Şimdi Ara

Suç Bizde (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C-TRanger

    Hırsızın hiç mi suçu yok?. Oyunları 10-15 yaşındaki ergenler oynayabilsin diye basitleştiren, tekdüze yapan oyun yapımcıları, bizler değil. DLC konusunda haklısın ama.

  • EA'den nefret ediyorum,paragöz herifler
  • Herkes kendine göre haklı. Bende bazen vakit bulamıyorum çalıştığımdan dolayı. Allah' tan evli değilim :P Ki bu sebeple kız arkadaşımı bıraktım ciddiyim..

    Dear Esther i denemediyseniz denemenizi öneririm.. Pc oyunu fakat bize bir oyunu sindire sindire oynamanın tadını hatırlatıyor. Bugün ilk defa "Dead Island" oynadım. Adamlar gideceğim yeri bırakın göstermeyi gps ile çigi şeklinde yol çizmişler... Bir an farkettim ki oyuna değil alttaki haritaya bakıyorum sürekli.. Ben 1.5-2 ayda bitirdim Batman AC yi.. az az oynadım ama herşeyini tamamladım.. Daha challenglar bitmedi... 2 aydır aynı zamanda deus ex oynuyorum bitirmedim.. sindiresindire oynuyorum çok detaylı yapmış adamlar... Ama İlk batmanin başına oturdum ve bitirdim.. sırf bitirmek için oynadım yani.. hiç zevk verdi mi hayır.. pişman oldum sonra.. biraz uğraşılsın ya... hem zamanımız olmayınca uzun sürüyor ben bitmesini istemediğim oyunları bitirince üzülüyorum.. Zaten fazla çıkmıyor diye herşeyini yapıyıorum




  • Yeni oyunların tamamen aksiyon tabanlı olmasından ben de şikayetçiyim fakat bu kaliteli oyunlarında çıktığı gerçeğini değiştirmiyor. ilk aksiyon ağırlıklı RE olarak Re4 muhteşem bir oyu. Her sene en az bir kez açar bitiririm.

    Bu nesilde çıkan oyunlarla benim de çok aram yok. Psn de arcade bölümü benim gibilere ilaç gibi gelmiştir eminim. Geçen ilkini severek oynadığım bioshock'un 3. sünün gameplay videosunu izledim. O da saf aksiyon olmuş gibi göründü bana Arcade oyun sever biri olarak aksiyonu severim esasında. Benim asıl şikayetim oyunların fps/tps, spor, yarış üçgeninde sıkışıp kalması.

    Resident evil remake oynuyordum geçen ay. Oyunu bugüne kadar hiç bitirmedim. Öldüğünde bilmem nereden başlaması gibi sorsan zorluk adına yapılmış saçmalıklarına iyi katlanıyorduk bu ve benzeri önceki nesil konsol oyunlarının. Şimdi oyun dünyası hızlı. Aynı yerleri adama tekrar tekarar oynatmanın bir anlamı yok. Eski ile yeninin iyi taraflarını beraber kullanan yapımlar çoğalmalı; Oyuncular da bunlara hakettiği değeri vermeli. bunu yapabilen yapımlar zaten klasik oluyor. Bize de bu tip güzel oyunları cımbızla çekip ayıklamak kalıyor

    Eski oyun şöyleydi yenisi niye kökenlerinee bağlı kalmadı şikayetlerinin haklı tarafları var. Bana sorarsanız her oyun devrinin oyunudur. Ben resident evil 10 oynamak istemiyorum. yap başka bir oyun. eskiden bir oyunun 3. sünü görmek seneler sürerken. 10 sene öncesinin oyunlarının hamura dönmüş hallerini oynuyoruz. Oyuncular da kabahatli yapımcılar da. Aslında suçlu aramaya da gerek yok




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zala

    Resident Evil : ORC oyununun halini görüyoruz. son zamanlardaki en güzel örnek.. oyun artık özünü kaybetti. pastadan bir dilim kapabilmek için özünü sattı. kime ? Casual oyunculara.

    Bu casual tabiri bi aydınlanmalı mesela casual diyince akla kolay oynanan iosvari oyunlar geliyor halbuki yorumlardaki örneklerden braid veya trine gibi yapimlar casual oyun tabirine daha çok uyar yani casual oyun basit oyun değildir bizim de ilgimizi çeken kaliteli ama kısa soluklu yapımlardır ee biz o zaman casual oyuncumu oluyoruz hayır o yüzden basit oyunlara ilgi gösteren kişilere casual denmemeli başka bir tabir bulunmalı diyorum.Ve asıl suçlular sizin tabirinizdeki casual denilen çakma hardcore oyunculardır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.