Şimdi Ara

Şu Adam: Sistem Önerisi Yapan Platform

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar,

    Uzun süredir sistem tavsiyelerini takip eden biri olarak, sistem, bilgisayar, almak isteyen insanları forumlar içinde kayıp olmadan, daha kolay ve daha hızlı ihtiyaçlarını giderebilecek bir platform kurmayı düşünmekteyim. Tabi bunu yapmamın belli başlı sebepleri var örneğin:
    -Bilinçsizlik (herkes buradaki insanlar kadar bilgili değil, dükkana gidip hazır pc alan insanlar bol. sırf çocuğu tipini beğendi diye tablet, telefon alanlar bol lakin ana konumuz yine de donanım.)
    -Donanım konusunun uzaktan karışık görünmesi. (bilgisayarımı açıp temizlerken anneme bu da ekran kartı diyip fanını söktüğümde çığlık atması)
    -İnsanların ihtiyaçlarından fazla güçte ve ya özellikte aletlere para dökmesi.
    -Bu tarz bilgilerin toplu olmaması. Araştırma yapan birinin farklı forumlarda, videolarda ve bloglarda bilgileri anlayıp kendi kafasında birleştirmesi için baya uzun zamana ihtiyacı var.
    -Donanım bilgisine sahip olana donanımhaber donanımcıları, az da olsa bilgim olan benim para kazanmam.

    Bu başlığı da sizlerin geri dönüşünü almak için açıyorum. Hali hazırda zaten çalışmalara başladım lakin iki fikrim var, hangisi daha mantıklı sizlerin de fikrini almak benim için çok yararlı olacaktır. Fikirlerinizi anlatırken benzer siteleri, - leri ve + ları da yazarsanız beni mutlu edersiniz.

    Birinci fikrim: Donanım bilen insanlarla, aynı yemeksepeti canlı yardımı gibi kişisel bir chat ortamı üzerinde kullanıcıyı buluşturmak. Daha sonra ise kullanıcının alışverişinden bilgiyi toplayarak para kazanmak. Böylece belki forumcu arkadaşlara da ek gelir sağlayarak faydam dokunmuş olur.
    İkinci fikrim ise: Tamamen bağımsız bir algoritma yaratarak girilen bilgiye göre Türkiye içerisindeki ürünlerden seçim yaparak kullanıcıya sunmak.

    Konu doğru yerde mi bilemedim, donanımı ilgilendirdiği için buraya açtım.
    Geri dönüşleri beklemekteyim arkadaşlar, iyi forumlar.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.