Şimdi Ara

Süha Evden Eve Nakliyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türkiye'nin bütün illerinde hizmet veren firmamız Süha Evden Eve Nakliyat, nerede olursanız olun, hizmet kalitesinden ödün vermeden homojen bir şekilde hizmet sunmaktadır. Müşteri memnuniyetinden asla vazgeçilmeden, sizlerin isteklerine ve beklentilerine göre, maksimum eşya koruması ile iller arası hasarsız bir evden eve taşımacılık yapmakta ve sizlerden referanslar almaktadır. Yaptığı taşımalarda maksimum beğeni almakta ve bu sayede her geçen gün müşteri portföyünü genişletmektedir. Yeni model kapalı kasa araçları ile eşyalarınız daha konforlu ve güvenli gitmektedir. Deneyimli personellerimiz sürekli olarak mobilya de-monta, montaj, yeni paket sarım, hasarsız ve güvenli taşıma eğitimleri almakta bununla birlikte iletişim kursları ile güler yüzlü hizmet sunmaktadır.
    Hedefimiz en iyi hizmeti sunmak ve Türkiye'nin en çok tercih edilen evden eve nakliyat firması olmak. Bunun için çok çalışıyor, çok araştırıyor ve sizlerden gelen geri dönüşleri değerlendiriyoruz. Evden eve taşımacılık da bir elin parmaklarını geçmeyecek sayıdaki kurumsal firmalar içerisinde bulunmaktan kıvanç duyuyoruz.
    Şehirler arası evden eve taşımacılığın yanında sizlere Asansörlü Evden Eve Nakliyat hizmeti de sunuyor, yüksek katlar ve dar merdivenlerde büyük kolaylık sağlayarak taşıma süresine kısaltıyoruz. Çeşitli araç kapasitemizle her türlü durum ve eşyaya göre araç sağlayabiliyor, daima beklentilerinizi karşılayabiliyoruz.
    Sizlerde Süha Nakliyat ile taşımalarınızı gerçekleştirmek ya da aklınıza takılanları sormak istiyorsanız 0532 158 92 99 nolu numaradan müşteri temsilcilerimizle iletişime geçebilirsiniz

    [simage][/simage] Süha Evden Eve Nakliyat
     Süha Evden Eve Nakliyat


    Pendik Evden Eve Nakliyat
    Tuzla Evden Eve Nakliyat
    Kartal Evden Eve Nakliyat
    Maltepe Evden Eve Nakliyat
    Samandıra Evden Eve Nakliyat
    Sultanbeyli Evden Eve Nakliyat
    Kaynarca Evden Eve Nakliyat
    Kurtköy Evden Eve Nakliyat
    Beykoz Evden Eve Nakliyat
    Bostancı Evden Eve Nakliyat







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.