Şimdi Ara

Suicide Squad (5-12 Ağustos 2016) | Will Smith - Jared Leto - Margot Robbie (242. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.901
Cevap
41
Favori
143.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth


    quote:

    Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

    Beni blokla diyor mesajların

    Beni neden bloklamadın diyor bence



    Şimdi cevap vermeye gelir ama dur JL'cim sen zahmet etme "ıyy dedpul da gelmiş "

    hocam blokla geç troll işte
  • tnuviel37 kullanıcısına yanıt
    ya senle anlaşamıyacaz izlenemeyecek halde diyorum işte

    2 defa zaman ayırıp izleyemedim filmi ki: cipsim kolam projektöre yansıtılan perdem ,ses efektlerim

    ben filmleri 4-5 defa izleyip sıkılmayan adamım
    dark knighti belki 15 kere falan izledim

    bvs denilen film boş beleş ,saçma sapan bir film sen istediğin kadar güzel de ama öyle sıkıcı
    konusu olmayan uyku getirici bir film tıpkı suicide squide gibi 2side çöp
  • Beni blokladığın için teşekkür ederim yazmış en son

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ohohohoho çünk deedpul ölsmz bi kreee

    @tnuviel37 boşuna yorulmayın abi troll için :) Belli ki BvS gömmeye gelmiş Boş beleş dediği film aslında o kadar dolu ki ağırlığı altında ezilmiş..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusticeLeague -- 18 Aralık 2016; 0:46:34 >
  • BvS de ne ağırlık varmış paşam anlatta biz de öğrenelim evrenin sırları falan mevcut filmde heralde biz anlayamadık



    Ama martha sahnesindeki o derinlik benim ciğerimi dağladı mesela
  • Sen boşver ne desek boş sizlere siz o harika işlenişli Thor izleyin. Laylaylom dünyaya gidip gelen kimsenin bir dakika yaa demediği filmleri
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Man in the Suit

    BvS de ne ağırlık varmış paşam anlatta biz de öğrenelim evrenin sırları falan mevcut filmde heralde biz anlayamadık



    Ama martha sahnesindeki o derinlik benim ciğerimi dağladı mesela

    Sen ağırlıktan ne anlarsın bre cahil. Köpek kurtarmak için ölen Jonathan Kent'e saygın olsun bari
  • Sorun bende herhalde. Arkadaş ortamında Mos ve BvS izlediğim en iyi süper kahraman filmlerinden diyorum acaba rezil mi ediyorum kendimi. Thor 1 den sonra marvel filmi izlemiyordum daha sonra captain Amerika ile tekrar döndüm avengersla tekrar bıraktım.marvelin Avengers sonrası filmleri BvSyi çöp edecek kadar iyiyse hemen başlıyım Martha sahnesinde gözleri dolan adamım ben (like batman, my weakness is my mother too)

    Biraz film tavsiye edin BvSyi çöp edecek(watchmen'i izledim onuda en iyiler listesine koydum gerçi onu söyleyince de rezil oluyoruz ama neyse) . Ultron, civil War deadpool iyiyse izleyim yani boşuna rezil olmayayım birde guardian of the galaxy 2 gelecekmiş ne dersiniz fırsat veriyim mi gerçi 1. Filmide izlemedim ama...
  • Deadpool>All
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gimli Bronzebeard

    Sorun bende herhalde. Arkadaş ortamında Mos ve BvS izlediğim en iyi süper kahraman filmlerinden diyorum acaba rezil mi ediyorum kendimi. Thor 1 den sonra marvel filmi izlemiyordum daha sonra captain Amerika ile tekrar döndüm avengersla tekrar bıraktım.marvelin Avengers sonrası filmleri BvSyi çöp edecek kadar iyiyse hemen başlıyım Martha sahnesinde gözleri dolan adamım ben (like batman, my weakness is my mother too)

    Biraz film tavsiye edin BvSyi çöp edecek(watchmen'i izledim onuda en iyiler listesine koydum gerçi onu söyleyince de rezil oluyoruz ama neyse) . Ultron, civil War deadpool iyiyse izleyim yani boşuna rezil olmayayım birde guardian of the galaxy 2 gelecekmiş ne dersiniz fırsat veriyim mi gerçi 1. Filmide izlemedim ama...

    Ultron: espiri yapan, şarkı mırıldanan bir kötü karakter izlemek istiyorsan izle
    civil war: savaş yok bir kere ortada. birbirine vurup ''ahhh çok mu acıttım ya??'' diyen kahramanlar var. Espiri ve cıvıklık hat safha da
    Deadpool: cıvık bir karakterin cıvık filmi sadece..
    GotG: trailer'ını izle baya bi çocuk filmi gibi..

    Hiç biri bir Watchmen ve BvS değil..
    Dr.Manhattan>all



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusticeLeague -- 18 Aralık 2016; 16:37:5 >




  • Margot robbie 2 + Will Smith 1 + Müzikler 1: Film 4/10
    Gerçekten ben yazsam çeksem daha iyi yapardım bu filmi
  • BvS çöp SS daha çöp

    Bakınız:



    BvS konu kötü, SS konu yok



    BvS lois lane, SS enchantress



    BvS martha, SS ailemi tekrar kaybetmeyeceğim???(diablo)



    BvS clark neden bruce'a karşı bilenmiş, SS slipknot neden filmde

    -

    Cpt Boomerang önemli hiçbir şey yapmaz, bikaç boomerang fırlatır yaratıklara etki etmez sonra takımı terk eder barda toplanıldığında geri döner



    Silahların etki etmediği uzaylı mı denir artık yaratıklara Harley Quenn'in üflenmiş sopası tek atar


    -

    BvS hükumet UZAY GEMİSİNİ lexe veriyor, hükumet daha önce test edilmemiş intihar timi projesine anında onay veriyor(kafalara c4 takma falan)



    BvS sadece Batman ile Superman'in kapışmasını istiyorduk; SS sadece önceki iki filmden daha iyi bir şey bekliyorduk, ikisi de olmadı.



    Rip DCEU




  • Yalnız değilmişim. Film cidden aşırı kötü. Hatta yapıp bu filme zaman harcamayın, daha güzel filmler bulmakta zorlanmazsınız.
  • "BvS clark neden bruce'a karşı bilenmiş" filmde gayet güzel işleniyordu bu ama hater gözlüğünüz takılıydı heralde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien


    quote:

    Orijinalden alıntı: Ürüng Ayığ Toyon

    Bugüne kadar 400'e yakın film izledim ve şunu çok rahat söyleyebilirim ki, gördüğüm en iyi cast seçimi bu filmde. Üstelik kalabalık kadroya ve kotarılması zor rollere rağmen. Oyuncuların her biri rollerinin hakkını fazlasıyla veriyor, izlerken onların yerine başka birilerini aklınıza bile getiremiyorsunuz. Abartmıyorum, başta Margot Robbie olmak üzere, bu filmde birçok oyuncu hayatının performansını sergiliyor. Bence cast seçiminde mükemmellik yakalanmış. Rolünün ağırlığından da olsa gerek, bir tek Cara Delevingne'ın oyunculuğu biraz sırıtıyor ama bu kız da kendini her geçen gün geliştiriyor oyunculuk anlamında, göze batmıyor.

    Ayrıca filmin tonu ve kamera açıları da çok hoşuma gitti. Şuana kadarki DCEU tonlamalarından bir sapma söz konusu değil. Yönetmen de sağlam iş çıkarmış, doğru bir tercih olduğunu kanıtlamış. Joker'in çok fazla sahnesi kesilmiş fakat zaten ana hikayeye doğrudan bir katkısı olmadığı için beni rahatsız etmedi. 4-5 sahneyle de olsa Joker-Harley Quinn ilişkisini derinden hissettiğimi söyleyebilirim. Bu arada Jared Leto sinema tarihinin açık ara en iyi Joker'i.

    Senaryodaki ufak tefek sıkıntılar ve filmin kötüsünün zayıflığını, kötü olmak için sağlam bir nedene tutunamayışını bir kenara bırakırsak, filmdeki en ölümcül hata olur olmaz yapılan sahne kesintileri. Bence filmin eleştirmenlerden bu kadar düşük not almasının ana sebebi de bu kısım olabilir. Çünkü bu aşamada sinema adına amatörlüğe kaçacak derecede, inanılmaz yanlış işler yapılmış. Hatta 5-6 sahnede bunu direk gözümüze sokuyorlar. Bunun yanı sıra komple attıkları bazı sahneler yüzünden olay örgüsünde kopukluklar var. En anlamadığım şey de Slipknot'ın hikayesinin olduğu gibi atılmış olması. Film 2 saat ve bence 1 saate yakın kırpılma var. Ayrıca Joker'i 7 dakika yerine 15-20 dakika görmek filme kesinlikle renk katar, ilgiyi artırırdı.

    Bir puanlama yapacak olursam, filmin notu 7/10 ama 9/10 olmaması ne oyuncuların ne yönetmenin, bence tamamen stüdyonun suçu. Filme gitmekte hala tereddütleri olanlar varsa, bence mutlaka gidilmesi gereken, kesinlikle beyaz perdede izlenmeyi hak eden bir film. 2-3 ay sonra çıkacak olan genişletilmiş versiyonla da cila yaparsınız.

    Bir cümleyle özetlemek gerekirse, Suicide Squad başyapıt olmanın kıyısından dönmüş bir başüstü film.

    400 den fazla film izlemiş biri olarak her zaman demiş olduğum gibi DC, Nolan ve ekibinden sonra tarihe gömüldü, adamlar bildiğin kendi ayaklarına sıktılar, şimdi diyebilirsiniz ne bu Christian Bale, Nolan ve Heath aşkı. Ben size söyliyim hocam, adamların ismi bile çizgi romandan bi haber olan insanı filme çekmek için yeterli, aktörlük vs. falan onları daha durumun içine katmıyorum, Tobey ile başlayan mükemmel çizgi roman film evreni Marvel'ın şüphesiz en iyi yaptığı iştir, ondan sonran DC, Nolan gibi bir adam ile zirveye çıkarken, Marvel farkettiyseniz sonradan açıldı. Aslında Marvel, ikiye ayrılıyor. Nolan öncesi sinema evreni ve Marvel, Nolan sonrası marvel ve çizgi roman evreni. Batman filmleri ile adeta sinema evreni Çizgi Roman kültürü ile yayılmaya başladı. Şu an zirvedeki filmler Avatar haricinde çizgi roman evreni. Marvel şu an başını aldı gitti, Hawkeye filmi yapsalar emin olun sadece sirk sahnelerinde bile parayı kırarlar, adamlar artık düzeni oturtmuş. DC son zamanlarda gidip Marvel'ın yaptığını yaparak peş peşe filmler duyurdu ama unuttukları şeylerden biriyse DC ve çizgi roman evrenini ayağa kaldıran isimlerden yoksun olmalarıydı.

    Jared Leto iyi aktör ona sözüm yok ama kimse de bana demesin Heath'ten daha iyiydi. Bale keza bana göre daha iyi, teknoloji ve günümüz açısından kostümler vs. tabii ki daha iyi olacak, bazı noktaları atlamak emeğe saygısızlıktır. Herkes görmeli bu tür şeyleri. Nolan bir efsane yarattı ve o film sayesinde aslında Marvel'ın böyle olmasına sebep.

    Marvel, Spider-Man ile çizgi roman kültürünü sinemaya aktardıktan sonra duraksama evresine girdi. Aslında her şeyi değiştiren ve çizgi roman kültürünü ve sinema evrenini değiştiren tek hareket bana göre Nolan'ın Batman'i. Diyeceklerim bu kadar, sevgiler...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Film hakkında espri eklenmiş sonradan diyorlardı.



    Ben tek espri bile görmedim,duymadım.



    Eğer ateş adamın su istemesi,bomerang adamın kola içmesi espiri veya küçük jokelarsa hiç yapmasalar daha iyiydi.
  • Filmin türüne komedi eklemeyi unutmuşlar filmin özeti.

  • Setten bir görüntü, daha önce yayınlanmamış. Duvar kağıdı yapmak için mükemmel.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawsford27 -- 22 Aralık 2016; 19:49:6 >
  • ehhh işte. fena film değildi. ama izlemesenizde olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien


    quote:

    Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien


    quote:

    Orijinalden alıntı: Ürüng Ayığ Toyon

    Bugüne kadar 400'e yakın film izledim ve şunu çok rahat söyleyebilirim ki, gördüğüm en iyi cast seçimi bu filmde. Üstelik kalabalık kadroya ve kotarılması zor rollere rağmen. Oyuncuların her biri rollerinin hakkını fazlasıyla veriyor, izlerken onların yerine başka birilerini aklınıza bile getiremiyorsunuz. Abartmıyorum, başta Margot Robbie olmak üzere, bu filmde birçok oyuncu hayatının performansını sergiliyor. Bence cast seçiminde mükemmellik yakalanmış. Rolünün ağırlığından da olsa gerek, bir tek Cara Delevingne'ın oyunculuğu biraz sırıtıyor ama bu kız da kendini her geçen gün geliştiriyor oyunculuk anlamında, göze batmıyor.

    Ayrıca filmin tonu ve kamera açıları da çok hoşuma gitti. Şuana kadarki DCEU tonlamalarından bir sapma söz konusu değil. Yönetmen de sağlam iş çıkarmış, doğru bir tercih olduğunu kanıtlamış. Joker'in çok fazla sahnesi kesilmiş fakat zaten ana hikayeye doğrudan bir katkısı olmadığı için beni rahatsız etmedi. 4-5 sahneyle de olsa Joker-Harley Quinn ilişkisini derinden hissettiğimi söyleyebilirim. Bu arada Jared Leto sinema tarihinin açık ara en iyi Joker'i.

    Senaryodaki ufak tefek sıkıntılar ve filmin kötüsünün zayıflığını, kötü olmak için sağlam bir nedene tutunamayışını bir kenara bırakırsak, filmdeki en ölümcül hata olur olmaz yapılan sahne kesintileri. Bence filmin eleştirmenlerden bu kadar düşük not almasının ana sebebi de bu kısım olabilir. Çünkü bu aşamada sinema adına amatörlüğe kaçacak derecede, inanılmaz yanlış işler yapılmış. Hatta 5-6 sahnede bunu direk gözümüze sokuyorlar. Bunun yanı sıra komple attıkları bazı sahneler yüzünden olay örgüsünde kopukluklar var. En anlamadığım şey de Slipknot'ın hikayesinin olduğu gibi atılmış olması. Film 2 saat ve bence 1 saate yakın kırpılma var. Ayrıca Joker'i 7 dakika yerine 15-20 dakika görmek filme kesinlikle renk katar, ilgiyi artırırdı.

    Bir puanlama yapacak olursam, filmin notu 7/10 ama 9/10 olmaması ne oyuncuların ne yönetmenin, bence tamamen stüdyonun suçu. Filme gitmekte hala tereddütleri olanlar varsa, bence mutlaka gidilmesi gereken, kesinlikle beyaz perdede izlenmeyi hak eden bir film. 2-3 ay sonra çıkacak olan genişletilmiş versiyonla da cila yaparsınız.

    Bir cümleyle özetlemek gerekirse, Suicide Squad başyapıt olmanın kıyısından dönmüş bir başüstü film.

    400 den fazla film izlemiş biri olarak her zaman demiş olduğum gibi DC, Nolan ve ekibinden sonra tarihe gömüldü, adamlar bildiğin kendi ayaklarına sıktılar, şimdi diyebilirsiniz ne bu Christian Bale, Nolan ve Heath aşkı. Ben size söyliyim hocam, adamların ismi bile çizgi romandan bi haber olan insanı filme çekmek için yeterli, aktörlük vs. falan onları daha durumun içine katmıyorum, Tobey ile başlayan mükemmel çizgi roman film evreni Marvel'ın şüphesiz en iyi yaptığı iştir, ondan sonran DC, Nolan gibi bir adam ile zirveye çıkarken, Marvel farkettiyseniz sonradan açıldı. Aslında Marvel, ikiye ayrılıyor. Nolan öncesi sinema evreni ve Marvel, Nolan sonrası marvel ve çizgi roman evreni. Batman filmleri ile adeta sinema evreni Çizgi Roman kültürü ile yayılmaya başladı. Şu an zirvedeki filmler Avatar haricinde çizgi roman evreni. Marvel şu an başını aldı gitti, Hawkeye filmi yapsalar emin olun sadece sirk sahnelerinde bile parayı kırarlar, adamlar artık düzeni oturtmuş. DC son zamanlarda gidip Marvel'ın yaptığını yaparak peş peşe filmler duyurdu ama unuttukları şeylerden biriyse DC ve çizgi roman evrenini ayağa kaldıran isimlerden yoksun olmalarıydı.

    Jared Leto iyi aktör ona sözüm yok ama kimse de bana demesin Heath'ten daha iyiydi. Bale keza bana göre daha iyi, teknoloji ve günümüz açısından kostümler vs. tabii ki daha iyi olacak, bazı noktaları atlamak emeğe saygısızlıktır. Herkes görmeli bu tür şeyleri. Nolan bir efsane yarattı ve o film sayesinde aslında Marvel'ın böyle olmasına sebep.

    Marvel, Spider-Man ile çizgi roman kültürünü sinemaya aktardıktan sonra duraksama evresine girdi. Aslında her şeyi değiştiren ve çizgi roman kültürünü ve sinema evrenini değiştiren tek hareket bana göre Nolan'ın Batman'i. Diyeceklerim bu kadar, sevgiler...



    Man of Steel güzeldi.
    BvS de iyiydi. SS kötüydü.

    Her filmi Marvel'le karşılaştırmamız gerekmiyor iyi veya kötü olduğuna karar vermek için.

    Ayrıca DC Evreninde 3 tane Joker var, Leto'nun Joker'ini Jack Nicholson'ın Joker'i ile karşılaştırmak gerekiyor. Ledger'ınki ile değil.




  • 
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.