Şimdi Ara

Ste source yenilendi!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ste source dan bayadır application indirilemiyordu çünkü fazla download yüzünden serverlarında problem vardı bildiğim kadarıyla.. bu sebepten "package download failed" uyarısı veriyordu (en azından bende böle idi)

    ste adresini değiştirmiş bulunmaktadır..

    quote:

    1. Going to the “Sources” page in Installer.app and deleting the current entry for “Ste Packaging”.
    2. Add the new repo URL of:http://repo.smxy.org/iphone-apps/ (Make sure you include that final slash! Also make sure that your iPhone doesn’t capitalize the “p” in “iphone”. Going to that URL with your browser won’t work BTW - you’ll just get redirected to this blog site.)
    3. You will know you have the new repo, as the tagline for it is “New, and Improved!”



    1. installerdan source kısmına girin ve hale hazırda var olan 'Ste packaging' silin
    2. source kısmına bu sefer adres olarak URL:"http://repo.smxy.org/iphone-apps/ " girin (sondaki '/' işaretini unutmayın ayrıca iphone nun adresin sonundaki "iphone" yazısındaki 'p' harfini büyük yapmasına izin vermeyin..
    3. ekledikten sonra source kısmına girdiğinizde (büyük ihtimal uncategorized bölümü altında görünecektir) 'New, and Improved' yazını göreceksiniz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dandoldenyus -- 10 Şubat 2008; 20:31:20 >







  • kaç gündür aradıgım programları sonunda buldum saolasın vala
  • eyvallah kardeisim hizir gibin yetistin yawwww...sagol sayende artik bu errorle karsilasmiyorum,palmasimin icin tesekkurler
  • Kardeşim teşekkürler

    Lakin bir program yada oyun yüklüyorum , yükleniyor ve ana ekrana dönüyor iphone , lakin ana ekranda simgesi yok ve install kısmındada yüklediğim programın ismini göremiyorum.Halbuki yüklüyorum.Bu sorun nereden kaynaklanıyor acaba? ( Version 1.1.3 )

    Acaba programlar 1.1.3 için uyumlu değilmi? Bana 1.1.3 için uygun bir program ismi söylermisiniz? Onu deniyeyim eğer oda yüklenip , ana ekranda gözükmez ise ikonu , sorun yazılımda demekki!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpaybursa -- 10 Şubat 2008; 21:01:22 >
  • 2 Hafta sonra nihayet bu soruna cozum bulan mubarek bır ınsan cıktı Nihayet installer dan bıseyler yukleyebıldım.Bİde bişey sorucam arkadaslar installerda otomatık olarak cıkan program update lerını nasıl yuklemeden ıptal edebılıyoruz ? springboard da installer logosunun ustundekı 2 rakamı cok fecı canımı sıkıyo
  • quote:

    Orjinalden alıntı: a.candemir

    2 Hafta sonra nihayet bu soruna cozum bulan mubarek bır ınsan cıktı Nihayet installer dan bıseyler yukleyebıldım.Bİde bişey sorucam arkadaslar installerda otomatık olarak cıkan program update lerını nasıl yuklemeden ıptal edebılıyoruz ? springboard da installer logosunun ustundekı 2 rakamı cok fecı canımı sıkıyo


    Sizin version kaç acaba?
  • Versiyon 1.1.1.Bide installer da fake cariar yapmak ıcın programlar var 1.1.3 versıyon ıcın aynı programın 1.1.1 versıyon ıcın olanı varmı ??
  • Hay allahım ya 1 tane bisey yukledım installer dan 2. sini yuklerken yine " Packace download failed " Hatası veriyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.