Şimdi Ara

STREET FIGHTER 6 ANA KONU (PC - Xbox - Ps5) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
4
Favori
3.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Xboxta almayı düşünüyorum tek korkum rakip bulamamak konu hakkında bilginiz var mı ? Crossplay mevcut mu oyunda ?


  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • - Yeni eklenen DRIVE özellikleri saçmalık olmuş; oyuna yenilik getirmek istemişler ama berbat etmişler.
    Bu drive lar yüzünden ne mesafe ayarlanıyor, ne rakip sürekli kontrol altında tutuluyor, rakibi sıkıştırma şansınız da yok.
    Bu yüzden oyunda 20 karakter varsa 15 tanesi çöp olmuş oynanamaz olmuş oluyor, oynanır fakat 10 oyunun 8 ini kaybedersiniz.
    - HONDA ile oynadığınızda rakibe kafa ile uçma hareketi yaptıktan sonra rakip gard alıp hemen arkadan bu DRIVE hareketini yaptığında Honda daha yere inmeden rakip yanında oluyor ve comboya giriyor böylece enerjinin yüzde 30 u gidiyor.
    Aynı şey dhalsim için de geçerli ; dhalsim vuruş yapıp kollarını veya ayaklarını uzattığında , daha kollarını geriye çekemeden rakip dhalsimin yanına geliyor. Saçmalık ötesi bir durum,
    - KEN ile oynayan ortalama üstü bir oyuncuyu yenmeniz çok zor , ken in nerflenmesi gerekir.
    Her vuruştan, her combo dan sonra özel harekete geçilebiliyor.
    Diğer karakterlerde bu kadar basit olmuyor.

    Sürekli tekmelere basıp rakibin gard da kalmasını sağlıyorsunuz, rakip en sonunda dayanamayıp gardı açtığında 3-4 tekme ve arkasından özel harekete geçiş yapabiliyorsunuz.

    -

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oyun kendini oynatmıyor yani kötü filan demeyeyim de böyle o nostaljik şeyleri tekrar tadalım derken baktım anime gibi oyun. renk cümbüşü yeni karakterler filan bi değişik eski efsaneler yok.

  • UnluckyGuy kullanıcısına yanıt

    Ne bekliyodunuzki hocam zaten renk skalası hep böyleydi bende aldım kenarda duruyor şuanlık mk1 oynuyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Street Fighter 6 - Ed Arrives! Fighting Pass


    Street Fighteryoutube
    Prepare for Ed's imminent arrival in February with the "Ed Arrives!" Fighting Pass! Receive cosmetic items themed off of the psycho-powered boxer, Captain Commando to play in the game center, and Fighter Coins. February also marks Capcom Cup X, where the best of the best fight it out to become the first Capcom Cup champion for Street Fighter 6 and will win $1,000,000! The Battle Hub will be decked out to commemorate the culmination of the Capcom Pro Tour with a collab shop, in-game tournaments, and victory predictions. Tune in to Capcom Cup X from February 16-25 on https://twitch.tv/capcomfighters! #StreetFighter6 #Ed #Capcom #CapcomCup Twitter: http://www.twitter.com/streetfighter Instagram: https://www.instagram.com/streetfightergame/ Facebook: http://www.facebook.com/streetfighter Twitch: http://www.twitch.tv/capcomfighters Discord: https://discord.gg/capcom ©CAPCOM CO., LTD. ALL RIGHTS RESERVED.
    https://www.youtube.com/watch?v=XwACZa72SPY
  • Street Fighter 6 - Ed Update Launch Trailer


    Street Fighteryoutube
    Play the Ed Update now in Street Fighter 6! Meet the boxer in World Tour, learn his psycho-powered moves for Avatar Battles in the Battle Hub, and put on the gloves yourself in Fighting Ground. A few more quality-of-life updates and character balance changes have also made their way into the ring, so be sure to check them out. https://streetfighter.com/6/ #Ed #StreetFighter6 #Capcom #StreetFighter Twitter: http://www.twitter.com/streetfighter Instagram: https://www.instagram.com/streetfightergame/ Facebook: http://www.facebook.com/streetfighter Twitch: http://www.twitch.tv/capcomfighters Discord: https://discord.gg/capcom ©CAPCOM CO., LTD. ALL RIGHTS RESERVED.
    https://www.youtube.com/watch?v=1Xtj-6d6nys

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.