Şimdi Ara

Star Wars: Dark Forces Remaster [PS5 / PS4 ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
31
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Star Wars: Dark Forces Remaster [PS5 / PS4 ANA KONU]


    Star Wars: Dark Forces Remaster - Reveal Trailer


    Star Wars: Dark Forces Remaster [PS5 / PS4 ANA KONU]Nightdive Studiosyoutube
    🚨 WISHLIST NOW ON STEAM 🚨 https://store.steampowered.com/app/2292260/Star_Wars_Dark_Forces_Remaster We’re excited to announce Star Wars™: Dark Forces Remaster! Created in collaboration with Lucasfilm Games and fully remastered through our KEX engine, Star Wars: Dark Forces Remaster supports up to 4K at 120FPS and features advanced 3D rendering, modern gamepad support, trophies and achievements, and more! Star Wars: Dark Forces Remaster is coming soon to PS4, PS5, Xbox One, Series X|S, Nintendo Switch, and PC (Steam). Stay tuned for a release date announcement later this year! #starwars #starwarsdarkforces #remaster #remastered #lucasfilm #lucasfilmgames #nightdive #KEX #gamescom #announcement ------------------------------------------------------------------- http://www.nightdivestudios.com https://www.facebook.com/NightdiveStudios https://twitter.com/nightdivestudio
    https://www.youtube.com/watch?v=4b9TTurkH4c

    -


    Star Wars: Dark Forces Remaster, Nightdive Studios ekibi tarafından tescilli KEX motoru ile tamamen yeniden düzenlenerek hayata geçirildi. Yeni ve eski oyuncular Star Wars: Dark Forces Remastered’ın geliştirilmiş oynanışı, yüksek çözünürlüklü dokuları, geliştirilmiş ışıklandırma ve işleme ve gamepad desteğinin tadını çıkartacak.


    Orijinal 1995 Star Wars: Dark Forces, oyunculara önemli ölçüde hareket ve etkileşim, çok çeşitli öğeler ve güçlendiriciler ve ilgi çekici ortamlar sunarak FPS oyunlarının çıtasını yükseltti.


    İlk Star Wars FPS video oyununda oyuncular, Galaktik İmparatorluk'tan kaçan ve kiralık bir paralı asker olan Kyle Katarn rolünü üstleniyor. Katarn, Asi İttifakı'nın Galaktik İmparatorluk'a sızmakla görevli gizli operasyonlar birimine katılır ve burada gizli Kara Süvari Projesi'ni keşfeder. Bu güçlü yeni İmparatorluk savaş droidleri ve güç zırhlı stormtrooper serisinin geliştirilmesi, Katarn ve Asi İttifakı müdahale etmediği sürece İmparatorluğun galaksi üzerindeki hakimiyetini güçlendirecek gibi görünüyor.


    Temel Özellikler


    - "The Vault" a erişim. Bu ikonik oyunun zengin tarihini sergileyen çeşitli geliştirme materyalleri ve oyun içi öğelerden oluşan özenle seçilmiş bir koleksiyonun keyfini çıkarın.

    - On silah ve yirmi düşman türü içeren ilgi çekici kara savaşı

    - Gelişmiş 3D işleme, güncellenmiş aydınlatma ve atmosferik efektler sağlar.

    - Oyuncuya sağlık, kalkan, silah ve mühimmat dahil olmak üzere çeşitli güçlendiriciler sunuluyor.

    - Savaş için oyuncu yumruk, patlayıcı mayın ve termal fünyelerin yanı sıra blaster ve diğer menzilli silahları kullanabilir.

    - Sürükleyici çevresel bulmacalar ve labirentler içerir.


    -


    Çıkış Tarihi: 28 Şubat 2024

    Tür: FPS

    Dağıtıcı: Lucasfilm Games

    Geliştirici: Night Dive Studios


    https://gamefaqs.gamespot.com/ps5/422217-star-wars-dark-forces-remaster

    https://www.metacritic.com/game/star-wars-dark-forces-remaster//


    -


    Ekran Görüntüleri:


    Star Wars: Dark Forces Remaster [PS5 / PS4 ANA KONU]


    Star Wars: Dark Forces Remaster [PS5 / PS4 ANA KONU]


    Star Wars: Dark Forces Remaster [PS5 / PS4 ANA KONU]


    Star Wars: Dark Forces Remaster [PS5 / PS4 ANA KONU]


    Star Wars: Dark Forces Remaster [PS5 / PS4 ANA KONU]


    Star Wars: Dark Forces Remaster [PS5 / PS4 ANA KONU]


    Star Wars: Dark Forces Remaster [PS5 / PS4 ANA KONU]


    Star Wars: Dark Forces Remaster [PS5 / PS4 ANA KONU]









  • Star Wars: Dark Forces Remaster - Available Now!


    Star Wars: Dark Forces Remaster [PS5 / PS4 ANA KONU]Nightdive Studiosyoutube
    We’re excited to announce that Star Wars™: Dark Forces Remaster is available now! The critically acclaimed Star Wars: Dark Forces has been faithfully remastered in collaboration with Lucasfilm Games. Using Nightdive Studios proprietary KEX engine, Star Wars: Dark Forces Remaster now supports improved gameplay, enhanced visuals, improved compatibility with current-gen platforms, and more! Plus, Star Wars fans will enjoy never-before-seen content from the making of the 1995 original inside of the new “Star Wars Dark Forces Vault”. Star Wars: Dark Forces Remaster is available now on PS4, PS5, Xbox One, Series X|S, Nintendo Switch, and PC. 📣 Select your preferred platform and grab your copy today: Steam: https://store.steampowered.com/app/2292260/STAR_WARS_Dark_Forces_Remaster/ GOG: https://www.gog.com/en/game/star_wars_dark_forces_remaster Xbox: https://www.microsoft.com/store/productid/9mzfgmjhbn99 Nintendo: https://www.nintendo.com/us/store/products/star-wars-dark-forces-remaster-switch/ SONY: https://store.playstation.com/en-us/concept/10008369 Humble: https://www.humblebundle.com/store/star-wars-dark-forces-remaster #starwars #starwarsdarkforces #remaster #remastered #lucasfilm #lucasfilmgames #nightdive #KEX #gamescom #availablenow
    https://www.youtube.com/watch?v=3ndr_cPvwvo
  • Para kazanmanın en rahat yolunu buldu şirketler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.