Şimdi Ara

Starexcilerden Bilgi Alabilirmiyim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mrb arkadaşlar.Starex koltuklu bi minibüs almayı düşünüyorum.Daha önce H 100 ve MItsubıshı L 300 kullandım ve hala L 300 kullanmaktayım.Sizlere bi kaç sorum olacak.Starexler az önce saydığım minibüslere göre yakıt konusunda ne kadar fazla yakar,yol tutuşu nasıldır,konfor nasıldır ve vergileri yıllık ne kadardır.Ayrıca kısa şase ve uzun şase arasında yakıt farkı varmı ve siz hangisini tavsiye edersiniz ve alacağım starex 100 hp mi yoksa 140 hp mi olsun.Farzedelimk ki starex çok yakıyo bu yakıtı düşürmenin yolları var mı?Bana yardımcı olursanız sevinirim.inş bende yakın zaman içinde starexci olucam.Vermiş olduğunuz bilgiler için şimdiden teşekkürler.



  • arkadaşlar ya burda starexci yok hyundaı team de yada starexciler araçlarını sevmiyoşaka bi tarafa da yardımcı olucak kimse yokmu arkadaşlar
  • starex h 100e gore cok daha fazla yakior die duymustum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mustafayangin

    arkadaşlar ya burda starexci yok hyundaı team de yada starexciler araçlarını sevmiyoşaka bi tarafa da yardımcı olucak kimse yokmu arkadaşlar




    Mustafa Bey şaka bir yana maalesef starexçi arkadaşlarımız pek uğramıyor,bu forum için büyük bir eksiklik aslında.
  • Merhaba, konuyu gördüm, ancak ilg,lenmedim. Çünkü arkadaş bir çırpıda okadar soru sormuş k, cevabı yaz yaz bitmez. Fakat biraz arama ile frumda bazı bilgilere ulaşılabilir. arama ile bulamadığını sorarsın. Olr-biter. Burada ise hazırcılık var.
    Kolay gelsin, selamlar.
  • STAREX 140 BG AL DERİM ... BAKIMINI İYİ YAPTIRDIKTAN SSORA VE 2000 - 2500 DEVİRİ GECMEDİKTEN SORA ARABA NIN YAKIITI NORMAL ... KONFORUNA VE GİDİŞİNE DYECEK YOK ..
    1 NUMARA ABİCİM .... ( 140 BG İÇİN SÖLİYORUM BUNU )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.