Şimdi Ara

steelseries arctis 1 BİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bime 13 ocak 2021 günü bir kaç oyuncu ekipmanı geliyor ve bu listede fiyatıyla göze batan ürün artics 1 oluyor. Bir kaç kişiden kulaklığın çok güzel olduğuna dair bir kaç kişiden de çok kötü olduğuna dair yorumlar aldım. Kullanan tecrübe eden birileri var mıdır acaba? PUBG CS Valorant WAR Zone gibi oyunlarda ses kasma konusunda performansı nasıldır? Rahatlığı konusunda bir şüphem yok ama yine de sormakta yarar var. Rahatlığı ağırlığı kulağa baskısı nasıldır? Kullanan arkadaşlardan yorumları alabilirsem çok tatlı olur. Teşekkürler..

    https://www.aktuel-katalogu.com/bim-13-ocak-2021-aktuel-katalogu.html#google_vignette








  • 2 hafta önce amazon'dan 689 tl ye aldım.

    pubg çok oynamıyorum ses kasma konusunda bir şey diyemem ama diğer oyunlarda, film ve müzik performansında bir sorun yaşamadım. mikrofonu da kaliteli, discord'ta sesim net gidiyor karşıya. rahatlığı konusunda ise şu ana kadar kullandığım en rahat kulaklık diyebilirim. bu fiyata alınabilecek en iyi ürün bence.

  • LucidDream L kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun senden ricam en son ses seviyesi nasıl ?
    Kontrol eder misin? En son ses seviyesi kısık az diyorlar.
  • Hocam kulaklığı alırsanız , tek jakı ayırıcı kablosunu kullanmayacaksanız satmak isterseniz ulaşın lütfen

  • Serkan Sarı kullanıcısına yanıt

    kim kısık diyor. son sesteyken yanına koy çok rahat duyarsın. benim için gayet yeterli geldi. çarşamba günü bulursam bir tane de yeğene alacağım. kulaklık tam bir f/p ürünü.


    bu kulaklıktan 2000-3000 tl lik ürünlerin performansını bekleyenlere yetersiz gelecektir tabi. kablosu uzun, kulağı acıtmıyor, kulaklıklar yan dönebildği için çantaya rahat sığıyor, mikrofonu kaliteli. uzay'a mekik çıkartmıyorsanız size her türlü yeter. (hoş ona bile yeter de :) )

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.