Şimdi Ara

Statik IP aldım tanımlandı fakat Port açamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamun aleyküm arkadaşlar.

    1 aydır muzdarip olduğum port konusunda fikirlerinize ihtiyacım var.

    Uzun süre port açmayı denedim. Bir çok yöntemler uyguladım vs. daha sonra CGN havuzunda olduğumu öğrendim tabi MH hiç bir şekilde yardımcı olmadı (teknik altyapı yüzünden CGN hizmetinizi IP havuzuna düşüremiyoruz malese isterseniz size 24,99 tl'ye statik ip......)

    Bende OpenVPN, Unlimited VPN gibi portları açık olan VPN hizmetlerini kullandım. Deneme yapmak için kendi bilgisayarım üzerinden RAT programı kullandım ve bağlanto geldi.

    Lâkin açık portları olan VPN hizmetleri sınırlı ve ücretli olduğu için bu da son buldu.

    Bende bir gazla Statik IP'e geçiyim dedim. MH aradım durumu ilettim ve 5 dakika da Statik IP tanımlandı.

    Modemi kapatıp açtım vs. tamamen kullanıma açıldı fakat tüm ayarları, denemeleri yapmama rağmen istediğim portları ASLA açamıyorum. Yani mesela 192.168.1.1 panelinden portu açıyorum, RAT programından ilgili portu dinlemeye alıyorum, Port Checker programıyla portu tarıyorum (açık gösteriyor) fakat hiçbir şekilde bağlantı alamıyorum. Aynı işlemi VPN üzerinden yaptığım anda bağlantı geliyor.

    MH'yi aradım tüm sorunlarımı kendisine ilettim en sonunda hata kaydı oluşturdu fakat pek düzenleyebileceklerini sanmıyorum yine de sizlere sorayım istedim.

    Modem + Windows güvenlik duvarlarını kapatım, DMZ'ye IP girip etkileştirdim, Windows XP'den denedim vs. yapılacak tüm işlemleri yaptım yine de port açık gösteriyor ama bağlantı gelmiyor.

    NOT:https://www.canyouseeme.org sitesinden port testi yaparken "Connection Failed" hatası geliyor. Belki IP'mi public yapmak gerekiyor. Bunu denemem için ek olarak nasıl yapıldığı hakkında bilgi verirseniz çok memnun olurum.

    Saygılarımla, Hoşçakalın.







  • rattan açtığınız portu izlemeyi açmadan port açıkmı diye bakarsanız port kapalı görürsünüz önce portu açın sonra ratı açıp portu dinlemeye alın sonra port açıkmı diye kontrol edin

  • 2 Yıl sonra hortlattım konuyu özür dilerim fakat aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için; Huwaei modemi vardı (eskiydi) sonra birisinin tavsiyesi üzerine MH'yi arayıp yeni modeme geçmek istediğimi belirttim. 1 gün içerisinde sağolsunlar gelip modemi yenisiyle değiştirdiler (Zyxel). Şuan da port vs her türlü açabiliyorum. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa mutlaka yeni modeme geçsinler veya güncelleme yapsınlar. Özellikle Huwaei markadan uzak durun.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.