettiğini düşünüp terörist olduğunu asla düşünmedi. Günün sonunda terörist ilan edildiler. Bundan sonra diyelim ki akp gitse bile kim gider bu oluşuma katılır. Onu bırak 20 30 yılı bunlarla beraber geçmiş kişiler bile asla geri gelmezler. Çoğusu tr de bile yaşamak istemiyor. Yurtdışında yaşamak artık onların hayali. Adamlar yunanistan üzerinden kaçak olarak ülkeden kaçmaya razı. Kaçarken ölenler bile var. Ne yapsın adam tr yi her gördüğü kişi onlara terörist muamelesi yapacak. Benim tahminim akp gidince yurt dışına kaçak gitmek yerine artık yasal olarak gidecekler. Ne siyasete nede kurumlara yön verecek gram güçleri yok. Tr de bir misyonlarının olmadığını düşünüyor çoğu. Tabiiki yurtdışında hala misyonları olduğunu düşünüyorlar. Bu saatten sonra bunları yurt içinde bulmanız çok zor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >





  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Püskevit arkasında sağlam durdu, receb bi kaç kere istedi ama vazgeçti.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alierennet kullanıcısına yanıt

    Dedigin dogru belki yok edilmediler ama halkin saldiriya meyilli kesimi tarafindan surekli tehtid altindalar. Sedat Peker, Binali'nin oglu'nun uyusturucu trafigini, Mehmet Agar'in infazlarini, Suleyman Soylu'nun devleti nasil ele gecirmeye calistigini belgeleriyle ortaya doktu bu bile basli basina Sedat Peker'i kahraman yapti. Ben bile Sedat Peker'i daha dune kadar kucumserken bugun adama kahraman gozuyle bakiyorum :) Adami susturmasalardi kim bilir daha neleri ifsa edecekti.


    SS, fetodan bosalan koltuklara menzilcileri yerlestirip devlet nezdinde dokunulmaz biri olmaya calisti. Bu adam baska bir ulkede olsaydi coktan yargilanip devlet gorevinden alinirdi ama hala Erdogan bunu gorevden alamiyor buda dunya lideri dedikleri adamin durumunu biraz olsun gostermiyormu ?

  • Arada istifa eder o


    Biraz duygu sömürüsü olarak görüyorum


    Seçim yaklaştıkça daha kimler istifa edecek bekleyip görmek lazım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.