Şimdi Ara

Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar (370. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.710
Cevap
385
Favori
525.499
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 368369370371372
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • beyler merhaba. yarı fiyatina bir arkadasim verecek bunu bana. hic kullanilmamis. alinir mi?

    https://www.thomassuaritma.com.tr/thomas-compact-su-aritma-cihazi
  • A.E.C kullanıcısına yanıt
    Fiyat çok iyi bence yarı fiyatına
  • SPRİNGWATER kullanıcısına yanıt

    Listing Category Search Page | NSF International bu linkteki ürünler bunlar mı! şayet öyleyse burada spring marka yazıyor ama bu filtreler omnipure marka, omnipure usa üretimi, sizin nsf listesinde istanbul üretimi yani Türk malı olarak görünüyor


    Ayrıca Omnipure olarak da baktım nsf'e 5605-SS filtresinin nsf kaydı yok yani nsf li değil.


    net bir cevap verirseniz sipariş geçmeyi düşünüyorum.

  • goozool kullanıcısına yanıt
    Merhaba, foruma yeni kayıt olmuş bir üye olarak ürünlerimize göstermiş olduğunuz ekstra ilgi ve alaka sebebiyle, bir teşekkürü borç biliriz. Bu kadar bilgi ve birikime sahip olmanız, bizleri de şaşırtmış durumda.

    Üretim tesisimiz İstanbul'dadır. Omnipure, Amerika menşeilidir. Omnipure'un Türkiye distribütörü yani piyasadaki diğer arıtma cihazı firmalara ürünlerini/filtrelerini biz tahsis etmekteyiz.

    Belirtmiş olunan ürünlerimizin NSF Sertifikası: https://info.nsf.org/Certified/DWTU/Listings.asp?Company=C0803221&Standard=042

    Sizler için üçlü, dörtlü ve beşli olarak bizim üretimimiz(İstanbul/Türkiye) olan NSF filtre çeşitlerinin linkine, aşağıdan ulaşabilirsiniz:

    Spring Water 3 Lü Ön Filtre Seti - Kabinli Tüm Modeller Için.: https://www.trendyol.com/spring-water/3-lu-on-filtre-seti-kabinli-tum-modeller-icin-p-75563896

    Spring Water 4 'lü Filtre Seti (9 Ve 11 Aşamalı Modeller Için): https://www.trendyol.com/spring-water/4-lu-filtre-seti-9-ve-11-asamali-modeller-icin-p-205082935

    Spring Water 5'li Inline Filtre Seti 10": https://www.trendyol.com/spring-water/5-li-inline-filtre-seti-10-p-742790045



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPRİNGWATER -- 28 Mart 2024; 1:4:48 >




  • SPRİNGWATER kullanıcısına yanıt

    hocam karışmayayım diyorum ama , yeni üye olması eski üye olması değil mesela. İki senedir bu arıtma işine merak sardım . Tr de alınan nsf onayları gerçekten çok komik. Sırf orada adımız görünsün diye alınmış saçma sapan sertifikalar var .


    X firması y firmasının sertifikasını kiralıyor ya da onun ürününü kullanıyoruz diye farklı isimlerle bir şekilde nsf onayı alınıyor. Firma kendi adına orjinal firmanın ismi yerine a-b-c isim koyuyor , sonra hooop o da nsf li oldu.


    Nsf listesinde filtre isimleri var güzel ama bunlar neyin nesi belli değil sediment mi gac mı cto mu ne bunlar mesela ? Hadi bir şekilde siz ya da diğer firmalar nsf onayı alıyor ama nsf de demiyor ki kardeşim siz ne yapıyorsunuz . Ben nsf sertifikasını iki yıldır savunan biri olarak türkiyedeki firmaların almış olduğu sertifikaları malesef artık güvenemiyorum. Daha fazla detaya da sahibim ama çok fazla uzatmayacağım burda.



    Aşağıda dikkatli bakmadım iki üç çeşit neyse filtre var. Aynı isimle modelle farklı etiketler yapıştırarak hepsi nasıl nsf sertifikalı oluyor ?

    Hepsinin içindeki karbonu sedimenti ya da kullanılan süngeri , filtre üretiminde kullanılan malzemesi vs her filtrede aynı mı ? Hadi diyelim aynı ,aynı olunca hepsine nsf sertifikalı diyebiliyor muyuz ? Evet tr de nsf işlerini doğru düzgün anlayan üç beş adam var , gerisi nsf in n sinden anlamıyor , ben bile iki yıldır çözemediğim saçma gelen bir ton şeyi var , herkes de bunu kullanıyor. Sadece sizin için söylemiyorum .


    Aynı şeyi yapan farklı firmalar da mevcut , Bir ürüne almış , aldığı ürünün adını ürettiği her filtreye yapıştırmış , hepsi nsf sertifikalı gibi satıyor. Gerçi türkiyede nsf sertifikasız filtre yok :) herkes nsf sertifikalı ürün satıyor , onların yanında bu yine bir tık iyi :).


    Bu yeni üye arkadaş da durumundan rahatsız olmuş bir kaç şey yazayım da belki birileri okur diye belirtmek istemiş. İyi de yapmış.


    Ülkemin her alanda işin ehlini başa getirerek ciddi anlamda denetlemeleri başladığı günleri her birlikte görmek ümidiyle.


    İyi forumlar dilerim.





  • sayın firma yetkilisi,

    sitenizde bulunan atık su üretmeyen cihaz nasıl çalışıyor acaba, sitenizde göremedim bilgi. suyu nasıl absorbe ediyor acaba? @SPRİNGWATER

  • KcRasco K kullanıcısına yanıt
    Merhabalar efendim
    Cihazımız da bulunan filtreler sayesinde suyun içindeki Çamur tortu ağır metal klor askıdaki partikül ve zararlı maddeler ayrıştırılırken yüksek verimlilikte çalışan reçine sayesinde suyun içerisinde fazla bulunan kalsiyum ve magnezyum kireci artırmaktadır bu işlemden sonrasında su alkali özellik kazanmakta ve hoş bir lezzet kazanması için Ommipure post karbondan geçirilmekte bu sayede arıtma işlemi tamamlanmaktadır

    Konuyla alakalı video linkini de paylaşıyoruz saygılarımızla

    https://www.youtube.com/watch?si=3ldUnKyBBtNQ05EP&v=KCNoFnSpxtg&feature=youtu.be




  • arkadaşlar 3’lü ön filtre seti değişimi yapacağım.
    Şöyle fahiş fiyat olmayan orta kalitede filtre önerebilir misiniz!
  • Merhaba arkadaşlar bu filtreleri değiştireceğim de önerdiğimiz filtre seti varmı bunlar yerine  Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet Gör DWYLF -- 28 Mart 2024; 16:34:41 >
  • ZevkiSefa kullanıcısına yanıt
    Merhaba, cevabımız yanlış anlaşıldı sanırım. Sizler gibi bilinçli tüketicilerin olması, bizleri daha da memnun etmektedir.

    Bizim ürünlerimiz ve filtrelerimiz gerçekten de NSF sertifikalıdır. NSF Sertifikasını Türkiye'den almadığımızı da belirtmek isteriz. Yalnızca belli aralıklarla denetçiler gelerek kontrol sağlarlar. Sertifikayı ABD'den almakta olup, birçok teste tabi olunarak uygun görülmektedir.

    Bahsetmiş olduğunuz gibi bir durum, firmamız ve ürünlerimiz için söz konusu olamaz. Firmamız, ürünlerimize sertifika alabilmek adına maddi ve manevi giderlerin yanında, uzunca bir süreçten geçti ve sonunda mutlu sona ulaşabildi.

    Ürünlerimiz şu an Amerika'da satılabilecek niteliktedir. Ayrıca vatandaşlarımızın ulaşabileceği, dünyada NSF sertifikalı en uygun filtre sistemi, bizlere aittir. Ürün fiyatlarımızın uygun olma sebebi, tamamen Türkiye'de üretilmesinden kaynaklıdır. Gümrük vergisi, depozito ücreti, gümrüğe sunma bedeli vb. kalemler olmadığı için fiyatlarımıza sadece ürün maliyetlerini yansıtmaktayız.

    Eğer illaki farklı ülke menşeilerini tercih edeceğim, içime daha çok siner derseniz, Omnipure gibi distribütörü olduğumuz diğer ürünleri de tercih edebilirsiniz(ayrıca kendi üretimimiz olan tüm ürünlerin geri bildirimlerine Trendyol ve diğer e-ticaret mağazalarından ulaşarak, gerçek kullanıcı deneyimlerinden de yararlanabilirsiniz):
    https://www.trendyol.com/pd/spring-water/swun-chyan-inline-3-lu-filtre-seti-p-788379414
    https://www.trendyol.com/pd/spring-water/swun-chyan-inline-75gpd-5-li-filtre-seti-p-788381141
    https://www.trendyol.com/pd/puricom/4-lu-inline-filtre-seti-p-817574748
    https://www.trendyol.com/pd/puricom/5-li-inline-filtre-seti-p-817562899

    Daha fazla bilgiye ihtiyaç duyarsanız ya da soru sormak isterseniz, dilediğiniz zaman bizlerle iletişime geçebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPRİNGWATER -- 28 Mart 2024; 17:54:13 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SPRİNGWATER

    Merhabalar efendim
    Cihazımız da bulunan filtreler sayesinde suyun içindeki Çamur tortu ağır metal klor askıdaki partikül ve zararlı maddeler ayrıştırılırken yüksek verimlilikte çalışan reçine sayesinde suyun içerisinde fazla bulunan kalsiyum ve magnezyum kireci artırmaktadır bu işlemden sonrasında su alkali özellik kazanmakta ve hoş bir lezzet kazanması için Ommipure post karbondan geçirilmekte bu sayede arıtma işlemi tamamlanmaktadır

    Konuyla alakalı video linkini de paylaşıyoruz saygılarımızla

    https://www.youtube.com/watch?si=3ldUnKyBBtNQ05EP&v=KCNoFnSpxtg&feature=youtu.be

    SORU: Reçine filtre tuzla yıkanan reçine mi yoksa tuzsuz reçine mi!


    Tuzsuz reçineyse Mg ve Ca'yı alamaz, öyle bir teknoloji yok O TİP REÇİNEDE. Sadece şartlandırma yapar yani; kireçin yapışmasını önler suya sertlik veren bu mineraller hala suda vardır ve olması da gerekiyor sağlık açısından ve içme suyunda tuzsuz reçine kullanmanın mantığı nedir? tesisatı korumak için takılabilir buna bir şey diyemem ama bu içme suyu cihazı.


    Tuzlu reçineyse daha vahim bir durum sudaki en faydalı 2 minerali sudan tamamen yok eder ve suya sodyum verir dahada kötüsü 200-300 gram reçine alan inline filtre ile 50 litre suyu yumuşatırsın sonrasında sodyum yüklemezsen (tuzla yıkamazsan filtreyi) o reçine boşuna orada durur.


    Kısaca Brita sürahi sizin yaptığınız işlemi fazlasıyla yapıyor. Üstelik cihaz maliyeti 300-600 lira.


    Demem o ki senin yaptığın sisteme ne gerek var 1 sediment ve 1 karbon filtre ile daha basit yapılır zaten, kapalı kasaya filtreleri koyup arıtma süsü vermeniz üstelik atık susuz arıtma demeniz biraz abartı geldi bana. sanki ters ozmoz sistemine rakip gibi bir algı yapmışsınız.


    son olarak kullandığın filtrelerin ağır metal tuttuğuna dair nsf standartı test verileri var mı! neye göre dayanarak ağır metal tuttuğunu söylüyorsunuz.


    NOT ARITMACI DEĞİLİM

    NOT2 ARITMACI DEĞİLİM

    NOT3 ARITMACI DEĞİLİM


    HAYDİ BİRAZDA BİLGİ ÖĞRENELİM.



    Tuzsuz Su Yumuşatıcıları


    Tuzsuz Su Yumuşatıcıları İşe Yarıyor mu?

    Su yumuşatma, suyun hem magnezyum (Mg2+) hem de kalsiyum (Ca2+) içeriğini çıkaran bir iyon değişim sürecini içerir. İyon değişim süreci sırasında, bir polimer reçine yatağı sert su minerallerini çeker ve onları sodyum iyonlarıyla değiştirir; “su yumuşatma” teriminin tanımı, magnezyum ve kalsiyumun çıkarılmasıdır.


    Tuzsuz su yumuşatıcı sistemlerinin, tuzlu su yumuşatıcılarının yaptığı gibi sert su minerallerini çıkardığına dair yaygın bir yanılgı vardır. Bazıları, tek farkın birinin tuz kullanırken diğerinin kullanmaması olduğuna inanır. Gerçekte, tuzsuz su yumuşatıcıları daha doğru bir şekilde, tuzsuz su düzenleyicileridir. Aslında hiç su yumuşatmazlar - onu “düzenlerler”.


    Tuzlu Su Yumuşatıcıları vs. Tuzsuz Su Yumuşatıcıları


    Yukarıda da tartışıldığı gibi, tuzlu su yumuşatıcıları, su kaynağından magnezyum ve kalsiyumu çekmek ve çıkarmak için negatif yüklü bir reçine yatağı kullanır. Bu su yumuşatıcıları ayrıca su yumuşatıcıyı temizlemek ve reçine yatağını yeniden oluşturmak için tuz kullanır. Yeniden oluşum sırasında, pozitif yüklü sodyum iyonları, reçine yatağında hapsedilen sert su minerallerinin yerini alır ve sert su yoğunlaşması giderilir.


    Öte yandan, tuzsuz su “yumuşatıcıları” ya da tuzsuz su düzenleyicileri, suyun sert su minerallerini çıkarmaz. Bunun yerine, magnezyumu ve kalsiyumu kimyasal olarak dönüştürürler, böylece yüzeylere yapışmazlar ve ölçek oluşturacak şekilde çökelmezler. Sert su mineralleri aslında tuzsuz su düzenleyici sistemleri tarafından yakalanmadığı için, mineralleri gidermek için tuz veya bir yeniden oluşum döngüsüne ihtiyaç yoktur.


    Su yumuşatmanın tam tanımı, sert su minerallerinin ÇIKARILMASINI gerektirirken, tuzsuz su yumuşatıcı süreci sadece mineralleri DEĞİŞTİRİR ve onların suyun içinde kalmasına izin verir, tuzsuz su yumuşatıcıları aslında suyu yumuşatmıyor - daha çok, onlar “su düzenlemesi” içindir.


    HA NE DEMİŞTİM


    NOT ARITMACI DEĞİLİM

    NOT2 ARITMACI DEĞİLİM

    NOT3 ARITMACI DEĞİLİM


    BANA ASLA TAVSİYE VS SORMAYIN BEN TANIMAM BİLMEM MARKALARI, BENDE BURADA FİLTRE ARAMAK İÇİN GELMİŞ BİR FORUM KULLANICIYIM.


    BİLGİ SORUN AMA MARKA MODEL SORMAYIN


    NOT: NSF ONAYLI ALKALİ FİLTRE TAVSİYESİ VARSA ALABİLİRİM ALKALİ FİLTRE ARIYORUM BEN. VARSA BİR BABAYİĞİT NSF SERTİFİKA LİNKİ İLE BANA CEVAP VERSİN. YOKSA BOŞ BOŞ YAZMASIN BİLGİSİZLERLE MUHATAP OLAMAM.





  • Detaylı bilgi ve birikimlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ediyoruz. Turu 3-2 ile biz aldık.

    Ahmet Bey gerçekten çalışmaktan keyif aldığımız birisi. Eğer toptan alışveriş yapmak, sipariş oluşturmak isterseniz, genel merkezimizi arayabilirsiniz.

    İyi forumlar dileriz
  • Arkadaşlar selamlar su arıtma cihazının filtre değişim zamanının gelip gelmediğini öğrenmek için Xiaomi'nin TDS su kalitesi test cihazını aldım. Bununla filtre değişim zamanı gelip gelmediğini anlayabilir miyim?
  • furkanuc kullanıcısına yanıt

    tds ile sadece membran filtre saflaştırma oranını tabiri caizse ömrünü anlayabilirsiniz . Onun dışında karbon filtrelerin ömrü hakkında hiç bir bilgi vermez tds cihazı orta kaliteli karbonlar 6 ayda , kaliteli karbonlar en fazla senede bir değiştirmekte yarar vardır. Yerli ucuz karbonlar kullanıyorsanız membran önü filtreler için 3 ayda bir değiştirmenizi , membran sonu kesinlikle nsf sertifikalı karbon kullanmanızı ve onu da en fazla kalitesine göre 6 ay -1 senede mutlaka değiştirmenizi tavsiye ederim.


    tds cihazı ile membran ömrünü öğrenmek için yapılması gerekenleri burada yazdım .


       https://forum.donanimhaber.com/aritma-cihazi-ariyorsun-ve-kafan-karisti-degil-mi--152399899-51#156727114

  • SPRİNGWATER kullanıcısına yanıt

    Şu fiyatlandırma mantığını anlatabilir misiniz siteye giriyoruz filtre tek tek yazılmamış



     Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar

    K5605 1 adet

    K5628 SS 2 adet

    K5633 SS 1 adet

    Omnipure 5670 1 adet

    -----------------------

    4800 TL



    K5605 1 adet

    K5628 SS 2 adet

    K5633 SS 1 adet

    Omnipure 5670 1 adet

    Omnipure K2551 JJ Alkali Filtre 1 adet

    --------------------------------

    4600 TL




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 3 Nisan 2024; 16:44:43 >
  • Merhabalar efendim sizlere en iyi hizmeti verebilmek için yeni sitemizde ilgili çalışmalarınız devam etmektedir

    Her şey sizlere en iyisini sunmak için

    Anlayışınız ve hoşgörü için teşekkür ederiz .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPRİNGWATER -- 3 Nisan 2024; 16:54:54 >
  • bjkyener kullanıcısına yanıt
    Tekrardan merhaba, mesajı güncellediğinizi şimdi gördük.

    Altyapımızı güncellediğimiz için, internet sitemizde bazı problemler meydana gelebilmektedir. Hem sizlere daha iyi hizmet verebilmek hem de sitemize erişiminizi engellememek adına, işlemlerimize arka planda devam etmekteyiz. Benzeri problemler yaklaşık bir ay kadar sürebilir, anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz.

    Başka bir sorunuz ya da talebiniz olursa, bizlerle iletişime geçmekten lütfen çekinmeyiniz.
  • Yazın tatile gideceğiz 20 gün arıtma cihazını ne yapmalıyım. Gelince neler yapmalıyız?
  • brkbr06 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yirmi gün kullanım sağlanmayacaksa eğer, cihazın su giriş vanasını kapatmanız gerekmektedir. Tankta kesinlikle su bırakmayınız çünkü yirmi günün sonunda suyun tadında bozulma olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 368369370371372
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.