Şimdi Ara

şu saat itibariyle nettesıkıntı yaşayan varmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: impiousgoat

    fifa 16 da çok sorun yaşıyorum ya tek zevk aldığım vakit geçirdiğim season var onuda lag dan oynayamıyorum. servis sağlayıcısını aradım ama nafile bugun gelcekler yarın gelcekler yok modemi açık tutun yok bilmem bölgesel çalışma bazlı sorun varmış hep tırıvırı hikaye. 1. ve 2. hafta süper bir hizmet verdiler ben bile şaşırdım hatta daha önceden nasıl böyle aptallık edipte uydunete geçmedim diye yakındım. şimdi de ttneti neden bıraktım diye dert yanıyorum :)

    Merhaba dostum neredeyse aynı cümlelerle sorunlarımızı açıklıyoruz ben de uydunet ile ilgili herşey konusunda tpatıp benze bir cümle kurmuştum balayı çabuk bitti diye..

    Hoşgeldin aramıza. :)
  • ataman5 kullanıcısına yanıt
    :) ya çok söylediler aslında yorumlarda falan ilk geçmeden ama bazı yorumlara kandım işte bi deneyim dedim şansımı ama gerçektende söylendiği kadar kötü sonuçlar aldım. bak dün arıza kaydı açtırdım bugun geleceklerdi güya ama ne gelen var ne arayan. hayır ilk haftada böyle bişey olduğunu görsem anlasam direk iptal ederdim yasal hakkımla ama şimdi sözleşme kol gibi girdi. mecburen bu şekilde çekeceğim ama sonuna kadar gerekirse hukuksal açıdan tüm kapıları zorlayacağım. defalarca şikayet telefon her yola başvurucam bendekide keçi inadı hiç farketmez gerekirse milyon tane konu açarım milyon kere aynı şeyler yazarım. :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.