Şimdi Ara

Steelseries Kulaklık Mikrofon Hiçbir Şekilde Çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle belirteyim bu sorun normal bir sorun değil. Bugün Steelseries Arctis 3 kargodan geldi. Taktım denedim ve gayet de memnundum. Her şeyi istediğim gibi çalışıyordu. Mikrofon da sağlamdı kulaklık da.

    Kulaklığın üstünde bir buton var. Mikrofonu sessize alma butonu. Denemek amacıyla ona bastım. Basmaz olaydım. Butona geri de bassam hiçbir şekilde tekrar sesi alamıyorum. Mikrofona hiçbir şekilde ses iletemiyorum şu an. Realtek'i güncelledim. Ayarları kontrol ettim. Mikrofonu algılıyor. Ve sesi açık. Ve sese sağ tıklayıp kayıt aygıtları'na bastığımda varsayılan olarak seçilmiş vaziyette. Yani portu da görüyor. Ama oraya da ses gitmiyor. 3 farklı uygulamada denedim (Skype, Discord, Vocaroo) ve hiçbir türlü ses veremiyorum.

    Başka kulaklıkta denedim bu problemi. Denediğim kulaklığın mikrofonunda hiçbir sıkıntı olmuyor. Port aynı port. Ayarlar aynı ayarlar. Ama hiçbir şekilde ses alamıyorum.

    İsteyene resim vesaire atarım yeter ki şu sorun çözülsün. Mikrofon benim için olmazsa olmaz. Her türlü yardıma açığım.







  • Hocam bu kulaklıktan bende alacağım. Problemini çözebildin mi? Ve bu sorunu hala yaşıyor musun?
    Bu donanımsal sorunu yaşamadan önce mikrofonu test etme imkanın olduysa sana nasıl bir deneyim sundu?
  • Başka bir cihazda deneme şansın oldu mu? Bir de telefonda dene bence. Eğer gene çalışmıyorsa kulaklığın ses kartı varsa onda donanımsal bir sıkıntı vardır. Garanti işlemi veya iade (daha iyi bir seçenek olur) yapmanı öneririm. Eğer telefonda çalışıyorsa sonraki adımları konuşuruz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.