Şimdi Ara

Şu lanet disconnect cheat pes 2011 online!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba;
    bugun çıldırma derecesine kadar ulaştım bu kadar olmaz artık herkes bu hileyi kullanıyor ve pes 2011 çekilmez,oynanmaz hale geliyor.Defalarca konamniye mail attım ama hala bir cevap almış değilim,lütfen sizinde yardımlarınızla konami şirketini mail bombardımanına tutalım ta ki mail kutusunda bizleri gorup ilgilenecek hale gelene kadar.Ben belirttim 2012 asla alınmayacak bende dahilim ve siz hala hiçbirşey yapmıyorsunuz,neden hile yapan direkt yenik sayılmıyor,biz dürüst oyuncular bile bu yuzden hile yapmak zorunda bırakılıyoruz dedim!
    Ben ve arkadaşlarım pes 2012 almamaya karar verdik dedim.
    bu gece d1 den biriyle maç yapıyordum ki adamın kadrosunu soylememe gerek yok sanırım messi ronaldo iniesta xavi vs.vs gibi adamlar bende d5 de oynuyorum hile yapmıyoruz ya onun için,bir tane tanıdık adam benim kadroda yok fakat bu noob bana 2-1 yenik duruma düşüyor son dakikalar yaklaştı adam çıldırıyor en son strateşileri değiştirelim oto mesaj gonderdi defalarca ve oyun baktım donmaya başladı anladım birazdan baglantıyı koparacak ve ben aciz bi şekilde çaresiz monitore bakacağım! yaklaşık 1000€ gitmiştir benim çünkü ben d5 adam d1 ama bu o.ç ları bu yuzde d1 de oynuyor bunun bir çözümü neden hala bir patch i bile konami tarafından çıkartılamadı anlamak guc sanırım yatmaktalar ve pes 2012 için sadece çalışmaktalar ki biz enayiyiz ya parayı verdik nasıl olsa bende 2010 da 2011 de orjinal bi şekilde kutusunda mevcut ve sizlerde de ama sonuç? ben artık oynamama kararı aldım beyler benim oyun içinde nikim BYLAW ' dır isteyen eklesin selamlar...







  • konamiden cevap geldi arkadaşlar;

    Dear Konami Customer,

    Thank you for contacting Konami Customer Support. We value your feedback but it will be more useful if you send it to your region’s Customer Support where it will have more impact. We regret to inform you that you will need to contact Konami of Europe regarding your request, as they are in charge of the games distributed in your area.

    Their website is:http://www.games.konami-europe.com/support orhttp://uk.games.konami-europe.com/games or you can call them at: +44 (0) 20 8987 5730.
    Or email them at
    Global customer support:

    support@konami-europe.net

    bizim bölgenin mail adresi buymuş sizde bu mail adresine atın maillerinizi gerekli mudahele veya değişikleri onlar yapıyormuş diyor bilginize...




  • sanırım uğraşlarım sonuç vermeye başladı konami cevap yazdı;

    Dear Konami Customer,

    Thank you for contacting Konami Customer Support. Thank you for reporting this information to us.

    Do you have any video or photo evidence of such occurrence? Did you happen to note the date, time and player name of the person you would like to report?

    We take seriously any reports of ToS violations received but require more information to be able to research the reported incident.

    Please provide us with all the facts as well as the player name. We will investigate further but will not be able to update you as to what actions we take.

    Best Regards,

    Konami Customer Support Team
    Monday - Friday
    8:30 am PST - 5:00 pm PST


    bende gerekli cevabı yazdım sizden de ricam lütfen arkadaşlar şu mail adresini kullanın bu durumlar için,onlar ilgileniyorlar!

    customersupport@kde-us.com




  • Gelmiş geçmiş en baba hileciler haberiniz olsun konamiye çektiğim capslarla beraber bunlar verilmiştir ve incelemektedirler sizde yakalayın ve gonderin isimleri şunlardır kara listenize eklemeyi unutmayı kesinlikle yenilince hemen kaçan adamcıklardan bunlar...

    Zahido
    YASsDeejay
    JanTovar

    bu üçünü konamide biliyor goruntuleriyle beraber artık bu oyun çok sıkıcı oldu sırf bu adAmcıkları yakalamak için oynuyorum ve konami bu buyuk açıgı düzeltene kadar saldırmaya devam!!!
  • hacı iyi yapıyosun da konami ilgilenmiyor bunlarla... kaç tane mail gönderildi icraat yok. güncelleme falan hiçbir şey çıkmadı. pes 12'de düzelir inşallah
  • inşallah düzelecektir mesela ben mail attım dedimki yavaşlatım disconnet yapanlar yenik sayılsınlar yani bağlantısında sorun yasayanlar veya kopanlar yenik olsun biz paramızı alalım umarım bunu yaparlar sorun kalmaz boylece
    neden icraat yok tamam patch çıkarmadılar ama ben capsları ile beraber kimleri yazıp gonderdiysem cevap geldi bana hangi mail adresine gonderiyorsun
    customersupport@kde-us.com a at ilgileniyor asıl servis adresi budur...
    capsları ile beraber gonder mailini hilecinin adını vs. onlar gerekeni yapar merak etme bunun için fraps diye bi program işinizi gorur sadece oyun baslarken ve oyun içinden capslar al f10 ile sonra baktınki kaçtı oç bas maili.
    ben şöyle yolunu buldum maca baslamadan once rakibime i rec all games diyorum karsı tarafta ok diyor kaydettiğimi anladıgı için kaçamıyor sizde bunu deneyin işe yarıyor ;)
  • valla hocam çok işe yarayacağını zannetmiyorum ama benim de çok canımı sıkıyo bende 2012 almam
  • işe yaramaz olurmu dostum şuana kadarki kaydediyorum oyunu diye yazdıgım hiç bir oyundan kaçan olmadı...
  • iyide güzel kardeşim problem hilecileri oraya rapor etmekle çözülmüyorki yüzlerce hileci p.ç o.ç. vs. vs. var hani seninde bahsettiğin gibi hızı yavaşlatan adamı yenik saymaları gerekiyor yoksa hangi birini yazcan hem cezası neki 1 hafta uzaklaştırma alırlar en baba sonra yine devam p.çliğe. Bazıları oyuna bile başlamadan yapıyo bi bakıyom 3-0 ben yenilmişim bi halt anlamadım bu işten hatta bugün yeniyodum ibn.enin birini kopardı bağlantıyı hemde Türk'tü "Diğer kullanıcılarla iletişim kesildiği.." dedi yine para 0 verdi maçı ben 3-0 alcam maç oynanmamış sayıldı. Hele kupalarda sıralamada 1. olma adamlar hiç maça başlamıyo bile D1 deydim bugün düşüyom ligden D1 in yarıdan fazlası hileci baba valla inşallah 2012 de çözerler ama hiç sanmıyorum...




  • Bunu maillerle önleyemezsiniz biz denedik baya zamanında başaramadık.Noldu martta kapadım online pesi o oldu.Pes 2012 yide almayı düşünmüyorum şahsen.Ben niye mücadele edeceğim arkadaş konami mücadele etsin biz müşteriyiz arkadaş.1000 kere söyledik böyle böyle diye hala bir yaptırım yoksa neyin mücadelesini vericem.
  • 2012 de bu sorun olmayacak gamescon da açıkladılar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: midpoint

    2012 de bu sorun olmayacak gamescon da açıkladılar


    Kardeş bu çok iyi bir haber nasıl çözmüşler peki konu hakkında ayrıntılı bilgi varmı bir türlü bulamadım link verebilirmisin acaba şimdiden teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: midpoint

    2012 de bu sorun olmayacak gamescon da açıkladılar


    Bu arada D1 de ilk sıraya oynuyon maşallahın var en son gördüğümde 87/87 yapmışın çok büyük performans (!) tebrik ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: guran66


    quote:

    Orijinalden alıntı: midpoint

    2012 de bu sorun olmayacak gamescon da açıkladılar


    Kardeş bu çok iyi bir haber nasıl çözmüşler peki konu hakkında ayrıntılı bilgi varmı bir türlü bulamadım link verebilirmisin acaba şimdiden teşekkürler.


    http://www.youtube.com/watch?v=OlMDuSh65Oc

    2.30 dan sonra yeni geliştirdikleri online sisteminden bahsediyor
    anladığım kadarıyla patlak top yerine fair play diye yeni bir sistem geliyor yane bağlantısı kötü yada oyunu çirkefleştirenler birbiri ile karşılaşacaklar oyunu düzgün ve kirletmeden oynayanlara karşı değil
    diğeri ise disconnecti kontrol eden bir sistem geliştirmişler sonunda kimin bağlantısı kötü ise işte o veri alışverişinde vs tesbit edilip maçı kaybetmiş sayılacak neyse kendiniz izleyin dinleyin çok gürültü var arkada anca bu kadarını anlaya bildim




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.