Şimdi Ara

Steelseries oyuncu eldiveni ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Sizden bir konu hakkında yardım isticektim. Mouseu çok kullandıgım zamanlarda oyunlarda fln elimi yapış yapış gibi hissediyorum. Terlemiyor ama bi tuhaf oluyor. O yüzden bi eldiven almayı düşünüyorum ve steelseriesin eldiveni harici hiç eldiven bulamadım. O yüzden bu eldiven hakkındaki yorumlarınızı ögrenmek istiyorum. Öncelikle belirtmek istiyorumki ellerim gerçekten büyük ve parmaklarım uzundur. O yüzden kullananlar eldivenin boyutunun büyük ellere olup olamayacagını söyleyebilirlerse sevinirim. Vede eldivenin bileğe gelen kısmı biraz sert gibi görünüyor ve bende vespula kullanıyorum. Eger orası rahatsız edici kadar sert ise vespulayla kullanmak hiç mümkün olmaz herhalde. Neyse sorularım bu kadar. Kullananlar eldiven hakkındaki bilgilerini ve yorumlarını belirtirlerse çok sevinirim. Herkese şimdiden teşekkürler.



  • ben g5 mouse razer exactmat pad ile birlikte kullaniyorum.ilk onceligim exactmatin kenarlari sert oldugu icin bilegimi korumasiydi.bunun icin aldim.kullaninca alismak biraz uzun suruyor biraz daha kalinliktan dolayi mouseyi kavramayi zorlastiriyor ama alistiktan sonra bir sorun kalmiyor.buyuk eli olanlar icin sikinti yaratacagini dusunmuyorum.sahsen benim elimin boyutu hemen hemen standart bir el kadar ve benim bilekten sikinca eldivende bosluklar kaldigi oluyor.
  • Peki mouse kontrolü konusunda rahatsızlık veriyor mu gerçekten ilk alındıgında? Yani zaten ben daha iyi kullanabilmek ve rahatsız olmamak için almak istiyorum. Birde alıp daha zor kullanırsam boşuna almış olurum. Kullananlar lütfen yorumda bulunsunlar. Kullanmasanız bile konu hakkında herhangi bir bilginiz varsa lütfen paylaşın.
  • mouse kontrolu konusunda ilk alindiginda birazcik rahatsizlik verdigi dogru ama yarim saat sonra alisiyor insan.cunku kalinligindan dolayi ister istemez bi farklilik gelecek.aslinda tam adi rahatsizlik degil.ama dedigim gibi yarim saate bir saate alisiyor insan.oyle buyutulecek ah keske buna para vermeseydim denecek cinsten birsey degil.
  • bence alma bileğin sağ tarafında çıkan kızarıklık koruması için aldık yeğene aim hassasiyetim gitti dedi kullanmadı ben denedim alışamadım geri verdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.