Şimdi Ara

Steelseries Siberia V2 Diablo III edition Kulaklık ses kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkeze merhaba benim merak ettiğim şey Steelseries Siberia V2 Diablo III edition Kulaklık ta ses kartı varmı incelemem sonuncunda kulaklığın çıkışının usb olduğunu öğrendim fakat bu ses kartı mıdır ? Bu modelin ses kartlı yada ses kartsız diye ayrı satışı yok. Fakat Steelseries Siberia V2 normal alındığı zaman yanında ses kartı da alabiliyorsunuz ve 90 tl civarı bi fark oluyor. Bir diğer öğrenmek istediğim şey ise Diablo III versiyonuyla Normal versiyonun ses kartlısı arasında performans farkı var mıdır ? Yardımcı olabilir misiniz ?



  • kulaklığı kullanmadım ama bende alma niyetindeyim bildiğim kadarını anlatayım.. Diablo kulaklığı direk usb kablosu ile geliyor yani ses kartı takma imkanı yok eğer ses kartı istiyorsanız diablo'dan uzak durun.. Normal Siberia V2 modelinde çıkışlar 3.5 mm dolayısı ile usb ses kartı takabilme imkanınız var.. Ben usb ses kartılı versiyonundan almak istiyorum hatta ilk etapta normal alıp sonra usb'de alabilirim zaten ayrı olarak satılıyor. Kullananlar ses kartının güzel olduğunu söylüyorlar gerçek 7.1 hissini veriyormuş zaten bu tarz usb ses kartı çok markada yok creative'de var bir de.. Diablo kulaklığı alırsanız ses kartı olayını direk kendiniz baltalamış olacaksınız bence hata olur, branding'ten dolayı pahalı olduğunu düşünüyorum ben, normal v2 işte neticede dışı farklı o kadar..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nec85

    kulaklığı kullanmadım ama bende alma niyetindeyim bildiğim kadarını anlatayım.. Diablo kulaklığı direk usb kablosu ile geliyor yani ses kartı takma imkanı yok eğer ses kartı istiyorsanız diablo'dan uzak durun.. Normal Siberia V2 modelinde çıkışlar 3.5 mm dolayısı ile usb ses kartı takabilme imkanınız var.. Ben usb ses kartılı versiyonundan almak istiyorum hatta ilk etapta normal alıp sonra usb'de alabilirim zaten ayrı olarak satılıyor. Kullananlar ses kartının güzel olduğunu söylüyorlar gerçek 7.1 hissini veriyormuş zaten bu tarz usb ses kartı çok markada yok creative'de var bir de.. Diablo kulaklığı alırsanız ses kartı olayını direk kendiniz baltalamış olacaksınız bence hata olur, branding'ten dolayı pahalı olduğunu düşünüyorum ben, normal v2 işte neticede dışı farklı o kadar..

    Peki frost blue modelinin icinde ses karti var mi bilginiz var mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.