Şimdi Ara

SU ARITMA CİHAZI (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
4.770
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cemal CEMİL

    konuya alıcıdan çok satıcı gelmiş :)

    bu konu yıllardır tartışılan bir konu
    kimisi delilleriyle gelip çok tehlikeli olduğunu anlatıyor ,bir diğeri ise tam tersini delilleriyle getirip anlatıyor
    ve bizde hangisi doğru ,hangisi yanlış bilmeden yaşamaya devam ediyoruz :)
    şahsi fikrim çok kaliteli olanların bir sorun oluşturmayacağı ,ancak ucuz uyduruk görülenlerin yarardan çok zarar vereceği yönünde (tabi kesin bilmiyorum)

    Katılıyorum size. Su arıtma cihazları güven ve hizmet işi. Ürünün arkasında güçlü ve donanımlı bir firma olması gerekiyor. Bu sadece su arıtma için geçerli değil. Bir çok üründe tüketiciler kendini güvende hissetmek istiyor, haklılarda. Bu yüzden kurumsal firmalarla çalışmak en doğrusu diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • satıcıların gelmesi gayet normal ama ben cihaz satmak yerine şu teklifi yapmak istiyorum

    1. firma 2004 yılından bu yana arıtma sektöründe hizmet veriyor.
    2. Türkiye'nin tüm il ve ilçelerinde köyler dahil montaj hizmetini ücretsiz yapıyor.
    3.sattığı ürüne 10 yıl garanti veriyor. (yani ömür boyu) bu garanti için herhangi bir ek ücret ödemiyorsunuz. yanıltmaca laf kalabalığı yok yani gayet net
    4. can alıcı nokta ürüne hiç bir ücret ödemeden alıyorsun ürün adresine geliyor servis ücretsiz montajını yapıyor ve cihazı 10-15 gün deniyorsun (takılan cihaz sıfır cihazdır) cihazı 15 gün kullandın gerekli testlerinide istediğin yerden yaptır firmanın size sunduğu su değerlerini ve kalitesini vermezse cihazı yine hiç bir ücret ödemeden direkt iade ediyorsun beğenirsen ücretini ödeyip satın alıyorsun (sizlere her hangi bir sözleşme felan imzalatmıyorlar yada iade aşamasında yine herhangi bir ücret yada kargo bedeli gibi saçma sapan bilgilerle oyalamıyorlar aloo kardeşim ben cihazınızı beğenmedim alın götürün hepsi bu

    bundan daha iyi güvenilirlik yada hizmet varsa bana söyleyin

    ben sizlere böyle bir firma öneriyorum kesinlikle pişman olamayacağınız. kullanarak dokunarak satın alabileceğiniz bir yer.
    firma ismi royal green su arıtma cihazlarıdır. internetten web sitelerine girerek inceleyebilir ve ürün sipariş yada detaylı bilgi alabilirsiniz.




  • Yinede en sağlıklısı çeşme suyu (İstanbul için konuşuyorum. Anadolu şehirlerinde damacana kalitesinde çeşme suyu var. İstanbul suyu da gayet temiz.)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.