Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13544. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: teneke_kupa , Mediatic Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 36 Misafir (1 Mobil) - 36 Masaüstü2 Mobil1 Android
5 sn
349.735
Cevap
2.720
Favori
21.317.807
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
570 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • d41mon kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle katılıyorum. Müzikler özellikle oyunlarda genellikle son bakılan kısımlardan biriydi ta ki şu son 4-5 yıla kadar. Oyunların çapı ve bütçeleri büyüdükçe müzik ve ses departmanları da o kadar kaliteli hale geldi ve bugün bir oyunu eleştirirken müziğinden bahsetmemek kadar abes bir şey yok. Sizin örneklerinizin tamamına katılıyorum ve özellikle Last of Us ile Metal Gear Solid oyunlarının müziklerine adeta bitiyorum. Ayrıca bir örnek olarak da Halo Theme'i öneriyorum. Efsane bir parçadır.

  • Bu listeye Dishonored final müziğini eklememek ayıp olurdu, seriye başlayıp bitirme sebebim olmuştur bu müzik - Honor for All by Jon Licht and Daniel Licht

  • Hudson51 kullanıcısına yanıt
    Cyberdan never fade away ve ponpon shit bunları da eklemek istiyorum :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu steam'de refund olayında nasıl bir yol çizmemiz gerekiyor ilk defa refundlayacağım bir oyunu.

    Ark Primitive+ yükleniyorda yükleniyor çok uzun sürüyor. 15-20dk. ve üzeri...

    Sorum şu refund isteğimi başlattım ama oyunu ne zaman sileceğim?

    Problem 60GB indirdim şimdi refund red edilirse öyle veya böyle biraz daha belki prim. değilde normal şekliyle oynarım zoraki... ama yok refund edilirse silerim.

    Mecbur refundlanmadan silmem felan gerekiyor mu yoksa otomatik çıkıyor mu nasıl oluyor?


    Yani benim niyetim refund onaylanınca silmek eğer refundlanmayacaksa 60GB dursun biraz daha uğraşırım.

  • Çok fazla refund talebim olmadı ama indirdiğin oyunu etkilememesi lazım. Direk talebi oluşturup indirilen oyun dosyalarını kaldırmadan bekleyebilirsin.


    Garanti olsun dersen oyun dosyalarını başka klasöre taşı ya da kopyala, sonuç belli olunca eski klasöre taşır oynamaya devam edersin.

  • 4 gün önce Humble'dan aldığım Mafia'yı bugün bitirdim. Daha önce klasik versiyonunu hiç oynamamıştım, içimde hep ukte olarak kalmıştı. Bir ara oynamaya yeltenip mekaniklerinden dolayı bırakmıştım. Remake haberini aldığımda çok sevinmiştim. 150 TL civarı olsaydı direkt alacaktım ama beklediğimden fazla fiyatla geldi. 65 TL bu oyun için çıkışından 5 ay sonra bedava gibi bir şey. Almak istediğim başka oyunlar da var ama iyi ki Humble fiyat hatasını Mafia'da yapmış. Verdiğim her kuruştan memnunum. Hikayesi, karakterleri, müzikleri, seslendirmeleri vs. her şey harikaydı. Grafikleri çok iyiydi ve optimizasyonu yağ gibiydi. Ara sahneleri resmen film gibiydi. Hikayesini zaten çoğu kişi bilir ama dediğim gibi ben daha önce klasik sürümü oynamadığım için bilmiyordum. Yıllar önce Mafia 2'yi oynadığımda malum sahneyi sıradan bir sahne olarak görmüştüm ve bu oyunun sonunu gördüğümde şok oldum. Direkt Mafia 2 Definitive'i indirdim ve devam edeceğim serüvene.  


    Mafia: Definitive Edition kesinlikle her oyuncunun oynaması gereken bir şaheserdir. Herkese tavsiye ederim, kendinize göre uygun fiyata inince mutlaka satın alın ve oynayın. Özellikle benim gibi klasik sürümü oynamadıysanız hiç durmayın, alıp oynayın.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: d41mon

    Bir oyunu daha çok sevmemi sağlayan birkaç şey var. Karakterler, hikaye, atmosfer iz bırakır ama müzikleri oyun bittikten sonra boş bi zamanda bile dinlerken tüylerimi diken diken edip o atmosferi karakterleri hayal etmeye başlıyorsam o oyun benim için 11/10 dur.


    -Priscilla's Song açtım yanlışlıkla, aga kapatamadım müziği. O kadar içime işlemiş ki, Witcher 3 deki neredeyse her olayı anıyı hatırlıyorum. Velen'de gezerken yürek burkan müziği hala hatırlıyorum ya.

    -Ana menüde iken Dovahkiin, Dovahkiin, Naal ok zin los vahriin çalınca nasıl gaza geliyorum. Tüyler diken diken.

    -Dım dım dım dım dııım (Last of us 1 theme) açınca akıyor gidiyor dakilalar.

    -Pling pling plong (Dark souls theme) veya Firelink shrine teması. Tabiki birçok boss'un müziği epiktir.

    -2018 versiyon God of War ana temasını (ve devamında Memoriees of Mother ile Ashes müzikleri) dinleyince epikliğin dibine vuruyorsun.

    -Assassin's Creed Odyssey, antik yunan teması (yunanca müzik) mükemmel bir giriş yine.

    -Tabiki Ezio's Family yeri ayrıdır, hala duygulandırır.

    -Uncharted Nate's theme (piano - Tifita). Ağlatır.

    -AC Black Flag ana tema müziği, enerjiktir, insanın içini canlandırır.

    -Bioshosk Infinite, Elizabeth'in müziği.

    -Son olarak Arthur Morgan reisi unutmak olmaz. Birçok rdr2 müziği efsanedir.

    Yazdıklarınıza ek olarak Metro serisi, Mafia serisi ve AC Syndicate öneririm. AC serisinin müziklerini sürekli dinlerim. DOOM'un müziklerini de atlamamak gerek. Oyun sonrasında değil de oyun sırasında muazzam hissettiriyor. Far Cry 3 ve Hades'in müzikleri de iyidir. Bir de parça önereyim, The Walking Dead Season 2 - In the Pines.  





  • quote:

    Orijinalden alıntı: turk0gamer

    Arkadaşlar bu steam'de refund olayında nasıl bir yol çizmemiz gerekiyor ilk defa refundlayacağım bir oyunu.

    Ark Primitive+ yükleniyorda yükleniyor çok uzun sürüyor. 15-20dk. ve üzeri...

    Sorum şu refund isteğimi başlattım ama oyunu ne zaman sileceğim?

    Problem 60GB indirdim şimdi refund red edilirse öyle veya böyle biraz daha belki prim. değilde normal şekliyle oynarım zoraki... ama yok refund edilirse silerim.

    Mecbur refundlanmadan silmem felan gerekiyor mu yoksa otomatik çıkıyor mu nasıl oluyor?


    Yani benim niyetim refund onaylanınca silmek eğer refundlanmayacaksa 60GB dursun biraz daha uğraşırım.

    indirme suresi etkili degil.


    ne zaman oyunu acarsaniz o zaman 2 saat hakkiniz baslar.





  • EU4 alayım dedim indirimde ilk cıktıgında oynamıstım abi bu nedir ya her haltı DLC olarak getirmişler oyunu almanın bir mantığı yok ki


  • Oyunu daha yeni bitirmiştim.  Neyse, biraz zaman geçince tekrar oynamak isteyeceğim muhtemelen. Teşekkürler haber için.

  • oyun güzel, dlc ler ana senaryoya etkisi yok, hepsi farklı farklı oyun gibi düşünebilirsin. Ancak DLC lerinde hepsi güzel.

  • Arkadaşlar eskiden sahip olduğum oyunların bazıları tekrar oynamak istedim ve yükledim ama 2 si oyuna girdi ama new game de attı 2 si hiç girmedi eski oyunlar çöpmü şimdi?

  • SpyM3GTR kullanıcısına yanıt
    Hangi oyunlar olduğunu söylerseniz yardımcı olabiliriz.
  • rjager kullanıcısına yanıt

    8 senedir aktif olarak oyunu desteklemelerinin nedeni o DLC'ler işte. Oyun oldukça rafine, piyasada yanına yaklaşabilen ölçekte grand strategy çıkartabilen başka firma da yok, bunu bildikleri için habire yeni özellik getirip DLC ile birlikte piyasaya sürüyorlar.


    O DLC'lerin hepsi gerekli değil lakin adam akıllı oynamak istiyorsanız en azından EU 4 Extreme Edition + Common Sense, Art of War, Right of Man ve Wealth of Nations'ı almalısınız. Bu da totalde size 65 lira gibi bir paraya patlar. Bunlar kaliteli ve dengeli bir oyun tecrübesi sağlıyor.


    Kalan DLC'leri oyuna alıştıktan sonra alabilirsiniz. Ya da oyuna yeterince ısınamadıysanız satın almaz, başka oyunlara geçersiniz, paranızın kalanı da cebinizde kalır.

  • rjager kullanıcısına yanıt

    DLC abonelik sistemi var oynayacağınız 1-2 ay abone olabilirsiniz.

  • Sekiro %35'den fazla indirim almamıştı. Burada 159tl. Sanırım hediye olarak gönderiyordu bu site https://www.foxngame.com/sekiro-shadows-die-twice-satin-al

  • @The Frost


    Farc Cry

    Time Shift

    Prototype


    Bunlar arkadaşım.

  • İndirimlerin bitmesine son 30 dakika kaldı.  

  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.