Şimdi Ara

Subaru, McDonald’s ile rekabet edemediği için ABD’de elektrikli araba üretmeyecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • brkhs kullanıcısına yanıt

    eyaleti diye belirtse daha anlaşılır olur. Malum Her haber yazılarında Türkçe karşılığı olmasına rağmen yabancı dildeki kelime aynen bırakılıyor.

  • Subaru gibi büyük kurumsal firmaların kendilerine bir çeki düzen vermeleri gerekiyor. McDonalds bu konuda elini sağlamlaştırmış, bir şekilde çalışanlara daha yüksek maaş veriyor, demek ki Subaru gibi şirketlerin de bunu artık yapmaları lazım.
    İnsan gibi yaşamak istiyor insanlar, işçilik pahalı bahanesi ile senin ülkende üretim yapmam demek komik bir bahane artık.

  • Türkiye de akıllı bir insan varsa bu markayı satın alir togg ile aynı motorları kullanıp dünyaya satar tabi buna Tayyip Erdoğan el atması gerek hadi kazandiralim Türkiye'ye

  • monacomen kullanıcısına yanıt

    Evet bir bakıma doğru. Ancak bir bakımada saati 40 50 dolar vereceğiz eee o zaman bunuda fiyatlara yansıtacağız var olan talebi azaltıp rekabet gücümüzü etöiler diyor.

    Ancak buradaki durum bence japınya odaklı. Artık eskisi gibi değiller. Çin ve kore özellikle çin çok rekabetçi. Bu yüzden boj yıllardır faiz arttıramıyor. Japon yeni hiç rekabetçi değil. Ya çok ciddi teknoloji üretecekler yada rekabetçi olacaklar. Mesela corolla tr de rekabetçi fiyata sahip teknolojik bir alet olarak rekabetçi tabiiki değil. Ama fiyatıda ona göre.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

    Tog hangi motoru kullanıyor. Bir bilgi ver bakalım. %100 yerli ve milli motorumuzı tanıyalım(!)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.