Şimdi Ara

Staj yapanlar tecrübeleriniz ve tavsiyeleriniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu yaz staj yapacağım. Programcılık 1.sinif okuyorum. C# Console ve html ile CSS gösterdiler. Başka bişey göstermeyeceklermiş bu dönem. Ekstra python da öğrenmeye çalışıyorum.

    Staj yerini okul ayarlayacak. Staj için ne tavsiye edersiniz. Çevre yapmak istiyorum. Hatta mümkünse staj bitince ücretsiz olarak staj yaptığım yerde de çalışabilirim (stajda bana katkısı olursa tabi)

    Ne yapmak ne etmek lazım ne tavsiye edersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Istanbul Coders üzerinden gelen iş ilanlarına baktığında ağırlık web development üzerine. Kısa sürede iş bulmak istiyorsan kendini bu alanda geliştirmeni tavsiye ederim. Çalıştığın yere de bağlı tabii. İlgili firma DevOps ekosistemine sahipse bu konuda da temel bilgi edinmeni tavsiye ederim.
  • Staj güzeldir bir firmanın bel kemiğidir
    Burada önemli olan firmaya girdiğinde oradaki işleri öğrenmek burada iş öğreitirler mi bilemem çünkü stajyer olduğundan gidiceğini bildiklerinden her firma üstüne düşmez sen kendin bazı incelikleri ve tecrübeyi öğrenmeye bak geçireceğin zamanı iyi bil kendini oradaki işi öğrenmeye odakla daha sonra gerisi gelir zaten.

    İyi stajlar.
  • staj için okumak şartmı kendimizi geliştirmek için başvurabilirmiyiz böyle bişey yapılabilirmi arkadaşlar bu yaz için?
  • Stajyerlik kişinin kendini geliştirmesi açısından önemli. Öğrencilerin ekseriyeti stajyerliği mecbur gördüklerinden dolayı performans sergilemek istemiyorlar. Şu an şirketlerin büyük çoğunluğu stajyerlerin performansına göre iş alım süreçleri yapıyorlar. Staj süresi boyunca takılan tavır, işe odaklanma, iletişim, kendini geliştirme eğilimleri göz önünde bulunduruluyor. Kendini o sürede kanıtlamaya çalışan kişi kesinlikle başarılı olur, akabinde işine devam eder. Stajyerliği kölelik değil, deneme süreci olarak ta adlandırabilirsiniz.
    bu arada stajyurdu.com diye bir site var bakın isterim arada. Staj yapmak için başvuru yapabilirsiniz.
  • Çevre edinmek istiyorsan .stajı beklemene gerek yok.Yaazılım Toplulukların gruplarına üye ol. Meetuplara katıl. Blog post yaz, video eğitim çek, Ne öğreniyorsan onu yay. Çabala ve çabaladığını göster. cünkü staja başvurdupunda 8800 bilgisayar mühendisliği öğrencisinden ne farkın var ki seni seçsinler gerçeği ile yüzleşeceksin. Github hesabı olup, içerisine örneklerini koymak bile fark yaratıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.