Şimdi Ara

Star Trek: Strange New Worlds | Paramount + | 2.sezon Haziran 2023 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
1.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 3. bölüm. Bu bölümü detaylandırıp devam ettirirlerse çok güzel olur. Zaten 2. bölümdeki genetik değiştirme olaylarına girmeleri beni şüphelendirmişti.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Dizinin en harika bölümüydü. Alternatif evren olayına girdiler. Bunu yaparken meşhur kahn karakterini işlemeye başladılar. Bir önceki bölümde komple genetik değiştirme olayına girmişlerdi. Bu vesileyle konuyu birleştirip harika işler ortaya çıkartabilirler. Tabi devam ettirirlermi meçhul. Voyager'daki zaman polislerini tekrar görmüşte olduk. James T. Kirk'ün yeni versiyonunu uzun uzun görmüşte olduk. Kötü adamda romulan olunca bence en iyi bölüm oldu.




  • 4.bölümde geldi kaldı 6 bölüm. Kendim için ha gayret diyorum :d

  • 7. bölüm için yazıyorum. Muhakkak müdavimler okusun.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Bilmeyenler için yazıyorum. Star trek Lower Deck diye animasyon serisi var. Absürt komedi fakat senaryosunu yazanlar ST evrenine çok hakimler. Her bölüm bütün ST dizi-sinemalarına ufak ufak göndermeler yaparlar. Ayrıca boş-beleş bölümleride yoktur. 7. bölümde LD ekibi gezegenin birinde portal buluyor. İncelerken portal bir anda açılıp NW zamanına gidiyorlar. Seslendiren sanatçılar rollerini birebir oynamışlar. LD karakterlerinin NW karakterlerine hayranlıkla bakması, kendi zamanlarına gitme uğraşları, ST:Enterprise dizisinede göndermeler yapılması çok hoşuma gitti.
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt

    Spoileri okuyamadım henüz izlemediğim için.


    Genel itibari ile nasıl gidiyor hocam beğendiniz mi yeni sezonu

  • İkinci sezon neredeyse bitiyor ama hala o beklenen, ha işte budur denebilecek bölüm gelmedi. İlk sezondaki tadı yok dizinin. Yine de karakterlerin hatırına izliyoruz.


    EDİT: ..........Diyordum ki sonunda o bölüm geldi. Hemşire Chapel ve Doktor Mbenga üzerine kurulu çok harika bi bölüm izledik. Klingon meselesi zaten Star Trek'de her zaman iyi bölümlere gebedir.


    Ben hala Ortegas bölümünü bekliyorum. Onu galiba en sona sakladılar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AAB90F4D -- 27 Temmuz 2023; 18:37:10 >
  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt

    Şu ana kadar 2 bölümü çok sevdim. Geri kalan bölümlerde normal bölümlerdi ama bunlar bile bana yeter. Günümüzde bilim kurgu dizileri çok çıkmadığı için idare ediyoruz. Fakat kesinlikle ilk sezondan daha başarılı olmuş bu sezon.

  • Son bölümde Klingonlar üzerinden yapılan trolleme kahkaha attırmıştır. Helal olsun.

  • Başladım 2.sezona.


    İlk bölüm itibari ile çok iyi bi giriş oldu.


    Özlemişim vallahi  

  • 2.bölüm çok güzeldi.

  • alpalp84 kullanıcısına yanıt

    3.bölümde çok iyiydi. Şu ana kadar harika gidiyor 2.sezon.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Alternatif evren, zaman paradoksları çok sevdiğim konular. Haliyle bölümü de çok sevdim. Kirk'ün yeni versiyonu gayet iyi bence sırıtmıyor beğendim ben. Bu konuyu ilerde daha iyi şekilde işlerler inşallah. Çok iyi yerlere gidebilir
  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt

    Hocam 2. sezon gerçekten oturup üzerinde çalışılmış senaryolar gördüm. Umarım bu kaliteyi devam ettirebilirler. Görsellikte harika, sinema kalitesinde resmen.


    Edit: Fakat ben online dizi kanallarından seyrettim. Çeviri kalitesi berbat, makine çevirisi. Tembellik yapmadan indirip kaliteli altyazı ile seyretmek lazım muhakkak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpalp84 -- 8 Ağustos 2023; 21:58:40 >
  • Aboo naptınız lan? Ulan en heyecanlı yerinde sezonu bitirdiler. Allah sizi bildiği gibi yapsın e mi. Şimdi bekle dur kim bilir kaç sene. Ortegas'a bişey olursa var ya Paramount'u yakarım :)

  • alpalp84 kullanıcısına yanıt

    7.bölümü şimdi bitirdim. MÜKEMMMELDİ. Acayip eğlendim izlerken  


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Ben animasyon serisini izlemedim ama yine de çok iyiydi. Özellikle oyuncular süperdi dediğiniz gibi. Bu The Boys'da Hughie karakterini canlandıran oyuncu bence baya iyi bi oyuncu zaten. Bu bölümde gerçekten hakkını vermiş.


    2.sezon süper gidiyor. Boş bölüm yok resmen. Kendi adıma konuşacak olursam.

  • 9.bölüm


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Klingonların şarkı söylediği sahnede patladım    
  • 2. SEZON kesinlikle üzerinde oturulup geçmiş ST dizileri seyredilerek hazırlanmış, güzel bölümlerden oluşuyor. Son ST dizilerini pek sevmememin nedeni zaten yapılan bölüm sayısı az olmasına karşın senaryolarının kötü olmasıydı ama bu sezon işler değişmiş. Her bölüm üzerinde çalışılmış, hazırlanmış.


    Next Gen. dizisini seyredenler bilir. Her sezon 3 bölümde bir kadrodan birisinin geçmişine gidilir, senaryo bırakılır, bir sonraki sezon devam ederdi. Bu sezonda buna benzer olaylar gördük. Umarım devam ettirirler. Ana düşman gorn ST evreninde ufaktan görünen bir yaratıktı. Kirk ile dövüşmüş, aşırı dayanıklı vücudu ve gücü olduğunu görmüştük. Aynısını ST:Enterprise'dada görmüştük. Fakat tek bölümlük kötü adam olmaktan bir adım öteye gidememişti. Federasyonun bile korktuğu bir düşman yaratmaları hoşuma gitti. Çünkü nereye kadar eskilerin emeğini yiyeceklerdi. Umarım uzun ara vermeden aynen devam ederler.


    @Nymphetaminê hocam lower decks animasyonunuda seyretmeni şiddetle öneririm. İlk sezon neyse ama sonraki her sezon TOS serisi dahil bir çok seriye göndermelerin yapıldığı, bu göndermelerinde çok iyi seçildiği absürt komedidir. 1. sezon her bölüm başka bir şey oluyordu ama sonraki sezonlar ana hikayeye oturdu. Komedi özelliğini dikkate almazsak normal ST dizilerinden farkı kalmadı. Zaten başlangıç ve bitişleri çıkartırsak 20 dk ediyor. Hemen bitiyor.





  • alpalp84 kullanıcısına yanıt

    Not ettim hocam bi ara izleyebilirim


    Sezon gerçekten çok iyiydi. Tüm bölümlerden ayrı ayrı keyif aldım.


    Gornlar gerçekten çok iyi dizayn edilmiş. BU Gorn meselesi inşallah devam eder ileriki sezonlarda.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.