Şimdi Ara

Şu Vektörel Denklemi Anlatan Birisi Var mı (Vektörler konusunda SB'de gördüm)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Teknofem Geo'dan vektörler konusunu not alarak dinledim, ardından Nejdet Kirpi vektörler çözdüm Nejdet Hocayla, sonra yeni müfredata göre düzenlenmiş Körfez CD'li ygs lys geodan vektörel konusunu çözmeye başladım fakat konunun son testinde hiç görmediğim soru tipleriyle karşılaştım. Bunları Teknofem de Nejdet Hoca da anlatmadı diye hatırlıyorum. CD'deki adamın da çözümlerinden hiç bir şey anlamadım. Bu soru tiplerini gösteren bildiğiniz bir hoca var mı internette? Şimdiden teşekkürler.

    Şu Vektörel  Denklemi Anlatan Birisi Var mı (Vektörler konusunda SB'de gördüm)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamitsevergebey -- 9 Ocak 2018; 11:22:15 >







  • Üstad bende demin 4 krediye nejdetin vektörleri satın aldım geoda dairedeyim katı cisimlerden önce vektörleri halledeyim dedim konu için(vektörler) altyapı birşeye gerek varmı? Analitik geo ve trigo biliyorum sanırım bu ikisi yeterli. Hayatımda ilkdefa calisacagim inan vektör ne bilmiyorum ama yeni birşey öğreneceğim içinde inanılmaz meraklı ve sevinçliyim defterede formülleri kuralları cetvelle vb özenerek cizicem uzun bir konumu ve ezbere mi dayalı acaba ? Konu hakkında önbilgi verirsen cok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • helixSNAA kullanıcısına yanıt
    Şuan direkt vektörlere başlayabilirsin sorun yok temel bir trigo bilgisi yeterli. O da dik iz düşümdeki kosinüsün mantığını anlamak için. Bence bu konunun çıkmış soruları konuyu klasik anlatılırken çözülen sorulardan çok farklı. 2010'dan sonraki çıkmışları çok beğendim şahsen. Direkt başla derim eğer istersen Nejdet'den önce Teknofeme bakabilirsin ben çember analitiğiyle vektörler konu anlatımlarını çok beğendim Teknofemin. Yani Teknofemin avantajı Hoca'nın yüz ifadelerini el kol hareketlerini de görüyor olman o yüzden dedim. Ama tabii ki bu kişiden kişiye değişir.
  • hamitsevergebey kullanıcısına yanıt
    Hocam tamamdir ben zaten youtubeden geoda 2-3 farkliyer dinliyodum hep öyle yaparim birlikte götürürüm konu cokmu ezber? Pdf elimde suan öyle görünüyor da

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • helixSNAA kullanıcısına yanıt
    Hayır bence ezber değil Teknofem iyi kavratıyor mantıkları. Ama bence bir SB çöz hangi soruda hangi taktik yapılıyor kavramak için.
  • hamitsevergebey kullanıcısına yanıt
    Nejdetten sonra BireyB gelişimden ve Karekök lysden cözecegim. Teknofem nejdet paralel gidiyorum o halde başlıklara,saolasın dostum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu bilgilerle bu 3 soru yapılır.
    Şu Vektörel  Denklemi Anlatan Birisi Var mı (Vektörler konusunda SB'de gördüm)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.