Şimdi Ara

Şu anki hayatım (CİDDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
4
Favori
3.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese Merhaba. Bu konuyu açmayı aylardır düşünüyordum ama nereden başlayacağımı bilemedim bir türlü. Aileyle başlayalım.

    Ailem kendimi bildim bileli sürekli kavga eder.Kavgasız art arda 3 gün geçmez.Küçüklüğümden beri bu beni oldukça üzdü. Elimden de hiçbir şey gelmiyordu bu konuda. Hayatımın yarısında okuldan geldiğimde babam küfürler savuruyor annemi ağlıyor şekilde buldum hep. Şimdilerde ise ikisiyle de muhatap olmam.

    Okula gelirsek derslerim iyi. İyi bir Anadolu lisesinde yüksek notlar alıyorum. Dışarıdan bakan bir öğrencinin imreneceği türden... Tabi matematik,fizik,kimya... için geçerli bu durum sözellerde durum vahim. Onun dışında okulda çok çocuksu davranırım.Sanırım evde hiçbir insanla konuşmadığım için sürekli konuşurum.Ota b.ka gülerim. Çok mutlu biri gibi görünüyorum herkese ama gerçekle hiç alakası yok.Eve adım attığım anda sıkkınlık çöker. Kavga olsun olmasın artık psikolojik olmuş. Hiçkimseyle konuşmaz geçer odama otururum.
    Okuldaki arkadaşlarım için ise bir nebze değerim yok.Sadece onları güldürüyorum.Onun dışında ölsem umurlarında olmaz.Buna örnek vermek istemiyorum

    Ve asıl soruna gelelim. Hiçbir işte başarılı olamama durumu. Denediğim her şeyde başarısız oldum. Berbat futbol oynarım. Boyum uzun basketbolu beceremem. Masa tenisinde rezilden biraz iyiyim.Sporla ilgim bu kadar işte. Rubik küpüdür, yoyodur, pen-spinning dir... bu tarz hobilerin hepsini elime yüzüme bulaştırdım. Artık en ufak başarısızlık koymaya başlıyor.
    LoL de kötü oynadığım her oyundan sonra gözlerim doluyor. Zaten artık beden dersinde falan da spor yapmıyorum. Varsa yoksa müzik. Derdimi anlattığım insanlar bir bir uzaklaştı benden hep. Haklılar da bu denli değersiz biriyle arkadaş olmaya çalışıyorsun bir de bir ton dert dinliyorsun her Allah'ın günü.Eski bir arkadaşım mesaj atmıştı geçenlerde dediğim ilk laf şu oldu:"benle konuşma sonunda pişman olursun." Öyle de oldu artık ayda bir konuşuruz, o da LoL de. Başka biri ise can yoldaşım dediğim biri.Artık ona intihar edecem dediğimde katıla katıla güldüğüne eminim.Doğru bir de intihar etmek istiyorum.İnanan biri olmanın getirilerinden biri de bu yaşamak zorundayım.

    Alay edecekler pm atarlarsa daha can yakıcı olabilir akıllarında bulunsun. Okumanız ne kadar sürdü bilmiyorum ama siz bile bu sürede benden nefret etmişsinizdir.







  • Okulda ağır davran derdini anlatma değersiz kişilere ellerine koz verme.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyX_X -- 1 Mayıs 2014; 16:39:34 >
  • Özeti yok mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: El Gringo

    Okulda ağır davran derdini anlatma değersiz kişilere ellerine koz verme.

    Anlattığım 2-3 kişi vardı onlarda eski arkadaşlarımdı. Ağır davranmak için çok uğraşıyorum hocam ama sanırım bu dertleri unutmak için böyle yılışık davranıyorum kendi kendime. :(
  • Dostum senın psikoloji biraz bozulmus kendıne o kadar haksızlık etme yanlızlıkta iyidir insanı güçlendirir.Şimdi yada ilerde onune bi kız cıkar butun hayatın o olur sana destek saglar yada baska biri cıkar can dostun sıkıntı etme yanı.Okulda senle takılan arkadaslarınla takıl yanı işi düştügünde yanına gelenlerle takılma.Derslerin iyiymis ne güzel az dişi sık güzel bi meslek sahibi edin gerisi gelir zaten.Benımde ailem ayrılalı 1 sene oldu.Seninki en azından beraber.Ama eğer dedigin gibi ise sorunları anne ve babanın ayrılması senın için daha hayırlı olur.Benımkıler aynen dedıgın gibi son 2 senedir sızınkıler kadar olmasada ara ara atısıyordu.Ayrıldılar 1.5 senedır kafam rahat
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LiuKang

    Dostum senın psikoloji biraz bozulmus kendıne o kadar haksızlık etme yanlızlıkta iyidir insanı güçlendirir.Şimdi yada ilerde onune bi kız cıkar butun hayatın o olur sana destek saglar yada baska biri cıkar can dostun sıkıntı etme yanı.Okulda senle takılan arkadaslarınla takıl yanı işi düştügünde yanına gelenlerle takılma.Derslerin iyiymis ne güzel az dişi sık güzel bi meslek sahibi edin gerisi gelir zaten.Benımde ailem ayrılalı 1 sene oldu.Seninki en azından beraber.Ama eğer dedigin gibi ise sorunları anne ve babanın ayrılması senın için daha hayırlı olur.Benımkıler aynen dedıgın gibi son 2 senedir sızınkıler kadar olmasada ara ara atısıyordu.Ayrıldılar 1.5 senedır kafam rahat

    Anlattığım arkadaşlarım ve abim de bunları söyledi hep.Ama her gün denediğiniz her şeyi batırınca artık bırak geleceği düşünmeyi yarına ölür müyüm diye düşünmeye başlıyor insan.Teşekkür ederim ciddiye alıp güzel bir cevap verdiğin için.




  • Yaş kaç?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söyleyeceklerim söylediklerin gerçekse geçerli. Pek inanmadım ama neyse bir şeyler karalayalım.

    Başarısızlık olmadan başarı gelmiyor. Her eline aldığını batırıyorsan bir daha al bir daha dene. Başarısızlıklardan sonra başarı gelir. M. Jordan çok iyi bir basketbolcu olmuştur ama onun öncesinde küçük yaşta okul basketbol takımına girememiştir. Messi çocukken boyu küçük diye takıma alınmamıştır. Ampul bilmem kaç denemede anca bulunabilmiştir. Hatta bir çok buluşun başka bir şey ararken şansa bulunduğu bile söylenir. Newton, Einstein'ın okul notları çok parlak değildir. Örnekler uzar gider. Yaptığım her şeyi hemen yapabiliyorum diyen insan zaten yalan söylüyordur zira böyle bir insana hiç rastlamadım. Çalışma azmi ve başaracağına olan inanç/inat seni başarıya götürür. Git, atıyorum, okçuluğa başla. Yeni branş, daha önce hiç denemedin varsayıyorum, kursunu al ara sıra antrenman yap. Yıllar içinde ne kadar iyi olduğunu göreceksin. Ha dersen ben hemen en iyi olmak istiyorum, zaten o hiçbir branşta mümkün değil; böyle bir beklentin olmamalı kısaca.




  • Durumumuz yoktu, okuyamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş problem yok aile dışında.Bu devirde pek arkadaşının olması önemli değil bence açıkcası benimde fazla yok ve problem olmuyor.Ama yinede kendine gerçekten seveceğin 3-5 adam bul onlarla takılırsın sık sık.Seni umursamayanları gram umursama sana seslendiklerinde arkana bakma bile ama seni umursamıyorlarsa.Ve senin için en önemli olacak şey dersleriin derslerinin iyi olması güzel birşey derslerini sıkı tut iyi üniversiteye git tamamdır.Bakımlı biri ol saçını tara sık sık banyonu yap felan filan işte ama moralini iyi tut bu hayatta neler çeken insanlar var maalesef.
  • her insanın başarısız olduğu belli alanlar vardır edebiyata, sanata, sinemaya veya hoşlandığın diğer alanlara yönel, kitap oku. bir de dersleri boşlama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asla pes etme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özgüven problemin var yaşadığın şeylerin aynısını ben de yaşadım.
  • LoL nickini PM atsana bi oyun atalım.
  • @RealPlayer09 Yaş 16 üstad.

    @TMoE Neden inanmadınız hocam? Ayrıca dediğiniz doğru ama artık her konuda sürekli başarısız olunca insanın insanın yaşayası gelmiyor.

    @IntelligentDesign Kişisel bakımıma zaten oldukça önem veririm.Tipte ortalama diyelim.Tabi ki asla geçmeeyeceğini düşündüğüm sivilcelerim var :(.Hiçbir ilaç fayda etmedi.

    @radar_ Başarılı olduğum bir alan bulsam varımı yoğumu ona verecem emin ol. :(

    @Linken's Sphere Onu kendime çok söyledim.Bırakın hobilerden vazgeçmeyi artık hayattan vazgeçmek istiyorum.

    @No Way Punk Özgüven eksikliği sözünü çok duyuyorum ve bana saçma geliyor benim durumum için açıklar mısın?
  • öncelikle ailedeki olaylar seni bu duruma getiren ana sebep.

    Senin kendini her konuda beceriksiz görmen tamamen özgüvenle ilgili. zekanda bir problem yok. tamamen psikolojik. hiçbirşeyi beceremem diyorsun ama sayısal derslerin iyi. Buda bir beceri değil mi? ve bence dünyanın en büyük yeteneklerinden birine sahipsin. insanları güldürebilmek. Bunları nasıl görmezsin?! Futbolda lol de iyi olamamayı sorun etmek bence çok çocukça.

    Başarısız olmak herkesi etkiler. Ama kafana taktığın şeyleri büyütmüşsün.

    Bence senin konuşacağın, içini döküp derdini anlatabileceğin insanlara ihtiyacın var. Ben yardım etmek isterdim ama benimde bu aralar aşmam gereken sorunlarım var.
  • senin arkadaşın olmak isterdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: insan.

    öncelikle ailedeki olaylar seni bu duruma getiren ana sebep.

    Senin kendini her konuda beceriksiz görmen tamamen özgüvenle ilgili. zekanda bir problem yok. tamamen psikolojik. hiçbirşeyi beceremem diyorsun ama sayısal derslerin iyi. Buda bir beceri değil mi? ve bence dünyanın en büyük yeteneklerinden birine sahipsin. insanları güldürebilmek. Bunları nasıl görmezsin?! Futbolda lol de iyi olamamayı sorun etmek bence çok çocukça.

    Başarısız olmak herkesi etkiler. Ama kafana taktığın şeyleri büyütmüşsün.

    Bence senin konuşacağın, içini döküp derdini anlatabileceğin insanlara ihtiyacın var. Ben yardım etmek isterdim ama benimde bu aralar aşmam gereken sorunlarım var.

    Hocam şöyle söyleyim. Okulda gülmekten gözünüzden yaş gelmiş artık 10 kişi yarılıyorsunuz. Matematik sınavı var o gün 100 alıyorsunuz sınavda verilen sürenin yarısında. Tüm yol müzik dinleyerek eve yürüyorsunuz. Kapıyı açıyorsunuz. İki tane asık suratlı insan. Geçiyorsunuz odanıza LoL e giriyorsunuz bir arkadaşınız açık hemen beraber giriyorsunuz ve çok kötü oynuyorsunuz.Sonra bir daha girelim hadi diyor yine batırıyorsunuz.Sonra da kanka ben ranked girecem diyip gidiyor.(Ben ranked sevmem) Mal gibi kalıyorsunuz. :( Ama faydası olmadı değil çok dizi izliyorum listening becerim epey gelişti.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hp2010

    senin arkadaşın olmak isterdim

    Çocukluk arkadaşım benden 1 haftada nefret eder hale geldi.Hala aynı şekilde mi düşünüyorsun?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ertamus -- 1 Mayıs 2014; 17:39:00 >
  • Derslerim iyi diyosun bence iyimser ol hayata hep iyi tarafından bak mesela okulumu bitirdikten sonra iyi bi işe yerleşir bu sıkıntılardan uxaklaşırım gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.