Şimdi Ara

Steam Tuaf Satın alma problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar uzun zamandır steam üzerinden paypal aracılığı ile oyun alıyordum.Dün steam'de gezinirken yeşil bir bar içinde bu mail sizemi ayit diye bir soru geldi.Tıkladım outlook'e onay mail'i geldi kodu girip onayladım ve yeşil bar kalktı.Bu gün oyun satın almak istediğimde altta şöyle bir bar çıkıyor.

     Steam Tuaf Satın alma problemi

    İster steam cüzdanıma para eklemek istiyim yada steam'a kart eklemek istesemde satın hiç bir şekilde satın alma yapamıyorum.
    Önemli:Benim bu zamana kadar normalde steam hesabı'mın bağlı olduğu mail ile paypal üzerinden satın aldığım mail farklıydı.Bende bundan sebep bu konuyu açmadan 15-20DK önce steam mail'imi paypal mail'i ile aynı yaptım.Brütal legend'i aldım kitaplığıma eklendi laking sonra başka bir oyunu almayı denediğimde tekrar aynı hata ile karşılaştım.
    Steam support'a mesaj yaz diyolar ama hem ingilizcem yerlerde sürünüyor hem'de nasıl birşey yazmam gerektiği konusunda en ufak fikrim yok.Sizlerden ricam lütfen yardımlarınızı esirgemeyin hâlâ daha sorunu çözebilmiş değilim :(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RownikaL -- 23 Haziran 2014; 9:24:15 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.