Şimdi Ara

Steam'de strateji oyunlarında indirimler başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Steam'de strateji oyunlarında indirimler başladı



    PC oyunculuğunun temel taşlarından biri olan dijitial oyun platformu Steam'de yeni indirimler başladı. Bu sefer stretji türünü sevenler için bir indirim olduğunu söyleyebiliriz.



    Ayrıca Bkz.XCOM ve Civilization geliştiricisinden bu yıl heyecan veren yeni projeler göreceğiz



    İndirimlerin çoğu aslında Paradox Interactive'in özel yayıncı indirimlerinden kaynaklı. Ancak Paradox Interactive'in oyunları dışında çeşitli strateji oyunları da indirimde. İndirimlerin genel olarak son tarihi 24 Mayıs ancak baktığınız oyuna göre değişiklik içereibilir. Bu yüzden kontrol etmenizde fayda var.



    Tüm Paradox Interactive indirimlerini burada bulabilirsiniz. Aşağıda da öne çıkan bazı oyunları bulabilirsiniz.



    Öne Çıkan Oyunlar











  • Paradox oyunları oynayanların kendine saygısı şüphelidir.

    Bu kadar DLC bombardımanı oyunlar çıkarıp, mevcut oyunlarını bile isteye eksik çıkaran bir firmaya rağbet etmek, oyunculuğa ihanettir.

    2021 yılında hala daha sadece tek çekirdek işlem gücü kullanan kasım kasım illaki ilerleyen saatlerde kasılan oyunları satıyorlar.

    Ayrıca Paradox oyunları stratejik derinlik falan barındırmıyor. Son yıllarda iyice buton simulasyonuna evrilmiş durumda her oyunu. Yalandan bir değer yükseliyor, yalandan sizde bir tuşa basıyorsunuz. Herşey normale dönüyor. Bu mu devlet, millet, mafya (oyununa göre) yönetmek?

  • mrdogu M kullanıcısına yanıt
    Bu kadar gereksiz uğraş 30 TL için mi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • napolyon94 kullanıcısına yanıt
    Evet DLC'ler müthiş değiller fakat yine de oyunlarından zevk aldığım için ödüyorum. Paradox ,EA gibi bir firma değil daha düşük bütçeli oyunlar yapıyorlar ve dolasıyla çok daha az insan çalışıyor. HOI4 DLC'leriyle mesela kaç kişi uğraşıyor olabilir yani? 2 mi 3 mü?

  • 7 senedir xcom2 nin indirime girmesini, 6 senedir %100 türkçe yamasını çıkmasını bekledim, bu hayat bize göre değil

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • napolyon94 kullanıcısına yanıt

    İlk öncelikle streteji değeri taşımayan oyunlar demenizden paradox oyunlarını oynamadığınızı anlıyorum çünkü eğer stellaris, eu4 ve hoi4 gibi oyunlara baktığınızda bunlar hem zor karışık ve gerçekten streteji gerektiren oyunlar. Buton simülasyon derken sizin oynadığınız oyunları merak ettim bu oyunlar stretejinin devleridir nasıl bir oyun oynuyorsunuz da böyle diyorsunuz meraktayım. 2. Adamlar ilk önce 40 dolarlık oyunu türkiyede 60 tl ye satıyor bunun değeri bilinmeli. Optimizasyon konusunda haklısınız. Dlc konusunda şöyleki adamlar zaten oyunlarını çok ucuza satıyor, indirimde 14 tl, dlc de olan şeylerin bazıları gerçekten vanillada olmalı ama genel olarak çoğu oyundada dlc mantığı vardır her zaman size yeni özellikler ekleyecek oyunun süresini uzatacak yani eu4 te 30 tane dlc var çok haklısınız fakat hoi4 teki bazıları dışında dlc mantığı çok yanlış değil çünkü adamlar oyunu zaten ucuza veriyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.