Şimdi Ara

Steelseries Arctis 3 Cızırtı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, Steelseries Arctis 3 kullanmaktayım. Windows 10 LTSC sürümünü kullanıyordum deneme süresi bitince Windows 10 son sürümünü Microsoft sitesinden indirip kurulumu sorunsuz şekilde yaptım. Fakat kurulum bittikten ve Steelseries Engine 3'ü kurduktan sonra bass ayarını açınca ilginç bir şekilde cızırtı gelmeye başladı daha doğrusu ses patlaması diyelim buna. Fakat Windows 10 LTSC'de böyle bir sorun yoktu(denemek için tekrar LTSC kurulum yapmayı düşünüyorum) iki Windowsta da aynı Steelseries Engine 3 versiyonu kuruldu. Sorunu bir türlü çözemedim. Bu konu için ne yapabilirim? Acaba Windows sürümünde mi sıkıntı mevcut? Aynı sorunla karşılaşan ve çözüm üretebilen var mı? Cevaplarınız için teşekkür ederim :)

    Not: 1 yıl önceki kurduğum Windows 10 home'da da sıkıntı yoktu. :)
    Not2: Windowstan sesi sona çekip kulaklıktan sesi kısınca da hala aynı etki var sorun yazılımsal gibi duruyor ama emin değilim kısınca tam çözemedim daha kulağım o kadar hassas değil. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TyGo~[TR] -- 31 Mart 2020; 4:17:20 >







  • Merhaba
    Ben bu ürünü daha 1 gün önce online ders kayıtları için almıştım. Düzgün temiz bir ses kaydı yapabilmek için. Bismillah dün geldi, dünkü sesle bugün arasında aşırı fark var. Dün daha temizken bugün cızırtı yapmaya başladı. Teknoloji ile aram kötü, bir şeyi eksik mi yapıyorum diye araştırırken sizin yazınızı gördüm. Ben iade edicem ama ürünü de yakmayalım durduk yere diye danışmak istedim. Bu bahsettiğiniz kurulum vs. gibi işlemler standart mı? PC kullanımı için gerekli adımlar nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Merhaba

    Ses denetim masasına girip oradan kulaklığınızın üzerine sağ tıklayıp özellikler kısmından "Enhancements" kısmındaki özellikle Bass boost olmak üzere işaretli tikleri kaldırmanız işe yarayabilir. Veya hala daha steelseries engine 3 e erişebiliyorsanız uygulama üzerinden bass ayarlarını sonuna kadar indirmek de bir çözüm yolu olabilir.

    İyi günler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.