Şimdi Ara

Steam olayı nasıl oluyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu steam olayını anlatır mısınız? Ödemeyi neyle yapıyorsunuz? Oyunu indirmeniz için şifre falan mı veriliyor? Oyunu indirdiğiniz de sildik diyelim; tekrar indirmek için ayrı para mı veriyorsunuz ?
    Ayrıntıları paylaşırsak sevinirim.



  • up
  • Ödemeyi kredi kartı ile yapabilirsin.Satın aldığın oyun kütüphanene eklenir, istediğin zaman oyunu indirirsin veya silebilirsin bunda bir kısıtlama yok.
  • Dostum steam oyunlarını çeşitli yerlerden alabilirsin kredi kartı şart değildir.Ben mesela cs 1.6 için aldım steam diğer oyunlarda bilemiyorum ama cs için steam olmazsa olmaz bir şey çünkü ESL gibi büyük turnuvalara katılabilmek için steam şart oluyor steam sayesinde oyunda maçları canlı izleyebiliyorsun steamı bir face profili gibide düsünebilirsin profil vardır steam kullanan arkadaşlarını ekleyebilirsin onların oynadıgı swe direk kisiyi sag tıklayarak girebilirsin clanlar için grup açabilirsin profil resimlerin olur duvar resimleri vs bi konu açabilirsin arkadasların yorum atabilir.Oyun her zaman daha orjinaldir oyundaki bugların çoğu düzeltilmiş şekilde kullanırsın bazen ücretsiz hediye oyunlar gelebiliyo veya onun haricinde suan benim gördügüm 20 tane daha ücretsiz oyun var daha bir sürü özellik sayardım ama bunlar simdilik aklıma gelenler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.