Şimdi Ara

Star Trek Into Darkness (2013) | Trailer (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
0
Favori
8.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Intruder

    quote:

    Orijinalden alıntı: Vatov

    quote:

    Orijinalden alıntı: Intruder

    Yarın Vizyonda.
    Akşam gideceğim.

    İlk haberlerin yayıldığı ve konunun açıldığı günden bu yana 4 yıla yakın bir zaman geçmiş.

    Bana yardım edebilir misin şu konuda


    quote:

    Orijinalden alıntı: Vatov

    Daha önceden çok duydum Star Trek ismini ama hiç izleyemedim. Şimdi bunu izlemek istiyorum ama hikaye-konu bütünlüğü açısından eski film ve dizilerden hangisini izlemem gerekir. Yoksa onlarla tamamen bağımsız olarak bir yapım mı? Hikaye'nin devamı değilde tekrar başka bir yönetmenin,yazarın hikayesi tarzında mı? Umarım anlatabilmişimdir kendimi



    Şu konuya gözatabilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_57365663/tm.htm

    Tesekkur ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

    quote:

    Orijinalden alıntı: M1A2Abrams

    quote:

    Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

    şu an filme girdim 2 dk kaldı başlamasına hadi hayırlısı

    yorumlarınızı bekliyoruz hocam özellikle bir önceki filme göre nasıldı çok merak ediyorum
    bir önceki şahaneydi

    çıkalı 10 dk oldu film tek kelime ile harika idi görsellik mükemmel idi görsellik 10 sesler 9 hikaye 8 ilk filmin hikayesi daha iyi idi ama buda izleyeni tatmin edecektir puanım 9/10 gidin izleyin kaçırmayın imax izleyebilme imkanınız varsa imax izleyin 3d böyle ise imaxi hayal bile edemem ve tekrar izlicem sinemada

    teşekkürler yorumunuz için zaten gidecektik te işte insan genede merak ediyor




  • Bu sabah izledim film çok güzeldi. İlk filmden sonra beklentileri fazlası ile karşılıyor, ilk filmi güzel ikincisi kötü olan seriler gibi olmamış. Filmin bitmesini istemedim 1 2 saat daha olsa sıkılmadan izlenirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlkinden çok daha iyi, çok daha heyecanlı ve çok daha etkili; on numara bir film olmuş.
  • Filmi Imax'de izledim.Filmin her dakikasında heyecan ve aksiyon var.Ama kuru aksiyon değil.İzlerken gerçekten insanı heyecanlandırıyor.Görsellik muhteşem.Sesler daha da iyiydi.Bunda Imax'in de büyük bir payı olduğunu düşünüyorum.Sadece hikaye konusunda birkaç şey var.

    Hikaye biraz daha derin olsa sanki daha iyi olurmuş.Kötü karakter çok çabuk ve kolay yenildi.Ben bu kadar kolay olacağını düşünmüyordum.Filmin başındaki tanıtımıyla daha zorlu bir düşman bekliyordum açıkçası.Ayrıca yine gerçek Spock'u da görmemiz hoşuma gitti.


    Eğer imkanınız varsa Imax'e gitmenizi öneririm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oromë -- 8 Haziran 2013; 0:18:54 >
  • Pragmanı harika gözüküyor. Ben özellikle şiddetli aksiyon bilim kurgu flimlerin hastasıyım. En kısa zamanda gideceğim. İnşallah beklediğim gibi çıkar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzeldi sinemada izlemeye değecek bir film. Ben real 3d'de izledim ama imax izleyebiliyorsanız izleyin bence çünkü efektler çok iyi. 3 boyutu da ilk defa bu filmde beğendim. Film aksiyon olarak, oyunculuk olarak efektler ve hikaye olarak güzeldi lakin her aksiyon filminde olduğu gibi klişelerden kurtaramamış kendini. Yani şu kesin şöyle olacak şu buradan kurtulacak diyorsanız. Evet o oluyor. Ama dediğim gibi klişelere rağmen güzel bir filmdi. KAÇIRMAYIN!
  • Çok karışık duygular içindeyim, hem mutluyum hem de ufak kızgınlıklar içinde. Detaylı yazacağım görüşlerimi, ama şuan en çok üzüldüğüm, yeni bir film için en az 3 sene bekleyecek olmam.

    Star Trek tng 3. Sezon bluray çıktı mı haberim yok, 2. Sezonda son 4 bölümüm kaldığı için 1 aydır ara verdim. O çıksa da bana bir süre ekmek olsa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın gidiyorum gelince ayrıntılı bir inceleme yazarım artık.
  • en ağır eleştiriyi, en çok sevenler yaparmış, acımadan girişeyim.

    öncelikle eskiden filmlerin yarısını izlemiş, ama serinin pek de tutkunu olmayan, hatta pek ilgilenmeyen ben, 3-4 yıldan beri bu serinin fanatiği sayılırım. olabildiğince izliyorum, defalarca da izlemekten bıkmıyorum filmlerini. bu filmi beğendim mi? tabi ki, ama serinin 6 veya 4. filmi kadar sevdiğim bir film olmadı ve bence bir önceki filmden de iyi değildi. genel olarak tek sayıdaki filmler kötü oluyordu seride, jj efendi bunu tersine çeviriyor galiba. 3. filmden iyi beklentim var.

    xpand 3d denen bir şey vardı city's'de, zaten 22:15 gösterimine 5 dakika kala yetiştim. sorgulamadan girdim, gözlük de çalışmıyordu, reklamları sorunlu izledim, değiştirmeyi denemeyi iyi ki düşünmüşüm, yoksa öyle saçma bir şekilde izlemek zorunda kalacaktım, ilk defa 3d filme gidiyordum çünkü. 2d iyidir, zorlamayın.

    gelelim filmle ilgili düşüncelerime.


    son ana kadar olası spoiler'lara bakmadım, benedict efendi khan mı olacak perdede görmeyi tercih ettim. ama filmin ortalarında khan olduğunu söyleyene kadar da emindim zaten khan olduğundan. 2. filmi ona bağlamaları büyük olasılıktı, khan ve tayfası illa ki uzayda keşfedilecekti ve bunu tekrar filme almadan da olmazdı.

    öncelikle karakterlere verilen ağırlıklara sayıp sövmek istiyorum.
    bones ne hakla bu kadar arka plana itilir? işte buna dayanamıyorum. ama adamlar gönlümüzü de alıyor arkadaş;

    "dammit jim, i'm a doctor not a torpedo technician" (aklımda kaldığı kadarıyla)

    ya arkadaş bu sözü duyunca insanın siniri de geçiyor. affetmedim ama gazımı da aldılar. bones çok geride kalıyor, yeterli bir şekilde yer bulamıyor. açıkçası yalnızca spock'a giydirmeleri ve arada kirk'e mızmızlanması dışında yeri yok seride artık, bu tam bir saçmalık. resmen uhura'nın arkasına ittiler adamı, halbukü efsane üçlümüz nasıl bozulur arkadaş yediremiyorum.


    gelelim sulu ve chekov konusu. yan karakterlere o kadar yüklenilmiş ki, bu güzide iki karakter ortada bile yoktu. chekov, şaşkınlığı dışında ortada yoktu, biraz da rus hayranlığından dem vurulsa daha iyi olurdu, sonuçta canlandıranlar değişse de karakterler aynı. yani şundan bahsediyorum,


    sulu karakterine gelirsek, chekov kadar ağır karakteristik bir özelliği yok ki yeni karakterden beklentiye girelim! george takei olmasa bu kadar sivrilecek bir karakter de değildi bana kalırsa.

    gelelim uhura'ya! yahu filmi illa aşk filmine mi dönüştürecekler? tamam uhura spock'a sırnaşırdı, ama tam bir hanımefendiydi, nichelle nichols ile zoe saldana arasında dağlar kadar fark var. şu ısrara devam etmeleri aşırı sinirimi bozuyor ve uhura'nın chekov, sulu ve bones'tan rol çalması sinir bozucu. karakteri, evinin hanımı olmak ile kariyer yapma arasına sıkışmış tripli bir kezban havasına sokmuşlar resmen.

    alice eve, yaların güzellik katıyorsun gemiye, canım benim.

    spock meselesi. tip olarak bu filmde daha bir eski spock'a benzemiş zachary quinto, ama karakter öyle değil pek. yani uhura'nın hislerine bir şekilde yanıt vermiş olması bile başlı başına skandal. farklı kitleleri de perdeye çekmek için eksenini kaydırmayın lan filmin. yani spock dediğin karakteri sadece aşırı robotik bir hale sokmuşlar, olmuyor, yapmayın! eski spock'ın diyalogları çok daha sıcaktı. bu arada leonard nimoy'u filmde yine görmek çok mutlu etti beni.
    şurada tng'dan data karakteri olsa, spock'a daha çok benzeyecek benim gözümde.

    scotty! simon pegg zaten en sevdiğim ilk 3 aktör arasında ve spaced ile başlayan film-dizi serüvenini takip ettiğim kadarıyla sağlam bir star trek hayranı o da. şu yeni tayfada rolünün hakkını onun kadar verebilen yok. ilk filmde böyle değildi, ama bu filmde sanki rahmetli james doohan mezardan çıkmış da oynuyor karakteri. simon pegg ellerinden öperim, şu seride senin canını yiyeyim be. gemisini her şeyden çok seven alıngan adam rolünü çok iyi oynadı, ama o da yeteri kadar yer bulamadı malum sebeplerden, çok daha fazla görmek isterdim. scotch viskisi ile görmek güzeldi ama.

    kirk, eh işte olabildiğince. kim william shatner kadar iyi oynayabilir ki bu rolü? kaptan olarak beğenmeyenler var, ama şahsına münhasır bir tip işte, bu şekliyle kabul etmek lazım. kirk'ü ne kadar iyi oynadıklarına gelirsek, belki doğumundan sonra kırılan zamana ve yaşadıklarına bağlayabileceğimiz bir şekilde artık kirk karakteri daha bir serseri gibi. hani bu bahaneyle bir şey demeyebiliriz, farklı bir çocukluk geçirmişt, acımasız olmayayım. ama artık fevrilik konusunda eskisiyle bırakın yarışmayı, ona 1000 basıyor. spock ile de çok çok aşırı didişiyorlar, artık bir stabiliteyi yakalasınlar yoksa iyice batırıyorlar dostluğu.

    cpt. christopher pike, biz onu böyle tanıdık böyle sevdik, pilot bölümünden ve cage'den,
     Star Trek Into Darkness (2013) | Trailer

    karakterin varlığı gereksiz uzamıştı zaten, ölmesi iyi oldu; başka türlü ölmesini isterdim ama bir klingonlu için onurlu ölüm olurdu bu, fena değil.

    khan noonien singh... bu filmi sırf benedict cumberbatch oynuyor diye izleyenler kızabilir bence.

    ricardo montalban, dizide space seed'de;
     Star Trek Into Darkness (2013) | Trailer

    wrath of khan'da,
     Star Trek Into Darkness (2013) | Trailer

    bir de benedict beye bakalım,
     Star Trek Into Darkness (2013) | Trailer

    alaka? işte bir aktörün hayranlarını da perdeye çekmek için yapılmış bir oyun. benedict açıkça çok psikopat dursa da ricardo'nun ağırlığı, bir ekip lideri havası, etkileyiciliği yok onda. açıkçası film içinde eski spock'un khan hakkında söylediklerini izlerken aklım ricardo'ya gitti, o sahneleri yaşadım resmen tekrar. khan karakteri bana göre filmi yeterince taşıyamamış bir yere.



    filme geldiğimizde, tribble ayrıntısı çok hoşuma gitti, hatta gördüğümde kahkaha da attım.
     Star Trek Into Darkness (2013) | Trailer

    bones, ölü bir tribble'a khan'ın kanından enjekte ettiğinde enteresandır ki tribble ayaklanıyor, bak sen. biraz zorlama olmuş bu kısım, ilk başta pike'ı ayaklandırırlar diye düşündüm ama başka bir şey için gerekti. sonda kirk için kullanılacağına da adım gibi emindim.

    kronos'a inen ekibe dikkat edin,
     Star Trek Into Darkness (2013) | Trailer

    anlayan anladı, iyi göndermeydi yine.

    bu arada, bones bir ara gorn (gorn:http://www.nerdsraging.com/wp-content/uploads/2013/04/gorn_051.jpg) doğurttuğundan mu bahsetti yoksa ben mi yanlış anladım. gözlüğün azizliği nedeniyle takip edemediğim yerler oldu, 1 ay içinde tekrar izleyebilirim galiba.

    bu arada trouble with tribbles, khan'ın bulunmasından sonra çekilmiş bir bölümdü, filmde de tribble'ların çoktan sorun yaratmayacak şekilde incelenebiliyor oluşu da, ne kadar zamanda kırılma yaşanmış olsa da kronolojik olarak muhtemel olan bir sıralamayı devam ettirdiği için iyi düşünülmüş.

    kirk'ün ölüm sahnesi biraz abartılı olmuş, utanmasalar tek eliyle bir klingon müfrezesini katlettirecekler! :) ben çok hoşlaşmadım o sahnelerle, spock'ın "khaaaaan" feryadı enteresan oldu fazladan.
    ve gelelim enteresan kısma. 1967'de çekilen bölümde, khan karakteri için "90'ların ortalarındaki genetik savaşlarda, gen mühendislerince yaratılmış bir süper insan" tanımlaması yapılıyordu. 2013'te çekilen bir filmde bundan bahsetmeleri tabi olanak dışı. bu konuya hiç değinmediler doğal olarak, aklımda kaldı ama hep.

    yahu gelelim en can alıcı kısma, o klingonlar maskeleri niye takıyordu? rezil bir klingon temsili vardı, utandım.

    bir de, yeni seride film, yıldız gemisi savaşlarının yanında daha çok bireysel kavgalara ve sağa-sola sallanan kameralar ile yaratılan gerilimlere boğulmuş. olmaz, olmuyor yapmayın bunu!

    başka başka şeyler de vardı, hatırladıkça yazarım.


    film bana kalırsa bir öncekinden kötüydü, ama star trek işte can feda. beklediğime her türlü değdi, daha iyisini bekliyorum ama o yapımcıların kulaklarını çekerim.
    filmi, karakterlerin orijinallerini dikkate almadan izlerseniz belki kusursuz bile bulabilirsiniz, ama sorunlar genelde geçmişe olan aşırı saygımızdan doğuyor.

    ek: star trek IV voyage home izleyelim bari, en sevdiğim film, biraz doymak lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hashus1099 -- 8 Haziran 2013; 14:23:32 >




  • eski filmler az çok aklımda kalsada ben şahsen filmi bayağı beğendim. Bu kadar olumsuz yorum şaşırttı beni şahse.
  • hashus nasıl bir incelemedir helal olsun :)

    bu arada yatakda ki kızların kuyruğu mu vardı yoksa bana mı öyle geldi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: selmand

    hashus nasıl bir incelemedir helal olsun :)

    bu arada yatakda ki kızların kuyruğu mu vardı yoksa bana mı öyle geldi.

    />


    sağol.
    evet evet bak oraya da değinelim, kirk iyiden iyiye garip ırklarla sevişir hale gelmiş, hiç insan kaldırmıyor artık. ben, her bölümde kaldırdığı huri gibi kadınlardan birini görmek istiyorum kardeşim, bir yeşilli, bir kuyruklu nedir bu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hashus1099 -- 8 Haziran 2013; 14:25:40 >




  • Su gezi parki yuzunden bu haftada carsilar kilitli. Ne guzel izleyecektim. Haftaya man of steel ile star trek aradinda kalicam .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk filmi izleyip buna gideceğim merak ettim,imdb notu bir hayli yüksek.
  • Hikayenin kurgulanışı olarak ilk filmin yanında biraz yavan kalmış sanki.
    Khanı
    ben beğendim ama dediğim gibi yeterince işlememişler bence. Son olarak da
    Chris Pine ölüm sahnesiyle bence altın ahududuyu kesin alır
    ...
  • Valla film son zamanlarda cikan tum filmlerden iyi.

    Ancak kendi serisi icerisinde elestirilebilir.

    Hele gi jeo ve demir adam rezaletinden sonra ilac gibi geldi.

    Bu haftada sihirbazlara gidecegim.
    Kuyruklularda iyiydi hani japon animelere gondermede bulunmuslar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 8 Haziran 2013; 21:00:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filme bugün gittim ilk filmle kıyaslamak gerekise ki ilk film başarılı bir uygulamaydı:
    Hikaye açısından biraz zayıf kalıyor,
    Villain yönünden çok daha iyi
    görsellik açısından ise hemen hemen aynı.
    Açıkcası star trek evreniyle ilgili bilgim çok yoktur eskis eriyi hiç izlemedim stark trekle tanışmamda turist ömerle olmuştur :D
    Benim filme kendimce verdiğim puan 10/7.5
  • hiç beğenmedim. özellikle ilk filmden sonra beklentim yüksek olarak gittim ama çok kötüydü. hikaye yok, villain berbat, müzikler yetersiz ve baştan sona klişe...

    g.i joe, iron man ve şimdi de star trek. bu sene ümitli olduğum bütün filmler beklentilerimin çok aşağısında kaldı, man of steel'in beklentilerimi karşılamasını umuyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LKLC

    hiç beğenmedim. özellikle ilk filmden sonra beklentim yüksek olarak gittim ama çok kötüydü. hikaye yok, villain berbat, müzikler yetersiz ve baştan sona klişe...

    g.i joe, iron man ve şimdi de star trek. bu sene ümitli olduğum bütün filmler beklentilerimin çok aşağısında kaldı, man of steel'in beklentilerimi karşılamasını umuyorum.

    Sihirbazlari izlediniz mi onu ovuyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.