Şimdi Ara

SteamGames.com Para Çekme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. Bu sabah eşimin kredi kartından defalarca harcama yapılmaya çalışılmış. PVPRO.com, Wallmart.com, Epoch.com ve steampowered.com sitelerinden harcama yapılmaya çalışılmış.

    Sadece steampowered.com sitesinden 58.15$ tutarında 3 harcama gerçekleşmiş. Diğerlerinden sanırım telefona şifre geldiği için ödeme gerçekleşmemiş.

    Önce bankayı arayıp kartı iptal ettirdik ve harcamaların tarafımızdan yapılmadığı konusunda itirazda bulunduk. Dilekçe doldurup faks çekmemiz gerektiğini söylediler. Faksı doldurup gönderdik bakalım ne olacak.

    Steampowered.com sitesinden de destek kısmından itiraz maili attım. Bu sorunla çok karşılaşıyor olacaklar ki "Bilgim olmadan kartımdan ödeme yapılmış" diye bir seçenek eklemişler. Henüz oradan da bir cevap gelmedi ama olumlu cevap gelir diye umut ediyorum.

    Sonuç olarak asıl merak ettiğim konu şu. Kredi kartı bilgilerimizi nasıl ele geçirebiliyorlar? 2 gün önce kredi kartının önlü arkalı fotoğrafını çekip Whatsapp'tan eşime göndermiştim. Onun haricinde bu sıralar internet alışverişinde dahi kullanmadım. Restoranda ödeme yaparken kredi kartımı göndermedim. Hep pos cihazını yanıma isterim. Whatsapp yoluyla bu bilgilere ulaşmaları mümkün mü?







  • büyük ihtimal whatapp resimlerinden ulaşmışlar, geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.