Şimdi Ara

Subwwofer yalıtım çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.


    İnternette yalıtımla ilgili araştırma yaparken bariyerli erpan diye bir malzeme gördüm. Üst katımda yüksek sesli müzik dinleyen bir hayvanat var ve onun taktiğiyle eğitmek istiyorum onu.


    Bir sounbar alıp subwooferı böyle yalıtımlı bir kabine koyup direk tavana bağlamak istiyorum. Hatta böyle kabin içine bir kabin onun içine subwoofer yerleştirmek. Üstü açık olacak ve tavana dayayacağım.


    Simdi esas sormak istediğim. Bu yalıtıma alt kata rahatsızlık verir mi? Amacım sadece tavana dayayıp üst katı rahatsız etmek.





    ERGİNLERTİCARETyoutube
    Komşu duvar ses Yalıtımı 33 mm bariyerli Erpan. Ses Yalıtımı gelen ve giden seslerde etkili bir malzemedir. Erginler Ticaret olarak ses Yalıtımı uzun yıllar hizmet vermekteyiz. Komşu dan gelen seslere artık son diyoruz ve ses Yalıtımı olarak 33mm Bariyerli Erpan tercih ediyoruz. #seslimakale #muzik #istanbulturkey #bursa #izmir #ankara #kadıköy #yemek #erginlerticaret #sesyalıtımı #bariyerlierpan #cumhurbaşkanı #alışveriş #tofaş #otomotif #geceler #hakkari #kocaeli #antalya #adapazarı #edirne #sabah #video #inşaat #mimari #tadilat #şarkı #keşfetbeniöneçıkar #beniöneçıkart #almanya
    https://www.youtube.com/watch?si=oCOOQUyFWz1ngkaJ&v=mD5mPQpDdxE&feature=youtu.be







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.