Şimdi Ara

Şu Mhz Ve Uyum Muhabbeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • kasada şimdi ddr2 2gb hi-level 667 mhz ram var ve yanında bi giriş daha var ana kartımda : msi g31tm-p21 ve 667 ile 800 mhz arası oluyor şimdi herhang bir 2 gb daha yanına takıp ddr2 olmak şartı ile 667 mhz de hiç bir sorun yaşamam dimi lütfen hemen cevaplarsanız telden giriyorum bilgisayarcıdayım alıcamda bu bilgisayarcının hiç bişeyden anladıgı yok sadece satış elemanı gibi :)



  • normalde hızlı olan ram düşük olana ayak uydurur, yani 800mhz ram otomatik 667 ye düşecektir. ancak 5 benzemez ramler (yani bazı ramler aynı familyadan olsa bile voltajı ve erişim süreleri çok farklı olabiliyor) o zaman uyum sorunları yaşanıyor. mümkün olduğunca aynı marka ramler kullanmak en sağlıklısı. mesela benim tecrübelerime göre hiç bir zaman kingston ve hi-level ramler yanyana adam gibi çalışmamıştı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 19 Mayıs 2013; 13:32:06 >
  • mecbur almadım hi-level ddr2 bulmam gerekecek piyasada yok gibi bişey bide pahalı biyere soruyorum 75 tl diyor bi yere soruyorum 35 tl diyor ne fark var mhz aynı fark yok
  • Olay mhz de bitmiyor sadece maalesef,fiyat farkını doğuran çok şey var.Birincisi marka,ikincisi üstünde kullanılan malzemenin kalitesi ve ömrü,üçüncüsü üstünde bulunan pasif metal soğutucu,yüksek mi yoksa düşük profil oluşu,zamanları,çalışması için gereken voltaj gibi şeyler fiyat faktörünü etkiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.