Şimdi Ara

Şu an paragon kasılmalı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bana sanki RoS ile paragon kasmak daha kolay olacakmış gibi geliyor. Şu an 10 x p100 karakter p 2.0 ile 376 plvl yapıyor. Ben saatte ortalama 150m exp kasıyorum. Günde 4 saat kassam bu sistemde sıfırdan yüze 18 gün falan sürüyor. Bunu onla çarpsak 180 gün yapar. Yani p 2.0 ile 180 günde 376 plvl olunsa katlanarak zorlaştığını düşünürsek 800 olmak seneler sürer gibi görünüyor hatta 800 plvl üstünden bahsediliyor bide main statlara istediğimiz kadar puan ekleyebiliyormuşuz anladığım kadarı ile.

    Sonuç olarak acaba diyorumki şu an uğraşmak anlamsız mı? İllaki bir getirisi olur ancak şimdi 3 saatte yaptığımız işi RoS ile 1 saatte yapacaksak mantıklı değil. Şu an beta oynayanlar bununla ilgili bişey diyebilirmi acaba konuyu bunun için açtım. Boşu boşuna paralamayalım kendimizi.



  • Mantıksal bir açıdan bakarsak hayır tabiki ros'da kasmak varken neden şimdi kasasın bence ama matematiksel boyutunu bilmiyorum okumadım pek açıkcası
  • ros'u gördükten sonra bu oyunu oynayasım gelmiyor açıkcası, zaten 5 ay oldu bırakalı ros'la geri dönmeyi düşünüyorum. Toplamda 64 paragonum var, hesaplama sitesi 62 paragonla ros oynayacağımı söylüyor. Benim için paragon önemli değil aslında ben aldığım zevke bakıyorum, hani şimdi 100*10 var orda 300 paragonum olmuş neye yarar ? niye oyunu bi anda tüketeyim ki ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaçak Mazot -- 28 Kasım 2013; 23:43:21 >
  • ne kadar cok paragon o kadar iyidir... ekstra cooldown suresi ekstra dodge allresist... vs tarzi seyler verebiliyoruz(main statlarin yaninda) bunlarla oyunun stratejisi baya genisleyecek...

    paragon 2 hesaplayan sitelerde soyle bir sey gozume carpti. 1 karakter paragon 100 ise bu size paragon 2 de 116 yapiyor. 2. karakter 100 oldugunda, paragon 2.0 da 165 ediyor..

    sitedeki kaynaga gore 1. karakter 100 yapip ikinci karakter 18 de olursa, bu paragon 2.0 da 118'e esit oluyor. Yani suan icin ne kadar cok paragon o kadar iyi olsada, benim gunde 4 saat oyun oynayamam. O yuzden bana gore 1 karakter paragon 100 olup ikinci karakteride 18 yapmali toplamda hem suanki sistemde hemde paragon 2.0 da 118.paragon levelina ulasmis olacagiz.

    tabi ne kadar cok paragon level o kadar cok paragon puani olacagi icin. 10*100 esas hedef ama bana gorede minimum hedefte 100+18 yapmak....
  • Şu an kingkongoru izliyorum 269 plvl ile torment 1 seviyesini oynuyor o kadar yaratık telef etti exp barında neredeyse kıpraşma bile yok. Acep closed beta olmasından ötürümü veya nephalem rift run? Resmen exp yok.
  • Ladder sistemi oynamayı düşünüyorsanız, ki bir çok kişi ladder oynayacaktır aynı d2 deki gibi, oyun çıktığında herşeye sıfırdan başlanacak...
  • Ben kasmaya basladim acikcasi 47 lwl de birakmistim 4 ay aradan sonra devam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paragon level ilk çıktığında yüksek levellere çıkmak oldukça zordu, çok zaman gerekiyordu ama sonraki yamalarla bunu kolaylaştırmışlardı. Ben RoS çıktığında daha hızlı level atlanacağını düşünüyorum şimdikine göre ama RoS çıkana kadar ne kadar paragon biriktirebilirsek kardır.
    RoS çıktığında ilk göz ağrım monkla devam etmeyi düşünüyorum ama barbarla çok daha hızlı paragon yapabildiğim için şimdi ikinci barbarla paragon biriktiriyorum.
    Muhtemelen ladder gelirse herkes onu dener önce ancak şu halde oynamaya devam ediyorsak paragon 100 olan bir char yerine yeni bir charla paragon biriktirmek kesinlikle daha mantıklı. Ladderdan sıkılırsak ya da normal oyna dönmek istersek kenarda birikmiş paragonumuz olur.
  • en az bi tane pl100 lazım
  • Bence kasilmasi daha yararli olur suan zaten cok kolay ex kasiliyor.Ros a da rahat baslamaniza yarar ve ros basinda bu kadar hizli farm yapabilicegimizi dusunmuyorum soncta yeni buildler bulunacak alisilacak vs...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.