Şimdi Ara

Starcraft 2 Campaign

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sc2 wings of liberty tek oyunculu modda bitirdim continue butonuna bastığımda 22/25 yazıyor görev kısmında ancak görevlere tek tek baktıgımda 23 görevi yapmış olarak görüyorum yapmadıgım 2 görev var ancak aşagıda öyle yazıyor defalarca baktım böyle eminim nedeni nedir? Yardımcı olurmusunuz



  • Labratuar da bir protoss kristali var onu seçince 2-3 tane protoss görevi vardı,
    ayrıca sonlara doğru (THORların çıktığı bölüm olması lazım) bir bölümde yıkman gereken bir bina var gizli , onu yıkınca gizli bir bölüm açılıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 20 Mart 2013; 9:58:50 >
  • Achievements'lerden bahsetmiyorsunuz değil mi?
  • benimde campaignle ilgili bi sorum var o yüzden buraya yazıyım dedim.Yeni başladım starcraft oynamaya.Campaing den başlıyım dedim sonra bilgisayara karşı birebir oynayım dedim campaignden daha çok sardı daha sonra 2v2 3v3 oynayım dedim daha çok sardı.Şimdi dönüp campaing modunda oynamak zor geliyo.Oynamasam çok bişi kaçırırmıyım?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lemonde

    benimde campaignle ilgili bi sorum var o yüzden buraya yazıyım dedim.Yeni başladım starcraft oynamaya.Campaing den başlıyım dedim sonra bilgisayara karşı birebir oynayım dedim campaignden daha çok sardı daha sonra 2v2 3v3 oynayım dedim daha çok sardı.Şimdi dönüp campaing modunda oynamak zor geliyo.Oynamasam çok bişi kaçırırmıyım?

    Campaign oynamak bana kalırsa tamamen opsiyonel. Ne ben, ne de Diamond'a kadar çıkmış bi' arkadaşım daha WoL campaign'ini bitirdik. Duruyor bi' kenarda öyle.
  • Arkadaşlar terran marine rush ile 7dk da kazanabiliyorum düşük ligde ama bu değilde oyunu öğrenmek adına oynamayı tercih ediyorum uzun oyunlar exp almak vs. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.