Şimdi Ara

Şu sıralar taktığım şeyler [İÇERİ DH]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar taktığım şey, öncelikle hayallerim olan alanda üniversite tercihi yapmamış olmam. Yani bir hayal kuruyorum, ama hayalin temeli yok. Yani şöyle ki, diyorum ki şöyle şöyle yapsam, böyle mutlu oluyorum. Sonrasında ise bir düşünüyorum, şuan çok farklı bir alandayım. Eğer bu sene ÖSS'ye girip de bölümü bırakırsam, ki bunu yapamam, 3 sene kaybım var. İstediğim bölüme geçersem 3 sene gider, o yüzden gitme niyetinde değilim, ama içimdeki keşkeyi silemiyorum.

    Gerçi bu konuda tam benim durumumda olan birisi vardı, buraya 1-2 sene önce mesaj atmıştı foruma, şuan bitirmek üzereyim, ama diğer bölümde okuyamamak ömür boyu içimde bir ukte olarak kalacak diye. O gün dedim ki herhalde benim de böyle olacak, sanırım benim de öyle oldu. Okulun 2 senesi bitmiş, ben hala kafamdan silemedim. Sanırım ömür boyu silinmicek, ama ben bununla ilgili bir şeyler çabalıyorum yine de, ÖSS ile olmasa da bir şekilde istediğim alanla ilgilenicem.

    Buraya kadarki söylemek istediğim birincisiydi, ikincisine gelirsek, ben şu yaşıma kadar şuraya gelirim diye düşünüyordum mesela, şuan ise en erken 25 yaşında bitirebiliyorum okulu. Kendi çizdiğim hayat değil, başkalarının çizdiği bir hayat olucak. Şöyle ki, çoğu şey elimde değil, örneğin Yurtdışına gitmek istesem, sözde sınav var, ama imkansız, gidilmez yani. Yani aslında seçenekler benim elimde gibi gözükse de değil. Örneğin 22 yaşında birisini bulsam ve evlenmek istesem, evlenemem, çünkü daha elimde mesleğim olmayacak. Veya meslek hayatında istediğim gibi rahat olamayacağım. Yani aslında herşey önümde bir seçenek gibi dursa da, seçilemeyecek seçenekler seçenek değildir bence. Neyse konudan saptım biraz, demek istediğim şu ki, ben şu yaşta şunu yapmış olurum diyordum, ama vaziyet hiç öyle değil. Şuan üniversite okuyan birisi için çok da vasıflı görmüyorum kendimi.

    İkincisini de geçtiğimize göre üçüncü taktığım şey kız sorunu, bugüne kadar hiç kız arkadaşım olmadı. Aslında hiç böyle düşünmemiştim, yani lisede bir kesim karı kız konuşurken, bir kesim böyle sessiz sakin, süt olarak oturur ya. Ben o gruptandım, asosyallik de olunca çıkma işleri bana çok uzak geliyordu. Aslında şöyle de bir şey var, daha önce hiç bir kıza da teklif etmedim. 20 yaşındayım şuanda, elim kız eline değmedi. Aslında muhabbet edince edebiliyorum, ama niyeyse hiç birine teklif etmedim. Belki de işin altında mükemmelliyetçilik yatıyordur, bazı konularda bu huyum var maalesef, ki kız konusuna önem verdiğim için, yani önüme gelenle çıkmayacağım için, çok düşününce de kızsız kalıyor insan herhalde.

    Bir de dördüncü olarak düşündüğüm şey boy sorunu. Aslında çok kısa sayılmam, ama uzun da sayılmam. Ortaların biraz aşağısı felan oluyor sanırım, boyum 174 cm. Bana kısa gibi geliyor nedense, 20 yaşından sonra 4 santim uzarsam 178 cm olursam çok mutlu olurum gerçekten. Hedefim o civarlar çünkü. Mesela lisedeyken boy konusunu da hiç düşünmezdim. Yani harbiden salakmışım herhalde, şimdi olsa, basketbol vs. oynarım, bir şekilde boyumu uzatmak için çabalarım, süte abanırım felan. Ama o zamanlar boyum sınıfta ortalardaydı, hiç aklıma gelmiyordu. Kafama takılmıyordu nedense.

    Neyse dostlar şu aralar düşündüğüm, kafamı meşgul eden 4 şeyi sizinle paylaştım. Konu Dışı Özel'e açtım, umarım saçma sapan yorum gelmez. Okuduğunuz için teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _maykıl_ -- 14 Ağustos 2012; 13:38:31 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.