Şimdi Ara

subwoofer'dan ses alamıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar yamaha marka amfıye sahıbım. wharfadale markada hoparlor sıstemım var. ama ne yaptıysam subwooferdan ses alamıyorum. asagda resımlerını verıcem amfının ve subwooferın.... bana yardımcı olurmusunuz hangı kabloyu nereye baglayacagım.


     subwoofer'dan ses alamıyorum...


    Asagıda da yamaha amfının resmı var.

     subwoofer'dan ses alamıyorum...


    Elımde bır tane subwoofer ıcın aldıgım bır kablo var. bır ucu sıyah bır ucu kırmızı. dıger uc kısmında ıse resımdekı subwoofer output kısmına gırebılen sıyah uc...Baglantıları yapıyorum ama ses alamıyorum hıc. subwooferda arıza olması soz konusu degıl. kesın baglantı hatası yapıyorum.ama denemedıgım yolda kalmadı. sızlerden yardım beklıyorum.







  • elinizdeki kablo doğru fakat takmak istediğiniz yer yanlış. İşaretlediğiniz yer birincisi çıkış değil giriş, ikincisi orası sub için değil S/pdif dijital coactial giriştir. Örneğin dvd nizde bu şekilde bir çıkış varsa iki ucu aynı olan kablo ile sesi dijital olarak aktarmanıza yarar. sizin takmanız gereken yer output yazan yerde içinde sub woofer yazan kısımdır. yani işaretlediğiniz yerin üç sağ sıra ve en alttaki çıkışa bağlayacaksınız.

    sub tarafında ise line level yazan kısımda input yazısının altındaki kırmızı beyaz yere giriş yapmanız gerekiyor.

    bu şekilde bir deneyin.
  • aslında amfının resmını bu sıteden alıntı yaptım. yanı ısaretlenen yer haklısın dıjıtal cıkıs. ama senın dedıgın gıbı yapptım yıne ses alamıyorum.sanırım kablodan kaynaklanıyor. bana lınk verırmısınız hangı kabloyu almam gerekıyor.
  • Belki de anfiden sub'ı açmamışsındır.Bir de 3-4 dakika beklemen gerekebiliyor ses gelmesi için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepbass -- 14 Kasım 2007; 19:18:23 >
  • eğer en üstteki resim deki hali ise ses gelmemesi normal çünkü volume yeri en kısıkta duruyor ... crossover yeri doğru durumda
  • sonunda hallettım arkadaslar tesekkur ederım herkese tek tek. bırsey sorucaktım uzerındekı ayarlar hakkında. Crossover ayarı ne oluyor ? ortada mı duması gerekıyor ? bırde sag tarafta auto power tusu ve phase tusu var. bunlar hangı konumda olmalı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.