Şimdi Ara

Star Citizen (Çıkmadı) [ANA KONU] (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.247
Cevap
44
Favori
94.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Edit: 1080p gezegen videosu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 15 Ekim 2014; 20:05:48 >
  • Star Citizen icin Resmi olarak CitizenCon 2014 konferans gosteriminin tamami yayinlandi.Bu 2 saatlik videoyu assagidaki linkten direk olarak izleyebilirisniz.

    http://starcitizenglobal.com/threads/star-citizen-citizencon-2014-gosteriminin-tamami-yayinlandi.567/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killnOd -- 15 Ekim 2014; 10:48:52 >
  • bir de bu çıkmış diablonun yapımcılarıymış .....SC çıkana kadar oyalar mı acaba :)
    http://www.youtube.com/watch?v=rtg56RGq0OY



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonsahiden -- 15 Ekim 2014; 16:02:21 >
  • Star Citizen'in güncelleme olayına gıcık kapmaya başladım.
    Server'ı kesinlikle adam gibi indirmeye izin vermiyor. Geçen gün yeni bi güncelleme gelmiş, bi türlü yükleyemedi, yamaları tekrar yükle dedim, 20kb/s'den yukarıya hız çıkamadı bi türlü, fitil etti beni. O kadar parayı bi de serverlara harcasalar artık
  • Merhabalar, Bende freelancer paketi aldım ve oyunu çözdüm sayılır.Şu anda sanırım sadece yarış ve dog fight gibi seçenekler mevcut oyunda.Bir grup var mı türklerden oyunda en azından beraber oynariz arada.Daha 1-2 el oynamama rağmen coop modunda listeye 384. sıradan girdim.Basit gibi oyun şimdilik tabi küçük gemi kullanmak kolay ilerde koca filo gemileri gelince işler zorlaşcak
  • Full Alpha 2017'de Full sürüm ise 2020'den önce gelmez.
    Yazın buraya..
  • Playas kullanıcısına yanıt
    Full sürüm 2018'i geçmez bence. Aslında baya geliştirdiler biz sırf Arena Commander'ı gördüğümüz için oyunu ondan ibaret sanıyoruz. 2015'de diğer yanları gösterdikçe iyice şekillenmeye başlar.
  • Playas kullanıcısına yanıt
    öeah yok daha neler! yıkarlar o şirketi valla!
  • bizim neslimiz diablolar duke nukemler gördü(!) 2020'deki citizen mi şaşırtıcak
  • Playas kullanıcısına yanıt
    Diablo, Duke Nukem, Stalker hepsini gördük tabi. Bu oyunların durumu farklıydı. Defalarca durdurulup yeniden yapıldılar. Araya farklı ekipler girdi. Star Citizen'ın durumu böyle mi sence? Oyun gözlerimizin önünde yapılıyor. Her ay ilerlemeyi görüyorsun. Eski dağıtıcı baskısı altında yapılan oyunlar ile kickstarter'la hayat bulan oyunlarının ilerleyişini bir tutmayın derim.
  • archVillain A kullanıcısına yanıt
    Oyun normal bir fps yada rts değil.Saf hardcore bi sınıfa dahil değil Ve beklentiler büyük.Matematik üzerinden gidersen iyi bir fps 2'yılda yapılsa coklu öğelere sahip ve efsane olmaya aday bu oyun fps öğesini az cod 2 sklasından, mmo öğesini diablo mekaniğinde yaratabilmeli.Bunlar sadece örnek bunlar kombinlenebilir.Çıksada alsak dediğim bu oyun aslında kafamda saglam olarak 2020'de cıksada cayır cayır klavye kıra kıra oynasak dediğim bi oyundur.Fikir süper yeterki beklentilere ve toplanan bu paralara degsin.
    Bu arada oyun sahibi değilim ama ev arkadasım oyuna sahip.Bildigin küçük kardes gibi yanında onu izliyorum.Su hali ile yetersiz gelmekle. birlikte değişimin ileride getireecegi dejavu ile takip ediyorum.acele etmesinler fiyasko olmasın,bug olmasın,server baglantı sorunları yasanmasın ufak tefek nerfleri dert etmeyiz ama oyun dinamiği saglam gelsin dileğim.

    O gelene kadar bf serisi akar.
  • Playas kullanıcısına yanıt
    Yalnız şunu belirtmek lazım, bu oyunu yapan adamlar tek bir yerde yapmıyorlar birkaç ülke ve bölgeye ofis açtılar. Mesela fps takımı var bir ülkede başka yerde squadron42(singleplayer kısmı) var başka yerde gezegenleri falan yapan var yani birden çok ofiste eş zamanlı çalışma var sizin dediğiniz gibi tek ofiste olsa 2020 de bile zor çıkardı. Uzun süredir takip ediyorum bende bu oyunu mümkün olduğunca videolara falan bakmamaya çalışıyorum heyecanı kaçmasın diye bakalım bekliyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eufloria -- 25 Ekim 2014; 18:50:16 >
  • Yalnız son bilgilerle FPS modu çok daha hoş gelmeye başladı. FPS modunu yapan takım soru cevap yapmış oradan baya bilgi geldi.

    -FPS paketi gelecek yıl başında gelecek ve Arena Commander gibi güncelleyecekler.
    -Oyun modları teamdeath match, capture and hold, seek and destroy ve sonradan eklenecek Co-Op PVE modlarından oluşuyor.
    -Savaş sistemi taktiksel olacak, Counter-Strike, Rainbow Six, Arma, Delta Force ve Killzone ilham aldıkları oyunlar. Yavaş tempolu ve hızlı ölebileceğin sabır ve zamanlamaya dayalı bir sistem.
    -Zırh sınıfları olacak, yinede en ağır zırhı giyen kişi full rambo gidemeyecek uzun süre.
    -Diğer klasik FPS oyunlarına göre öğrenmesi zor fakat genel olarak çokta zor değil diyorlar.
    -Tüm FPS sistemini asıl evrende kullanmak için dizayn etmişler doğal olarak. Bu yüzden gezegen savaşları, uzay istasyonları, gemilere binmek, sıfır yer çekimi tüm bunları hesaba katarak yapmışlar.
    -Nişan almayı etkileyecek kompleks sistemler olacak. Geri tepme, nefes alıp verme, hareket, duruş, dikkatli olmak, siper almak, hasar, yer çekimi gibi özellikler nişan almayı ve merminin nereye gideceğini etkileyecek.
    -Şuan ki FPS kamerası yer tutmak için duruyor. Kamerada ve hareketlerde, animasyonlarda önemli ölçüde yenilenme olacak. Yürüme, koşma, eğilme değişecek bunun yanında hızlı hoşma, kayma, daha gerçekçi zıplama ve bazı köşelere tırmanma özellikleri eklenecek. Bunny hop yok.
    -Patlamalar ve hasarlar hareket kabiliyetini etkileyecek.
    -Siper alma var. Far Cry 3'ün serbest sistemi gibi otomatik. Kafa çıkarmaya, yaslanmaya, diz çökmeye ve yere yatmaya izin verecek bu sistem. Siper bazı yerlerde yıkılabilir olacak.
    -Mermilerin yörüngesi duruma göre etkilenebiliyor.
    -0g manevra hem gemi içinde hemde EVA sırasında mümkün. İtici, manyetik bot ve yüzeyden itme yoluyla hareket edebiliyoruz. Yüzeyden iterken yönü iyi belirlemek lazım yoksa boşlukta kalabilirsiniz. İticileri kullanırken yüksek hızda bir yere çarpmak hasar verecek. Manyetik botlar yavaş ve sadece durmaya yarayacak. Yinede tavana yapışmak avantajlı olabilir çoğu durumda.
    -Silahlar balistik, enerji, radyasyon ve hava silahlarından oluşuyor, eski ''klasik'' silahlarda olacak ama az sayıda ve güçsüz olacaklar.
    -El bombaları yine çeşitli gaz dahil.
    -Aletler olarak hologram, mayın, sağlık çantası, matkap, kalkan ve tuzak gibi şeyler mevcut.
    -Elle dövüş içinde silahsızlaştırma, gizli öldürme, yumruk yumruğa dövüş ve öldürücü olmayan yere sermeler mevcut. Katana gibi kılıçlar yok büyük ihtimal bıçaklar ve yumruklarla sınırlı kalacak.
    -Gizlilik önemli. Ağır zırhlı olmayan oyuncuların gizlilik üstüne yoğunlaşması gerekecek. Bölümler hem çarpışma hemde gizli oynama mantığı ile yapılmış.
    -Düşmanların yaptığı seslere ve görünümlerine göre yerlerini gösteren bir radar olacak.
    -Silahlar ve ekipman her zaman karakterin üstüne bu nedenle ateş etmeden, herhangi bir hasardan etkilenecekler. Zırhı tipi ne kadar taşıyabileceğini değiştirecek ve sadece kask takarsan crosshair görünecek.
    -Cephane sürekli olacak yani şarjörü yarısında değiştirirseniz o yarım şarjör çantanızda kalacak otomatik olarak dolmayacak. Sonradan sıra ona gelebilir. Şarjörlerde karakterin üstünde fiziksel olarak gözükecek.
    -Silahlarda eskime olacak ama çok gıcık edici fazlalıkta değil. Oksijen, radyasyon, ısı oranlarına göre değişecek bu eskime durumu.
    -Silahları modifiye etme var. Cephane türü yada eklenti olarak.
    -Minimech tarzı birşey var 2 metre civarlarında. İlk versiyonda araç yok fakat elbet eklenecek diyorlar.
    -Gemilere belirli noktaları patlatarak binme yanında gövdeyi kesmeye yarayan aletleri kullanarak girebileceğiz. Gizlice binmekte mümkün (bir kutunun içine saklanarak mesela, eğer kutuyu alan oyuncular içini kontrol etmezse taramazsa hiç beklenmeyen anda saldırı yapılabilecek)
    -Silahlarda gemi sistemlerine hasar verebilir. Herhangi bir sızıntı durumunda uzaya çekilebilirsiniz tabi çoğu geminin hava kilidi devreye girecek öyle durumlarda.
    -Sağlık sisteminde toplam sağlık olacak (uzuvlar dahil). Uzuvların hasar görmesi, kanama gibi şeyler mevcut. Sağlık çantaları direk iyileştirmeyecek ve zaman alacaklar savaş sırasında savunmasız olacaksınız.
    -Çok yaralanmış olanlar hareket edemeyecekler ama başka birisi onları taşıyabilecek.
    -Fazla vahşet olmayacak. Uzuvların kopması yokta zarar görüp yenilenmeleri gerekecek. Sibernetik uzuvlar takma var, avantajları (daha az geri tepme vb.) ve dezavantajları (enerji silahlarından daha çok hasar alma vb.) olacak.





  • archVillain A kullanıcısına yanıt
    Cok guzel bir ceviri olmus , emegine saglik.
  • Bence bu söylenenlerin yarısını tam sürümde kırpılmış görürüz.
    Bu kadarını yapacaklarını sanmıyorum pek.

    Ya da herşeyi yaptıklarında oyun 100GB olur artık herhalde
  • Bu oyun için bi oyunçubuğu önerebilir misiniz? logitech var gerçi ilgimi çekti de çeşit yok sanırım fazla.
  • Saitek x52 pro alsak bu oyunda iş görürmü acaba???

    Aurora gemisi için lazerler gemiye sabit bir türlü gemi vurulmuyor mouse ile...???
  • TheCreeD T kullanıcısına yanıt
    Saitek x52pro kullanıyorum. Oyunun el verdiği her şeyi joystick ve throttle ile halledebilirsin. İş görür yani.

    Şuan Elite kasıyorum boş vakit buldukça. SC'de de gemim var ancak henüz oyun pek bir şey sunmuyor.
  • Joystick veya HOTAS kullananlar, yeni güncellemeyi beklesin. Şimdilik Track IR kullanmadan gimbaled (hareket edebilen) silahlar kullanılamıyor (Tavsiye ederim, fena olmuyor). Ayrıca hareket (uçuş) konularında da geliştirmeler olacağından bahsedilmişti.
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.