Şimdi Ara

Su Tüketimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar,
    Gün geçtikçe doğal kaynak olan suya daha çok ihtiyaç duymaktayız. Ama bu doğal kaynaklarda gün geçtikçe azalarak ve yok olmak üzere, yağış yetersizliği ve gereksiz boş yere su tüketiminden dolayı ülkemiz kuraklıkla karşı karşıya gelmek üzere Papuçdere barajı kurudu, Sapanca gölümdeki su seviyesi %50 nın altına dustu ve aklıma gelmeyen bir çok doğal su kaynağı kuraklıkla savaşıyor.
    Peki bireyler olarak ne yapmalıyız neler yapabiliriz.
    Öncelikle birey olarak konusucam yazdığım seyler komık ve basıt gelebılır ama eminim kimse bunların farkı değil. mesala dişlerimizi fırçalarken musluğu açık bırakmamalıyız (ben önceden açık bırakıyordum) açıkcası. 2-Dus alırken suyun altında fazla kalmamaya dıkkat etmelıyız. 3-çamasır ve bulasık makınelerını belırlı gunlerde kullanmalıyız 4-mumkunse A+ plus urunler kullanalım. Son olarak bır ornek kucuk bır sızıntının yılda 250 ton su ısrafı yaptıgıda arastırmacılar tarafından kanıtlanmıstır.
    Luften bu konuya hassasıyet gosterelım dünya hepimizin ona sahip çıkalım.
    konuyla ılgılı goruslerınızı ve onerılerınızı yapmıs olduğunuz su tasaruflarını paylasırsanız sevınırım ben buranın gucune ınanıyorum bu sayede bırçok kısıde bılınçlenır....
    Saygılarımla...







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.