Şimdi Ara

Steam Deck konsolu için geliştirici günü düzenleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Steam Deck konsolu için geliştirici günü düzenleniyor



    Valve’nin oyun dünyasına yönelik olarak yaptığı en önemli hamle kabul edilen Steam Deck konsolu şimdiden büyük yankı uyandırdı. Özellikle Van Gogh kod adlı AMD yongasının merak edildiği Steam Deck için bir etkinlik düzenleniyor. 



    Steam Deck nedir?



    Avuca sığabilen bir bilgisayar olarak niteleyebileceğimiz Steam Deck konsolu 4 adet Zen 2 çekirdeği ve 1.6 TFLOPS performansa ulaşan 8 adet RDNA 2 kümesi yanında 16GB LPDDR5 RAM bellek ile akıcı oyun oynatabiliyor. 



    Ayrıca Bkz.Steam Deck üzerinden The Witcher 3 oynandı: İşte oynanış görüntüleri



    Windows 11 desteği de olan Steam Deck konsolu yenilenmiş ara yüzü sayesinde daha kolay bir kullanım tecrübesi sunacak. FPS sınırlama ile bataryayı korumayı planlayan Steam Deck konsolu firmanın ifadelerine göre PC oyunculuğu için hazırlandı. Nintendo Switch ile rekabet etme niyeti yok. Steam Deck fiyatı 399$ seviyesinden başlıyor. 



    Geliştiricileri konsola ısındırmak için çalışmalarına devam eden Valve önümüzdeki hafta bir etkinlik düzenliyor. Steamworks Virtual Conference adını alan etkinlik çevrim içi yayınlanacak ve tüm gün sürecek. 



    Steam Deck konsolu için geliştirici günü düzenleniyor



    Etkinlikte odak noktası Van Gogh APU birimi olacak. AMD’nin mobil oyunculuk için tasarladığı ancak halen tüm detaylarını açıklamadığı Van Gogh yongasına daha derin bir inceleme yapabilmek bu etkinlikte mümkün olacak. Bu bakımdan özellikle meraklı oyun geliştiricileri için önemli bir fırsat olabilir. Konferans 12 Kasım yerel saat ile 20.00’da başlayacak. 

     




    Kaynak:https://www.tomshardware.com/news/valve-steam-deck-dev-day-coming-with-amd-van-gogh-details







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.