Şimdi Ara

Stronghold Kingdoms Avrupa Haritası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Stronghold Kingdoms Avrupa Haritası


    Eğer SHK'yi oynamış ve sevmişseniz kesinlikle bunun hayalini kurmuşsunuzdur. Türk adının, Osmanlı adının veya Hun adının oyunda yankılanması... Neredeyse her milletten oyuncu barındıran bu oyunda, ister istemez milliyetçi damarı tutuyor insanın. Milliyetçilik yoksa bile tarihi yad etmeyi istemek. Avrupa'nın göbeğine kök salmış Avrupa Hun Devleti, Dünya'ya diz çöktürmüş Osmanlı İmparatorluğu, Avrupa'nın sömürgeci devletlerine karşı kurtuluş savaşı vermiş Türkiye Cumhuriyeti... Tarihi seven ve strateji oyunlarına gönül veren her insan bunu düşünmüş ve arzulamıştır. Sonunda FireFly, oyuncuların çığlıklarını duydu ve 32 ülkeden oluşan Avrupa haritasıyla karşılık verdi. Bu harita 13 Şubat Perşembe günü Türkiye saati ile 17:00'de açılacak.

    Bu kadar dili niye döküyorum, açıldıysa açıldı diyenler olacaktır. Amacım, daha doğrusu amacımız kalabalık bir ekip kurmak. Oyunu bilenler Türkiye haritasının halini biliyordur. Oyuncu azlığından, oyun oynanamaz bir durumda. Aslında böyle olacağı belliydi. Yerel haritalara talep epey az oluyor üstüne üstlük Firefly haritayı epey büyük yapınca, ortaya korkunç bir manzara çıktı. Oyun kaçıncı gününde bilmiyorum ama ağladığından eminim. Her oyun da olduğu gibi, ne kadar kalabalık o kadar eğlence...


    Öncelikle kendimizi tanıtayım. Biz world7 ekibiyiz. W7 ekibiyiz diyorum lakin herkes her world'e oynuyor zaten. Önceliğimiz w7'ydi. The Golden Horde olarak w7'de bıraktığımız ana kadar oyunun en iyi faction'ıydık ve bunu Avrupa haritasında da hedefliyoruz. Amacımız bütün Türk oyuncuları tek çatı altında Avrupa haritasında toplamak.

    Facebook sayfamız:https://www.facebook.com/groups/SHKworld6

    Raidcall adresimiz : 8040502



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeyyeHan -- 30 Ocak 2014; 22:26:07 >







  • tüm dünyalarda oynayan türk oyuncuları bekleriz
  • Çok güzel bi başlık olmuş. Evet herkesi bekleriz arkadaşlar eskiler ve yeni başlayacaklar raidcalede bekleriz...
  • Ben de çok merak ediyorum bu dünyanın nasıl şekilleneceğini. Oyunda millet olarak mücadele etme daha önce çok denense de haritaların formatı buna müsade etmedi. Daha önce bir çok millet toplanıp diğer ülkelere ait haritada güç olmaya çalıştı ama genelde başarılı olamadı. Bu haritada ilk kez tüm milletler kendi güçlerini ortaya koyup diğerleriyle mücadele etme şansına sahip. Harita gerçekten bir ortaçağ simülasyonu olabilir. Türkler açısından sıkıntı olabilecek konu görece az oyuncu nüfusumuz. Oyunu oynayan İngiliz, Alman, Rus, Polonyalı sayısına bakarak oldukça geride olduğumuzu söyleyebilirim. Emin değilim fakat Fransızların, İspanyolların ve İtalyanların fark oluşturabilecek kadar fazla nüfusu olduğunu sanmıyorum. Dolayısıyla açık bir şekilde hem eski oyuncuların dönmesine, hem de yeni oyunculara ihtiyacımız olacak. Diğer güçlere biraz daha uzak olmamız bir avantaj. Tabi bizimkiler nasıl bir oluşum kurar, nasıl karar alır bilemem ama ilk olarak Türkiye ve Balkanlara yerleşip sağlam bir üs kurarak yeterli sayıya ulaşana kadar hazırlık yapıp diğer büyük güçlerle çatışmamak isabetli olabilir. Çünkü hedefleri dikkatli seçmezsek gücümüzü boşa harcayıp olası bir saldırıya karşı kendimizi zayıflatabiliriz, dolayısıyla olası tehditlere karşı kurulacak ittifaklar da önemli. Tıpkı gerçek Dünyadaki ortaçağ sonrası sistemde olduğu gibi Hatalı savaş, ittifak seçimleriyle Türkiye kaybedilirse geri almak çok zor olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet0703 -- 5 Şubat 2014; 15:45:55 >




  • Ahmet0703 A kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeş katılıyorum. Öncelikle belli bir alanda toplanıp farm yapıp güçlenmeli ve sonra sefere çıkmalıyız :) Yoksa bi h13 gelir ortalığı duman eder :) kaldı ki Avrupa haritası demek, tüm serverlardan iyi oyuncuların gelmesi demek
  • yeah bende oradayim :D
  • adam 4 günde prens olmuş. bu işte bi yalnışlık yok mu sizce de ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.