Şimdi Ara

Stabilizasyon sorunu (Sony Xperia S)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Değerli arkadaşlar:
    18.12.2012 tarihinde sanalreyonum.com’dan almış olduğum Sony marka Xperia Lt26i model telefonum başta oldukça stabil ve hızlı çalışmasına rağmen zaman geçtikçe stabilitesini yitirmiştir.
    Telefonda ara ara donmalar, kasılmalar ve kilitlenmeler başlamıştır. Sık sık uygulama yanıt vermiyor iletisi gelmektedir. Bazen telefon kendi kendine donmakta ve arayanlar ise telefonun çaldığını ancak benim cevap vermediğimi söylemektedirler, ancak telefon çalmak bir yana çağrının ç sini bile , arayan numarayı bile göstermemektedir.
    Farklı bir örnek : ( nadiren ) gelen bir telefon aramasında telefon donmakta ve gelen arama açılamamakta, üstüne üstlük hiçbir şey yapılamadığı için son ses çalmaya devam etmektedir. İlk tecrübeden sonra webdeki araştırmalarımca böyle bir sorunda ses açma + kapatma tuşuyla telefonun kapanabileceğini öğrendim.
    Webde gezinirken, uygulamalarda ve aramalarda benzer sorunlar yaşanmaktadır. Sorunun çözümü için tarafımca Sony PC Companion yazılımıyla 2 defa versiyon güncellemesi yapılmıştır. Ancak sorun düzelmemiştir. Ayrıca telefon tarafımca fabrika ayarlarına döndürülmüştür ancak gene sorun düzelmemiştir.
    Sizlerden ricam; yarım saat telefonu kurcalayıpta bunda bir şey yok deyip tarafıma geri göndermeyin. Zira bu kasılmaları her zaman yapmamakta. Ve yazılımı ile ilgili herhangi bir sorunu olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Telefon çok narin bir şekilde kullanılmış olup, suya, darbeye kesinlikle maruz kalmamıştır.

    konuyla ilgili; bilgisi, tecrübesi ve çözüm önerisi olan varsa paylaşmasını rica ederim.

    Peşin teşekkürlerimle.







  • normaldir. geçen senenin amiral gemileri hiç uzun ömürlü değildi çünkü. (htc one x, galaxy s3, xperia s...vs) xperia z, htc one, lg optimus g, lg g2...vs. modelleri ile birlikte androidde stabilite ve uzun ömür yakalandı.

    (galaxy s4'ü bilemicem ama. zira samsung uzun ömür ve stabilitede güven vermez hiç bi zaman bana.)

    edit: sana önerim xperia s'i satabileceğin maksimum fiyata sat. eğer durumun varsa lg g2 32 gb, xperia z, htc one falan al. yoksa optimus g alabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvothe6 -- 2 Ekim 2013; 12:45:44 >
  • zaten Xperia Z1 almayı düşünüyorum ancak bunu da eşime vermek istiyorum. bu halde vermek ise saçma. en azından çözüm olsa?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.