Şimdi Ara

Şu anda token fiyatı ve AH piyasası berbat durumda.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
3.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mczaga kullanıcısına yanıt

    Tamamen rastgele bir zamanda bir kişi gelip tüm itemleri (bitki veya maden) topluca alıp gidiyor. Ya depo yapıyor ya da yüksek fiyattan listeye koyuyor.

  • Hellmonger kullanıcısına yanıt
    oyungezer online
    Bir Diablo Immortal Oyuncusu, WoW Hesabını Kullanarak İlginç Bir İşe İmza Attı
    https://oyungezer.com.tr/haber/bir-diablo-immortal-oyuncusu-wow-hesabini-kullanarak-ilginc-bir-ise-imza-atti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CB1111 C kullanıcısına yanıt

    600 Milyon altın nedir ya?

    ne yapmış da 600 milyon goldu olmuş merak ettim?


    konu olarak ise evet bu tokeni yeni gördüm bende. mobil oyun diye olmaz sanıyordum ama blizz akıl edip pc için shop a da eklemiş.

    ne diyeyim. yeni blizzard hayırlı olsun.

  • Hellmonger kullanıcısına yanıt

    Nasıl yapmış yada gerçek mi bilmiyorum o rakam çünkü 1 charın gold capı 9.999.999 1 acc da toplam char sayısı 50 ile sınırlı yani tek acc full olsa daki 600miş parası olamaz muhtemelen yayıncı olması vs sebebi ile takipcilerinden yada boost olayları ile o golda sahip olabilir buradaki olay token ile blizzin herhangi bir oyununda birşeyler yapılabileceği buda token fiyatının olmaso gereken miltardan daha yükseklere çıkması...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yani tam olarak nasıl?


    Avrupa Horde tek yerde

    Avrupa Alliance tek yerde 2 farklı olarak mı nasıl?


    Yoksa Avrupa Horde-Alliance AH olarak komple tek yerde mi?

  • mczaga kullanıcısına yanıt

    Artık ally horde tek ah kullanıyor o yüzden avrupa ally avrupa horde diye ayrılmaz söylemek istediği belli bir bölgede yani avrupadaki tüm eu serverları ortak olacak ama sadece çiçek maden pot vs şeyler için boe itemler bunun dışında şimdilik ptr testleri başlıyormuş bundan sonra sen tn deki aha bir çiçek eklediğinde nasıl senin serverda ally horde charlar o itemi görebiliyor bende doomhammer serverında senin eklediğin çiçeği görebilecek ve istersem alacağım. Buda çoğu itemin fiyatını değiştirecek artık 1 kişi tüm serverın ahını kontrol edecek güce sahip olamayacağı için multiboxların farmları değer kaybedecek yada tam tersi olabilir bunu geldiğinde daha iyi anlarız ahı ölü olan serverlar için iyi ama düzgün itemin değeriyle satıldığı serverlar için kötü bir durum...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cross-faction geldiğinden beri AH'de factionlar arası mailbox aracılığıyla para veya item gönderebiliyor muyuz şu anda?

  • Black Hand X kullanıcısına yanıt

    Sadece kendi charına aynı serverda hordeden ally charına allyden horde charına aynı accda olmak şartı ile istediğin gibi item yolluyorsun ahı birleştirip buna engel koymaları mantıksız olurdu zaten...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CB1111 C kullanıcısına yanıt

    Cross-faction gelmeden önce bu mümkün değildi yani farklı faction arası gold ve item aktarımı yoktu. Artık var demek ki  

  • Black Hand X kullanıcısına yanıt

    :) legal olarak yoktu evet...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aşırı fazla satıcı ve aşırı fazla alıcı olacak.


    TN server da misal 3000 tane multibox var ama al-akir de 100 tane vardı orada adam belki kraldı ama şimdi tek bir piyasa olmayacağı için yapacağı işten karı düşecek.


    tabi en çok merak ettiğim. sürekli üste koymaya çalışanlar yani ekle çıkar olayı o kadar fazla kişi olacak ki nasıl olacak serverlara nasıl bir yük bindirir bilemedim..


    bana kalırsa fiyatlar ciddi anlamda düşecek özellikle de çiçek maden gibi düz yolla farm yapanlar için.

  • Hellmonger kullanıcısına yanıt

    Bitki ve maden toplayarak para kasanlara darbe vururlarsa oyunu kimse oynamaz.

  • Hellmonger kullanıcısına yanıt

    Df de mesleklerle gold kasmaya yönlendirmek ve meslekleri kullanılabilir yapmak adına materyaller için böyle bie yol izlemiş olabilirler sonuçta df geldiğinde craft mesleklerinde itemin yapılması için gold la ödeme yapılsın istiyorlar bu yüzdende yapılacak item için gerekli materyaller ne kadar ucuz ve çok olursa o craft mesleğine yönelen ve craft yapan kişi daha çok olur diye düşünüyorlar.

    Çoğu kişi serverların tekel olmasından goldu fazla olanın o serverda at koşturmasından şikayetci şimdi topluluğu dinleyip buna engel olmaya çalışıyorlar bu sebeple oyunu bırakacak kişiler ya multiboxerlar ya farm yaparak game time almaya çalışan yada gerçek paraya satmaya çalışanlar olacak bunlar da şikayet edilen diğer konu olduğu için oyunu bırakması zaten topluluğun işine geliyor olacak adamlar şuan bizim amazon prime ı 7.90tlye kullanmamız gibi wow üyeliğini 13 birimle oynuyor kimse çiçek böcek fiyatları ahta dip fiyata düştü diye bu oyunu bırakmaz adam 20 birim veriyor 350k gold alıyor onla ahta çiçek ne kadar bakmadan istediği miktarı alıp yapacağı şeyi yapıyor. Şimdi sen wow 15tl olsa 20tlde token fiyatı olsa yahu ahta bi çiçek 30golda düşmüş bunu farmlayıp satayımda token alayım diye kendini yorarmısın bu gibi oyunu bırakır herkes vs düşücüler bizim gibi alım gücü az olan ve bu oyunu oynamak için normalden fazla para veren ülkeler için geçerli...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CB1111 -- 1 Temmuz 2022; 13:23:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu oyunu zaten Casual oyuncular ayakta tutuyor. Tam tersine multiboxerlar, botlar ve boost communitiyler oyundaki causal playerların artık bıktık ve bırakıyoruz şikayetleri üzerine engellendi / engelleniyor. Tamamen bitirmek zor zaten ama en azından bu kesimi mutlu ettiler. Birde Oyunun casual kesmi zaten oyunun fiyatı ile ilgilenmiyor. basıyor en az 6 aylık geçip gidiyor. AH de bitki fiyatı düşmüş,maden fiyatı yükselmiş. bunlarla da ilgilenmiyor. basar goldunu geçer. hani bir yerden gold almasına da gerek yok. 3 karakter ile gir . covenant dailyleri yap zaten istediğin materyali alacak para fazlasıyla çıkıyor. Kısacası AH de piyasanın düşmesi casual kitlenin işine gelen birşey. dolayısı ile oyunu kimse oynamaz diye bir şey söz konusu değil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alen Doğu Gencer -- 1 Temmuz 2022; 13:37:7 >
  • Twisting Nether da oynayan bir adamın AH'si şu anda bitmiş durumda bu geldiğinde 9.2.7'de daha ne kadar bitebilir ki?

  • mczaga kullanıcısına yanıt

    Abi benim anlamadığım bir konu var.Oyunda bir çok şeyin kötüye gittiği belli olduğu halde neden bir müdahale yok ?


    Bunlar senin yukarıda yazdığın gibi DF ye bel bağladılar galiba.Bu ek paket bir gümlerse geri dönülemez yola girerler.


    Microsoft alımına da bir çok kişi methiyeler düzdü ama pek bir şey değişmeyecek gibi.


    Bu DF belki bu güne kadar ki en belirleyici paket olacak.


    Ya cenaze ya düğün.Başka seçenek göremiyorum.

  • Bunlar hep mega serverın ayak sesleri, aslına bakarsanız wow'da zaten uzun süredir gizli bir mega server var. Haritalar belli bir sayıda oyuncu sonrası kanallara ayrılıyor, çeşitli serverdaki insanlarla open world'de karşılaşıyorsunuz vs.


    AH'leri birleştirince her ne kadar çiçek, böcek toplayıp token kasmak zor olacaksa da, oyuncuların itemlara çok ucuz erişme imkanı olacak.


    Yani sonuç olarak belli bir kesmin işini zorlaştıracak da olsa, hem alıcı sayısı hem satıcı sayısı onlarca kat artacağı için oyuncuya çok faydalı bir şey.


    AH birleşimi genel oyuncu kitlesi için faydalıdır, bir çok oyunda zaten mega server ve AH'ler tektir ve ben o oyunlarda bunun çok faydasını gördüm oyuncu olarak. Lakin toplayıcılık yapıp token kasmak isteyenler için kötü bir haber olduğu bir gerçek.


    Hele hele ekonomisi nispeten ölücü olmayan realmlerde gold kasanlar için kabus gibi...


    Ama yapacak bir şey yok, oyunun geneli için faydalı bir gelişmede illa ki zarar gören bir kesim her daim olacaktır.


    Neyse ki oyun artık sabit TL kuru ile alınabildiği için token yapamasak bile parasını basar oynarız...


    Diğer türlü boost satmak dışında bir seçenek kalmayacaktı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 1 Temmuz 2022; 14:57:31 >




  • Her pakette aynı muhabbet dönüyor.
    Her pakette değilde. Her paketin belirli aşamalarında.
    Paket başı: oooo wow epic. Oyuncu sayısı tavan
    Paket ortası: başka oyun mu var düzgün. Oynuyoruz işte.
    Paket sonu: wow öldü abi. Wow oynayan var mı bu zamanda.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İşlerine yaradığı kadarına mudahale etme yoluna gidiyorlar %100 olmasa dahi.

    Df ye vs birşeye bel bağlamalarına gerek yok bu oyun wod exp paketini bile 2 patch ile bitirip 1 sonraki exp geçti yani df hazırken bile 1 sonrakin exp çalışılmış neler olacağı nasıl olacağı belirlenmiş nasış bir yol izleneceği belirlenmiştir yani df olmazsa en fazla kızar 1 2 ay oynamaz sonraki expe en kötü bir bakmak için geri döner oyuncular wowu kendisi bitirir ki classic tbc şimdide wolkla bu yolda ilerliyor 1 oyundan şuanda 4 oyun çıkarttılar ve oyuncular o kadar istekli ki wolkun fresh serverlarını 4 gözle bekliyorlar sen ben oyundan sıkıldık oyuna verecek paramız kalmadığı için oynamıyoruz yada oynayamıyoruz diye bu oyunun biteceği kanısındayız ama bu oyun bitmez bunu beklemek hayal gibi...

    Microsoft bu oyunu daha oyuncu dostu yapmaya para için birşeyler yapılmasını engellemeye yönelik bir dokunuş yapacaktır onun dışında tam anlamı ile mudahaleleri df den sonra belli olacaktır çünkü df henüz Microsoft almadan önce hazırdı belkide df de yapay grandların kaldırılması eski talent ağacı istekleri world questlerden sıkılanlar için onların kalkması torgash island vs gibi bir yapının olmaması microsftun isteğidir adamlar missing table ı bile yük olarak görüp kaldırdı neler olacak yakında belli olur...

    Her paket oynayacak oyuncu sayısını belirler oyunun ölmesini vs değil yeni paket yeni oyuncular...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.