Şimdi Ara

Şu kararsıza bir yön verin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    2000-2700 arası şu an biraz klişe belki ama mi9t ile note 8 pro arasında kaldım. LG v30 da düşünmüştüm ama kafamdan sildim. Kamera ve video çekimi önemli işimde de kullandığım için. Loş ortamlarda vs.. sıkıntı yaratmayacak türden (öyle profesyonel fotoğrafçılık gibi düşünmeyin ama ne idüğü belli olsun çektiğim fotonun videonun şekli şemali) Bir de uygulamalarda, oyunlarda uzun vadede aşırı ısınmaması ve şarjının çabuk bitmemesi önemli. Videolar izledim, forumdan her şeyi okudum fakat kullanan arkadaşların yorumları daha tatminkar olacaktır. Haftaya birini alacağım. (mi9t nin gcam desteklemesi de güzel bir şey sanırım). note 8 pronun kamerası da nedense özellikle video çekimleri çok kötü gibi. Siz olsanız neyi tercih ederdiniz? Yorumlarınız neticeyi belirlememe çok yardımcı olacaktır. Teşekkürler. (başka önerilere de açığım samsunga karşı bir antipatim var orası sabit :)







  • Mi 9t sadece ekranıyla bile tokatlar note 8 i.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mi9t +1
    bi kere çok daha premium bi cihaz. redmi değil direkt mi ailesine ait. note 8 in 1 kamera fazlası var ama mi 9t de çamur gibi çekiyor diyemeyiz. aralarında dağlar yok. o yüzden tasarım işlemci ve diğer özellikler nedeniyle ben de mi9t alırdım
  • Hiç gerek yok o kadar para vermeye. Mi A3 alın. Gayet güzel kamerası imx 582 sensör var pili de şahane. Sar düşük.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satıcı firmalar 11.11 indirimlerinden önce telefonların fiyatlarını bir tık yükseltmişler. Muhtemelen 11.11 de geri eski fiyatına dönecekler. Araştırmalarıma göre note 8 pro çok güven vermiyor. Paraya kıyıp mi9t almak uzun vadede daha uygun görünüyor.
  • İkiside iyi ama performans bazında note8 pro biraz daha önde 9t'nin fiyatı bana göre fazla özellikle 128'lik model.Eğer değerlendireceksen 9t 64'lük modele bak.Yoksa note 8 pro 128 almak daha mantıklı.İkiside orta degment çünkü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.