Şimdi Ara

Şuan da hastanedeyim annem komada (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
6
Favori
46.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
473 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam öncelikle geçmiş olsun Allah acil şifalar versin 7 ay önce yolda yürürken babama da araba çarptı kalça kırığı oluştu ve ameliyat edilip çivi çakıldı doktor 45 günde futbol maçı yapacaksın dedi aradan ne 45 günü 210 gün geçti yürümeyi boşver taşı sıksa suyunu çıkaracak adam neredeyse yatalak halde sanırım yanlış ameliyattan dolayı bacakta 3 cm kısalmış her gün o şekilde gördükçe içimden can gidiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 9 Kasım 2019; 20:45:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Annesi ölüm döşeğindeyken, avukat ve dava peşinde koşan bu arkadaşımızdan ricam bir kaç yıl sonra dava bitince sonucu buraya yazması. Ayrıca eğer davayı kaybederse ki büyük ihtimalle kaybedecek avukat ve mahkeme masrafı olarak ne kadar ödediğini de yazmasını rica ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MRhero kullanıcısına yanıt
    Öncelikle eleştiri yapacağınıza biraz empati kurun adamın canı yanıyor ve çözüm yolları ve varsa hukuki haklarını arıyor annesine üzülmediğini mi düşünüyorsunuz bazen olayları sıcağı sıcağına halletmek lazım iki post üste başımızdan geçen sağlık sorunumuzu görürsünüz babama araba çarptı ve daha hastanede acilde sedyede yatarken babam yatarken teşhis bile konulmamış polis geldi ifade aldı şikayetçimisiniz dedi ve bizde insanlık hali olarak tanımadığımız bilmediğimiz adam, husumetimiz yok, bilerek çarpmadı diye şikayetci olmadık ve çarpan 7 ay boyunca bir defa aramadı bu süreçte babam çalışamaz hale geldi ve yatalak durumda ve bir takım sağlık masraflarını cebimizden karşıladık ve karşılamaya da devam ediyoruz ve gerekirse son kuruşumuza kadar da karşılayacağız, insan öyle üzülüyor ki adamı yatalak ettin bir defa insan ziyarete gelmez mi ya da yapacağımız bişey var mı demez mi niye çünkü biz şikayetci olmadık olsaydık çarpan bir gün nezarethanede yatacaktı ve belki biraz daha hapiste yatacaktı maddi, manevi tazmita hüküm giyecekti bizde bu duruma üzülüp trafik kazalarında uzman avukata gittik ve dediği şu oldu siz şikayetçi olmamakla tüm haklarınızdan vazgeçmişsiniz artık çok yapacak bişey yok diyeceğim şu ki bazen çok yönlü düşünmek lazım bakın babam yatalak, karşı tarafa hiç bir yaptırım yaptıramadık içimizde ukte kaldı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    Ben kendi annemi yerine koyuyorum, annem bu haldeyken ondan başka birşey düşünemem, hele avukat, tazminat filan allah esirgesin. Haa ortalık sakinleştikten , kendimi topladıktan sonra tabiiki kusurlu olduğunu düşündüğüm kişiler hakkında haklarımı ararım. Ama arkadaş üzüntüsü ile şu anda avukatının dolduruşuna geliyor. Ona tavsiyem başka bir nöroloğa gidip bu olayda malpraktis var mı sorsun, sonuçta mahkeme bilirkişi olarak yine bir nörolog atayacak. Avukatın tuzu kuru mahkeme kaybedilse de kazanılsada o parasını alacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun çok üzüldüm annenizin durumuna

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MRhero kullanıcısına yanıt
    Normalde cevap vermem ama ağır boş yapmışsın ben bu posta sadece y.5 ini aktarıyorum olayın. Elimde olan delilleri bilsen utanırdın bu yazdıklarına. Yalnış anlama dava kazanıcam kaybedicem muhabbetinden değil. Senin sevdiğin birinin canı ihmalkarlık yüzünden yanarsa bir gün belki o zaman utanırsın.

    İkincisi ben bişeyin peşinde koşmuyorum avukatlar hallediyor

    Hadi iyi akşamlar

    Güncelleme yapıyorum diğer postunu yeni gördüm bir düzüne beyin cereahi ve nörolog görmüştür belki ve İHMAL var. Tazminat falan yazmışssın birde. Dediğim gibi yorum yapmak için yorum yapmışsın. Konuyu bile okumamışsın. Canın sağolsun

    Şarjım çok az edemiyorum yarına kadar güncelleme yapamiyacağım

    Tazminat konusunda daha once yazdıgım postlar vardı fakat gözünden kaçmış dünyayı üstüme yapsalarda vazgeçmem. Tek derdim başkasının canı yanmasın. Para için bir çabamız yok. X kişisinin parasına ihtiyacımızda yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emclord00 -- 9 Kasım 2019; 22:56:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    İşte, idarenin olaya müdahil olup doğru karar tespiti için örnek olması lazım ama bu devlet malına buldukları define gözüyle bakan haramzadelerin mal kaçırana elbette tepkisi uzaktan su akar deli bakar seviyesinde olacak.
    Nasıl bir kayıtsızlık, sanki sofradan kalkmaya tenezzül etmiyorlar. Delicesine bir kaygısızlık, yahu hiç kurda kuzu emanet edilir mi, hüküm böyle mi verilir! Kimse çıkıp bakmıyor mu, adli vakada suçun caydırıcılığı olsun diye kamu yararı gözetimi yok mu... Sen şikayetçi olmazsan hakkın elden gidiyorsa, nerede kaldı hakkının teminatı olacak devlet sözleşmesi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ülkede herkes para için doktor olduğundan kaynaklanan bir ihmal daha... bugün ona, yarın sana bana. buna bir el atılması lazım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi létsche -- 9 Kasım 2019; 23:15:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Büyük geçmiş olsun iyi haberlerını bekliyoruz...
    Yoğun bakımda hasta beklemek zordur..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlık açılmadıysa açayım mı hocam ekşi sözlükte ?
  • ARCadaS A kullanıcısına yanıt
    Bak güzel kardeşim, hasta ziyaret yeri değil burası, sen de yanında getirdiğin şekerlemeden ikram edermiş gibi hastanın sağlığını geçmiş önüne uzatmıyorsun. Kendine gel, iyileşsin diyeceğin kadar sanki kendi gönlünden lütfedeceğin sadaka değil.
    Herşeyin bir cezası var da şu devri alemdeki tüm ipini koparmışların bize denk geldiği döneme düştüğümüzden nizamsızlık boyumuzu aşıyor. Sen şimdi bu dediğini bir hastane koridorunda diyemezsin. Sözlü ve yazılı kurallar var. En hafifi üstüne yürürler, en ağırı dava açarlar çünkü ağzından çıkan, kitabına uygun olmak zorunda. Hastanın iyi niyetini kullanmaktan sürüm sürüm sürünürsün. Tek lafına bakar, zaten konuşacağın tek lafı da doğru seç bir zahmet onu da yapamayacaksan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geçmiş olsun ne diyeceğini bilemiyor insan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WhoiS_AttaCK W kullanıcısına yanıt
    Yasal işlem başlatıldıktan sonra açılacak isterseniz mail adresinizi özelden bırakın hocam. Gerçekten şarjım çok azaldı bugun daha cok bakamayacağım herkesten Allah razı olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MRhero

    Annesi ölüm döşeğindeyken, avukat ve dava peşinde koşan bu arkadaşımızdan ricam bir kaç yıl sonra dava bitince sonucu buraya yazması. Ayrıca eğer davayı kaybederse ki büyük ihtimalle kaybedecek avukat ve mahkeme masrafı olarak ne kadar ödediğini de yazmasını rica ediyorum.
    Hadi ordan!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazen tomografi gibi cihazlar kanamayı DHA da tetikliyor. 3 yok önce aynı durumda anne gibi sevdiğim biri vardı tomografiden sonra daha kötü oldu. Rabbim şifalar versin inş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Stereo Palma kullanıcısına yanıt
    Mesele paradan daha büyük artık para vermişin vermemişin önemi yok saatlerce bekletilip ilgilenilmiyorsun ,özellerde böyle yani ,adamlara verdiğin o muayene ve tetkik paraları şeker parası gibi zaten hastane alıyor benim alacağım belli diyor gene ilgi yok ,durum çok fena.

    özelde veriyorum ilgileniyorlar olayı yok o yolu deneyen binlercesi var artık mesele para değil ,zihniyet.

    İnsanlar özele gidince en risksiz yoldan teşhis ve tedavi olacağını sanıyorlar ,alakası bile yok ne doğru teşhis ne tedavi var ,sadece sizi orada tutabildikleri kadar tutup fatura kesmek istiyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geberit -- 10 Kasım 2019; 0:46:37 >
  • Allahtan acil şifalar diliyorum, gerçekten çok büyük ihmalkarlık. Göz göre göre insanın sevdiğinin bu hale gelmesi çok üzücü, dilerim tez zamanda hayırlı haberler verirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah şifa versin hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geberit kullanıcısına yanıt
    Yok, hiç de öyle değil.
    Siz özele gittiğinizde özel tedavi göreceğinize itimat etme beyin yıkamasından geçtiğiniz için, zannediyorsunuz ki değişik tedavi yönergeleri var. Bir kere, hekimliğin hâlen bir meslek olduğu yerde, tıbbi kılavuzlar cezai yaptırım gölgesinde nasıl kontrolsüz bırakılır? Bu kadar insanın elindeki imkanlara, ülkenin dört bir yanındaki şartlara tek bir şartnamede nasıl karar verilir böyle geniş ve bağlayıcı yorumlarla? Seviye düşük tutularak, elbette. Siz sadece caka satan özel hastanelerde izzet-i itibarınızın beslendiği bir sağlık eşiğinden geçtiğinizi sanıyorsunuz. Ye kürküm ye diyorsunuz, bir de bakmışsınız hakikaten de kürkünüz itibarınızdan gerçek bir ısırık alıyor ama siz kibrinizden bunu fark edemiyorsunuz. Aradığınızı sandığınız sağlığınıza nasıl ulaşacağınızı bilmiyorsunuz aslında, size atılan oltaya düştünüz. Size ihtiyacınız olan değil, istediği fiyattan harcamayı karşılatan icra çarkına oyuncu seçmesinden geçirildniz. Artık ne yapılsa yapılsın, siz para tanrısıyla bir akit imzaladınız, bolluk-bereket-rüşvet-kayırma adakları adadınız kendi kanınızla ya, sizi 1000 tanrılı ortadoğu eşşekler cennetinin sayılı seçkinlerinden olarak elbette tedavi yönergeleri sizin için sıradan belirlenmeyecek. Açık çekinize ne surette istiyorsanız yazıp ileteceksiniz vezneye. Onlar da önünüze atılacaklar yakarışta bulunacaklar, ne de olsa rıza minnet dönüyor işler kapalı kapılar ardında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.