Şimdi Ara

- Subaru LEVORG Ana Konu - (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
982
Cevap
41
Favori
120.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • www.subigarage.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calledman -- 22 Ağustos 2018; 17:58:43 >
  • gucluu G kullanıcısına yanıt
    Ben 2014 XV de kullandım, 2015-2016 Levorgda. Ses anlamında bahsettiğiniz kadar fark olduğunu düşünmüyorum. Sırf çok ses alıyor diye araba almaktan vazgeçmezdim yerinizde olsam. Nitekim Subigarage'da Subaru başta olmazk üzere tüm marka ve modellere ses yalıtımı yapıyoruz.

    https://www.instagram.com/p/BebVq6Hn8P_/?taken-by=subigarageistanbul
  • Bugün itibarıyla 2018 Subaru Levorg alarak Subaru markasına yaklaşık 4,5 yıldan sonra geri dönmüş bulunuyorum. Bu forumda sanırım 3 yıl kadar önce Levorg hakkında test ve görüşlerimi paylaşmıştım. Şimdi makyajlı Levorg ile ilk tecrübem olacak, hissettiğim farkları paylaşmaya çalışacağım...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mtutun

    Bugün itibarıyla 2018 Subaru Levorg alarak Subaru markasına yaklaşık 4,5 yıldan sonra geri dönmüş bulunuyorum. Bu forumda sanırım 3 yıl kadar önce Levorg hakkında test ve görüşlerimi paylaşmıştım. Şimdi makyajlı Levorg ile ilk tecrübem olacak, hissettiğim farkları paylaşmaya çalışacağım...
    Hayırlı olsun. Bu başlık ölmüştü belki biraz kıpırdanır. Kazasız sürüşler dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uguroz76 U kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler, sağ olun.
  • mtutun M kullanıcısına yanıt
    Subaru ailesine tekrar hoş geldiniz,kazasız keyifli sürüşler dilerim.

    Eski kasa subaru xv almamda sizin diğer forumda yer alan detaylı incelemeniz çok etkili olmuştu. Şimdi yeni kasa xv kullanıyorum, Yeni xv yi de test ettiğinizi duymuştum, yeni xv içinde yorumlarınızı çok merak ediyorum.

    Yeni levorga geçmeyi düşünüyorum, değerlendirmelerinizi takip ediyor olacağım.

    Selamlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chemaster1 -- 23 Ocak 2019; 17:49:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chemaster1 C kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler. Çok doğru yapmışsınız yeni XV almak ile. Teknolojik olarak harika bir şasiye sahip. Üstelik bu sefer teknolojik donanım da (hem güvenlik hem konfor ve eğlence) muhteşem! Nihayet kaliteli ve özel görünümlü iç mekanlar üretmeye de başladı Subaru. Geçen jenerasyon XV ve aynı dönem araçlarında kullandığı iç mekan ile sektör standartlarında kalite yakalanmıştı ama halen çok sadeydi. Yani klasik Japon felsefesi olarak fonksiyonellik ve sağlamlık, görüntüye halen tercih ediliyordu. (bu da kötü bir şey değil aslında ya...) Impreza ve XV yeni jenerasyon ile iç mekan dizayn, işçilik, malzeme kalitesi, koltuk konforu vb konularda bir değil, bir kaç adım ileri gidildi. Artık Avrupalı tüketicilerin de istediği eğlenceli, özel hissettiren bir iç mekan var. Eğer performans önceliğiniz değilse 1.6 atmosferik benzinli motor Dünya'nın en dayanıklı ve uzun ömürlü motor formülü. Eğer performans seviyorsanız aracınızdan sadece performans açısından şikayet edebilirsiniz sanırım. Ama eski kasada 1.6 atmosferik ve CVT kombinasyonunu kullanıp yeni kasa aldığınıza göre, bu araç sizi çok mutlu etmiş olmalı... Kaç otomobilde Eyesight gibi full sürüş yardımı sistemi tüm donanımlarda standart?




  • Değerlendirmeleriniz için çok teşekkür ederim. Belirtiğiniz gibi yeni xv eski nesline göre bir kaç gömlek üstün bir araç. Bende keyifle kullanıyorum. Bazen güçlü motor istiyor insan sadece yoksa çok memnunum. Sıklıkla dile getirildiği gibi levorg motoru olsaydı xv de çok güzel olurdu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • chemaster1 C kullanıcısına yanıt
    Tadından yenmezdi Levorg motorlu yeni XV! :)
  • mtutun M kullanıcısına yanıt
    Cekmekoy'den almistiniz galiba. Hayirli olsun. Burak Bey vardi orada. Gordugum en ilgili ve bilgili satis temsilcisiydi. 2017 sonunda makyajli levorg bakmak icin gitmis ve muabbetiyle beni baglamisti. Hic begendigi tarz olmamasina ragmen sirf beni kirmamak icin hanim bile tamam demisti. Ama aylarca ne orasi ne de Istinye bir test araci ayarlayamadilar. Hatta bana mahcubiyetlerinden sadik bir musterilerinden arabasini isteyeceklerdi. Dogal olarak onu da ben kabul etmemistim. Sonrasinda da farkli bir markayi tercih etmistim. Ama Cekmekoy'u hala iyi aniyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtutun M kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.

    Mahsuru yoksa fiyat bilgisini paylaşabilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efrasyap E kullanıcısına yanıt
    Paylaşsam da çok yararı olmaz. Çünkü stoktaki 2018 modeller için ÖTV indirimi ile özel fiyatlama ile aldım. Cumartesi oradaydım sadece 1 adet kalmış ellerinde. Sonrasında 2019 modeller gelecek dediler.
  • Sierre34 kullanıcısına yanıt
    Burak Bey halen Çekmeköy'de ve dediğiniz gibi gerçekten bu sektördeki en bilgili ve ilgili satış temsilcilerinden biridir. Beğendiğiniz Levorg'u alamamış olmanız çok üzücü. Küçük adetlerde satılan modellerde böyle şeyler olabilse bile ben bu kadar büyük bir firmanın size test aracı ayarlayabilmesini beklerdim. İnşallah bir gün yolunuz kesişir yine...
  • Bu arada aracım Lapis mavi. Çekmeköy'de teslim almadan önce bagaj havuzu, kauçuk orjinal paspas seti aldım. Resistall boya koruma ve ön yan camlara arka camlarla aynı tonda cam filmi yaptırdım.

    Ayrıca (burada çok konuşulduğu üzere) standart ses sistemi bana yetmediği için de Alpine ses sistemi montajı yaptırdım. Araç Eyesight dahil çok detaylı elektronik sistemlere sahip olduğu için de bu işlemi Çekmeköy'de ve kendi garantilerinde yaptırmayı tercih ettim.
  • mtutun M kullanıcısına yanıt
    Aracınız hayırlı olsun. Subigarage a gelirseniz Alpine ses sistemini bir dinlemek isterim.
  • 2020 Subaru Levorg, Nürburgring'de görüntülendi.
    https://tr.motor1.com/news/274524/subaru-levorg-casus-fotograflar/
  • BİR EFSANENİN DAHA SONUNA GELDİK. DIT MOTORDAN VAZGEÇEN SUBİ, TR DE LEVORG SATIŞINI DURDURDU. :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belkide impreza geliyordur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ailemize 2.çocuğun katılımıyla büyük bagajlı ve yıllarca sorunsuz hizmet edecek bir otomobil arayışına girdim. Türkiye'ye ilk geldiğinden beri ilgimi çeken Levorg'a tam yönelmiştim ki artık ülkemizde satılmayacağını öğrendim. Hatta 1.6 motorun üretimi tamamen durmuş. Sadece 2.0'ı üretiliyor. Bu durum,Levorg'un ülkemizdeki ikinci elini ciddi vurur mu? Zaten alıcı kitlesi Suv üzerine olan bir firmanın, ülkemizde hiç sevilmeyen kasa tipi olan sw aracı😀Ne düşünüyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada önceki mesajımda sevilmeyen derken sw kasa tipinden bahsediyordum. Yoksa Levorg bana sorarsanız muhteşem bir araç ve ciddi olarak satın almayı düşünüyorum.
    Mizacım gereği çoğunluğun sevdiğinden hoşlanmam. Şu anki aracım da Volvo zaten. Bagajı dışında çok da memnunum,ama maalesef bagaj çok önemli ( iki çocuk babası arkadaşlar anlayacaktır)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.