Şimdi Ara

STSL 3. Hafta | Başakşehir - Trabzonspor | 22.09.2014 - 19:00 | (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

    quote:

    Orijinalden alıntı: loko

    quote:

    Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

    Bu arada Trabzonspor çok çok çok vasatı bugün. Anlamadığım olay, Cardozo gibi bir golcü neden yedek oturur? Halilodziç otorite kurayım derken ayağına sıkıyor resmen. Bu arada Trabzonspor'a Jaja, Alex, Dieo tarzı bir oyun kurucu ve saha içi lider lazım.

    Trabzonspor yeni oyunculardan kurulu bir Takım.Henüz uyum sorununu aşamadılar.Zamanla birbirlerine alışacak keratalar.Cardozo ise sakatlıktan yeni çıktı.Henüz tam hazır degil.Hazır oldugunda rakip kaleciler sakatım beni oynatmayın diyecektir.

    Sakat adamın yedek listede, onu da geçtim sonradan oyunda ne işi var abi ? :)

    sakatlıktan yeni çıktı.Alışacak zamanla Abisi:))




  • Penaltı pozisyonuna hala tartışmalı diyenler maç felan izlemesinler bir zahmet bir dahga, akıl, fikir, izan ya! Bu maçta hakem her kararı ile Trabzonspor'u biçti ama ne hikmetse onlardan bahseden yok.

    Başakşehir'in golünden önce Trabzonspor'a yapılan net bir faul var, hem de hakemin gözü önünde ama kimse bundan bahsetmiyor. Neden?

    http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/ozet/2014-2015/3/istanbul-basaksehir-1-1-trabzonspor-mac-ozeti

    Şuradan bir zahmet izleyin 00:40'dan itibaren bakın bi nasıl gol atmış Başakşehir.

    Trabzonspor'a laf etmek için koz arayanlar yine özette 02:40'ı açsınlar, Sefa'nın %100 faulünün neden verilmediğine baksınlar. ( Bu faul sonrasında Halilhodzic sahaya girdi, Onur sarı kart gördü ve Passolig sahibi bir taraftar sahaya girdi.

    Penaltı pozisyonunda hakem top ele değdiği için verdi ve karar gayet doğru, penaltı olması için illa kendinizi yere atmanız gerekmiyor.

    Maçın son pozisyonunda Trabzonspor alehine verilen bir faul var ki apayrı bir olay.

    Hala dırdır edin durun burada, tüpçüye de helal olsun, mükemmel düzenlemiş hakemleri!




  • pozisyon penaltı değildir. sebebi ise topun ele temasından önceki oyuncunun kendini yere atmasıdır. gelelim pozisyona. pozisyonda penaltı adamın düşmesine değil, topun ele çarpmasına veriliyor. lakin defans oyuncusunun el kaldırmasının sebebi trabzonlu oyuncunun kendini yere atması. şansızlık eseri kendi takım arkadaşı topa vuruyor ve top eline çarpıp penaltı oluyor. peki hakem aslında burada ne yapması gerekiyordu? ts'li oyuncu yere düştüğü an düdüğü çalıp oyunu durdurmalı ve hakemi yanıltmaya yönelik hareketten dolayı sarı kart vermeliydi. dolayısı ile hemen 1 saniye sonra yaşanan el olayı böylece anlamını yitirmiş olacaktı. tabi türkiye'deki hakemlerde bu kadar cesaret var mı? tartışılır. mesela daha dün de kendini yere atıp penaltı kazanan bir oyuncuya şahit olduk. artık normal geliyor insana bu tarz pozisyonlar türkiye'de
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.