Şimdi Ara

Standart Konteyner Üretim Sistemi Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Standart Konteyner Üretim Sistemi Nasıldır?

    Konteyner yapılar farklı amaçlar için kullanılmaya uygun yapılardır ve bu durum üretim aşamasını da etkilemektedir. Konteynerinizi ne amaçla ve hangi koşullar altında kullanacağınıza bağlı olarak konstrüksiyon ve duvarlar ile tavan ve taban yapıları değişiklik göstermektedir. Ayrıca yalıtım amaçlı kullanılan malzemeler ile kapı ve pencere özellikleri de değişebilmekte; talebe göre sıhhi tesisat ve elektrik tesisatı için opsiyonel özellikler sunulabilmektedir. Bununla birlikte konteynerlerin kaynaksız üretim teknolojisi kullanılarak yapıldığını ve cıvata bağlantılı olduğunu söylemek mümkündür. Firma olarak 3X7 ve 2,4X6 şeklinde iki standart ölçümüz bulunmaktadır. Bu sistemde büyük alanlar oluşturabilmek için standart ölçüdeki konteynerler birleştirilerek kullanılmaktadır. Standart ölçüler dışında bir ölçünün konteynerinizde kullanılabilmesi için statik hesapların çok iyi yapılması gereklidir.

    Konteyner Yapılar Nasıl Kurulur?
    Konteyner yapılar için firmamız tarafından monoblok ya da flatpack üretim yapılmaktadır. Monoblok şeklinde hazırlanan yapılar üretim tesisimizde tamamlanarak kurulum alanına nakledilmektedir. Flatpack üretim ise demonte bloklar şeklinde tesiste hazırlanan konteynerin kurulum alanında montajının yapılmasını ifade etmektedir. Konteynerin montajının düzgün yapılması kapı ve pencere sistemlerinin iyi çalışması için önemlidir. Montaj için ilk olarak ana şaseyi tam anlamıyla destekleyecek şekilde zeminin düzeltilmesi gereklidir. Montaj için konteynerin hareket ettirilmesi amacıyla vinç kullanılmalıdır. Eşit boydaki halatlarla bağlanan konteynerin dengesi sağlandıktan sonra vinç hareket ettirilmelidir. Uzun ömürlü bir kullanım için kısa kenar ölçüsü büyüklüğünde takoz konulmalıdır. Montaj gerçekleştirildikten sonra kapı ve pencereler açılıp kapanma ve kilitlenme yönünden kontrol edilmelidir.

    Güvenceli Konteyner Üretimi
    Konteyner oldukça hızlı üretilebilen, üretimi fabrikada tamamlanabilen ya da isteğe bağlı olarak nakliye kolaylığı ile demonte şekilde satışa sunulan ve değişik amaçlarla kullanılabilen bir yapıdır. Kaliteli bir yalıtım malzemesi kullanıldığı takdirde enerji tasarrufuna olanak veren bir özelliğe de sahip olmaktadır. Doğal afet sonrası oluşturulan konutlarda ya da farklı noktalarda iş alan işyerlerinde yaşam alanı çözümü olarak bu yapılardan yararlanılmaktadır. Tüm bu özellikleri ve avantajlarının sizin için de geçerli olabilmesi için firma kalitesi önemlidir. Yüksek üretim kapasitesine sahip olan firmamız sektördeki kalite öncülerindendir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.