Şimdi Ara

stop: 0X0000074 hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • windows 7 başlamadan evvel bu hatayı alıyorum. hatanın neyden kaynaklandığını tahmin ediyorum fakat yedek aldığım harddiskle sistemi başlattığımda kullandığım harddiskten o değişikliği nasıl yapabileceğimi bilmiyorum. sistem yapılandırmasında çekirdek kullanımı ve bellek miktarı kısımlarını kurcalamıştım o ayarları eski haline döndürdüm ama başlangıçta çalışan programlardan kaldırdığım bir program neden oluyor olabilir diye düşünüyorum. donanımsal olmadığını diğer harddiskten başlatınca anladım. hdtune ile harddiskte de sorun gözükmüyor. sistem geri yükleme falan da yaptım o da çare olmadı. yedek aldığım harddiskten farklı şeyler diğer harddiskte olduğundan aynını kopyalamak istemiyorum. şu anda kullandığım harddiskten diğer harddiskteki işletim sisteminin sistem yapılandırma ayarını nasıl müdahale edebilirim? şimdiden yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkür ederim.

     stop: 0X0000074 hatası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi advacatous -- 23 Kasım 2013; 5:19:13 >







  • quote:

    Orijinalden alıntı: advacatous

    windows 7 başlamadan evvel bu hatayı alıyorum. hatanın neyden kaynaklandığını tahmin ediyorum fakat yedek aldığım harddiskle sistemi başlattığımda kullandığım harddiskten o değişikliği nasıl yapabileceğimi bilmiyorum. sistem yapılandırmasında çekirdek kullanımı ve bellek miktarı kısımlarını kurcalamıştım o ayarları eski haline döndürdüm ama başlangıçta çalışan programlardan kaldırdığım bir program neden oluyor olabilir diye düşünüyorum. donanımsal olmadığını diğer harddiskten başlatınca anladım. hdtune ile harddiskte de sorun gözükmüyor. sistem geri yükleme falan da yaptım o da çare olmadı. yedek aldığım harddiskten farklı şeyler diğer harddiskte olduğundan aynını kopyalamak istemiyorum. şu anda kullandığım harddiskten diğer harddiskteki işletim sisteminin sistem yapılandırma ayarını nasıl müdahale edebilirim? şimdiden yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkür ederim.

     stop: 0X0000074 hatası


    Hocam burayı incelemenizde bi fayda var..




  • sağolun hocam orayı okudum da kodun win7 deki karşılığı xp den farklı sanırım. komut çözümüyle de denedim yanlış yazdığımı düşünmüyorum ama bir türlü değiştiremedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: advacatous

    sağolun hocam orayı okudum da kodun win7 deki karşılığı xp den farklı sanırım. komut çözümüyle de denedim yanlış yazdığımı düşünmüyorum ama bir türlü değiştiremedim.

    Valla bende Fransızım hocam bu soruna karşı yeni görüyorum diğer arkadaşlardan bilen varsa inşallah yardımcı olurlar.
  • sağolasın hocam yardım etmeye çalışman yeter. çözdüm sorunu. video çıkıyor youtubeda bu kodu aratınca ordaki yapılanları yaparak halletim format atmadan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: advacatous

    sağolasın hocam yardım etmeye çalışman yeter. çözdüm sorunu. video çıkıyor youtubeda bu kodu aratınca ordaki yapılanları yaparak halletim format atmadan.

    Lafımı olur hocam çok sevindim çözdüğünüze hayırlı günler dilerim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.