Şimdi Ara

SSS 4. Hafta | Galatasaray - Sivasspor | 26.09.2014 | 20:00 (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
4
Favori
15.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GAMBIT

    bu takımdan bir halt olmaz arsenal maçında hezimete hazır olun. ya 10 kişi defan yapıp 1-0 falan yenilecez yada 4-5 tane yicez.

    arsenali bilmemde dortmund maçında ciddi bir hezimet bekliyorum
  • Bu kadro bu oyun bu ruh ile bu seneyi ilk 5 te bitirmek bile hayal.ÖZELLİKLE böyle forvetle.

    En ihtiyac duyulacak anlarda gol atamaz , nerede abidik gubidik mac var orada ortaya çıkar KRALIMIZ
  • Taraftar gorevini yaptı burak adli futbolcu oldugunu sananadami bile alkisladi. Hucum gucu bu adamin beceriksizlikleri yuzunden sıfır takimin, top tutamaz ve dagitamazsan kanatlar nasill yerlesecek. Buraki kenara oturtacak biadam gelmeden bu takimin istikrarli bir basarisi olamayacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çare var aslında.çare çok basit.burak ve selçuk u yedeğe cekeceksin aga.dzemailiyide yedeğe cekecen.brumayı koyacaksın ilk 11 e.

    şuraya yazıyorum selçuk ve burak ısrarı devam ederse ilk 3 dışında kalırız bu sezon.
  • Arsenale kim gol atacak bizde sıkıntılı durum burak sivasa penaltıdan gol zor atıyor umarım pandev ve ya umutla başlarız burak ile başlarsak kesin olarak yenileceğiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Prandelli gelecek maçta stada gitmesin evden tv karşısında izlesin maçı. İnanın daha iyi analiz eder. Arasın yardımcısına şu dakika şunu çıkar şunu sok desin :) Yahu rakip bulmuş net gol pozisyonları atamamış üstüne 2 gol yemiş Sen Dzemailiyi çıkarıosun yektayı alıyorsun :D Yekta'yı alacagına alsana Bruma'yı. Adamlar saldırıyorlar senin en hızlı oyuncun Bruma o kontralardan neler yakalar neler. Burak'a gelince ne olduğunu penaltı atarken görüyoruz. Burak YILMAZ penaltı atamayacak kadar yeteneksiz lakin top önüne düşecek kadar ballı bir adam :) Adebayor Etoo gibi adamlar şampiyonlar ligine hasret kalan takımlarda top koştururken sen hala kimlerle devam ediyorsun :) Nani gibi adam şuan hangi takımda ? Nani'yi alan takım senden daha mı çok kazanıyor ? Neyse ya ....
  • azcık beyin olsa bu kadro rahatlıkla olurdu :)
  • Penaltıyı yeni gördüm. Yazıklar olsun. Veli'ye yapılan hareketlerin yüzde 2'si değil.
  • Söylenecek çok şey var ama bu takım böyle yürümez arkadaş. Burak kadar vasıfsız bir forvet görmedim hele galatasaray gibi büyük bir camia da. Ben merak ediyorum acaba bu teknik direktör ve yöneticilerle aynı maçı mı izliyoruz? Ya da körler mi acaba? Sivas bizden 100 kat iyi oynadı bunu biliyorum hatta sivasın gol atmasını bile istedim çünkü gerçekten iyi top oynadılar. Galatasaray ölmüş kurtaracak kim var bilmiyorum.
  • Hamit cok kotu olmus.kosamiyor, pas veremiyor..ins duzelir ama kamyon carpmis gibiydi sahada.

    Burakin 90 dk boyunca yaptiklariyla, anadolu takimlarinin forvetlerinin yapabildikleri arasinda hicbir fark yok.belki 1 fark olurdu o da penaLtiyi atarlardi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DJ_OZKAN

    azcık beyin olsa bu kadro rahatlıkla olurdu :)


    Nani yerine ronaldoyu veya robbeni koy kardeş sağ kanata..Daha iyi olur




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DJ_OZKAN

    azcık beyin olsa bu kadro rahatlıkla olurdu :)


    8 yabancı yla sana başarılar kardeş nerde oynayacaksan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 8 yabancıda az olur bence bizim lige..11 veya 12 olmalı en az :
  • Bir adamı yeni eklemeler yapılmış kadro ile kısa sürede eleştirmemek lazım. En kötü ihtimalle iy bitmesini beklemek lazım.

    Ben oyunun olumlu yönde ilerleyeceğini düşünüyorum.

    Bu arada 34 yaşındaki cicinho'ya da helal olsun. Bizim 20lilklere de kök söktürdü. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jambon


    quote:

    Orijinalden alıntı: SurFak

    Sivasa yazık oldu.O kadar emek boşuna gitti.

    Gecen haftada bursaya yazik oldu son dk da yediler tum emekleri gitti. Tuh yazik

    Doğruya doğru
  • Neden basit bir taktik ve oyun anlayışıyla oynamıyoruz. 3-5-2, 5-3-2 dünyada bu taktiği oynayacak kaç takım varda bizde garip şekilde böyle oynuyoruz ?

    Geçen sene bu riskli taktiği denedik beceremedik şimdide becerecek oyuncular yok dünyada bile nadir var. 4 tane merkez oyuncusu var Selçuk, dzemaili, melo, Sneijder bu adamlar ayağına topu aldığında hücumda görebildiği sadece Burak ve Olcan var ve rakip salak değil bu adamları markaj altına aldığında sürekli gerekli gereksiz orta açıyoruz. Sürekli duvara çarpıp geri geliyoruz. Burak tek forvet zaten oynayamıyor bu taktikle iyice yalnız adamı oynatıyoruz. Bruma gibi delici özellikte ve oyunu geniş alana yayabileceğimiz alternatif var kenarda oturuyor, Olcan serbest oyuncu rolünde deliler gibi sağa sola koşuyor. Geçen sene 6-0 yendiğimiz maçlarda da söyledim bu tarz taktiklerin bizim takımda işlemesi çok zor...

    Diğer bir durum Sivas sonuca giden bir takım olsa çoğumuz bu ılımlı bakış açısında olmazdık.




  • Kimse alınmasın ama TV'deki yorumcular arasında Sergen Yalçın dışında kimse anlattığı taktikleri sahada gösteremedi. Herkes diziliş ahkamı kesiyor. Burada da öyle.Takım yönetmek kolay değil. Hele ki Türkiye'de antrenörün ayağını kaydırmayı çok iyi bilen Türk oyuncular varken İtalya'dan gelmiş bir hocanın sorun yaşaması çok doğal. Bu lige dünyanın en iyi antrenörlerinden bir kısmı geldi ama sonuç? Hep aynı değil mi? O zaman suçu başka yerde aramak lazım.

    GS ve diğer takımlarda her sene transfer bitimine saatler kala takıma oyuncular gelmeye başlar. Avrupa'daki orta ve iyi klüpler transferlerini sezon bitmeden bağlamaya başlarlar.

    Avrupa'da GS'nin çok altında bütçelere sahip klüpler(Fakat başarılar denk) paslanmış, kronik sakat oyuncularını bizimki gibi liglere değerlerinin 3-4 katı üstüne satarlar. Yerlerine kimsenin bilmediği adamları alıp birkaç sene sonra misliyle satarlar. Biz ise hala çilek, böcek beklentisindeyiz. Eto gelse ne olur? Bilmemne gelse ne olur?

    Gelecek yaşlılar kafilesi oynayacağı 1-2 sene. Zaten kimse adama para vermezken biz tonla para veriyoruz. Birkaç hafta oynadıktan sonra adam yatıyor. Zaten garanti para.

    Altyapıdan oyuncu eskisi gibi çıkmıyor. Federasyonun yabancı kararı dandik oyuncuların değerlerinin katlanmasına neden oldu.

    Böyle ciddi gerçekler varken Prandelli'yi suçlamamak gerekiyor. Ayrıca Mancini niye gitti? İkiside aynı ekolden gelme. Ayrıca Mancini Juventus (İtalya'da ezici şekilde lig birincisi olduğu bir dönem) ve Real Madrid'in olduğu bir gruptan GS'yi çıkarmayı başardı. Daha önce GS böyle zor bir gruptan çıkamamıştı. Real Madrid'i sahasında yenebilirdik. Saçma sapan gollerle fark yedik. Herke o maçı gördü. Geldiğimiz seviye belliydi.

    Her sene şampiyonluk beklememek lazım. Ligde 18 takım, 3 ciddi şampiyonluk adayı, 1'de şampiyon olacak takım var. Hafızanızı biraz zorlayın, Selçuk başta olmak üzere geçen sezon "sanki bilerek" oynamayan oyuncu kafilesi vardı GS'de.

    Rijkaard GS'nin başındayken Server Çetin'in ya o, ya biz şeklinde Lig TV'ye maç sonrası beyanatını hala unutmuyorum. Faal olarak antrenöründen bahsediyor...


    Basın zaten GS düşmanı, sürekli hedef şaşırtıyorlar. Bir yandan Ünal Aysal'a saldırıyorlar(Faruk Süren'in dediğine göre borçlarımızı düzene sokmuş, dövizden TL'ye geçirmiş ki kur farkı ödemeyelim). İki şampiyonluk yaşadık, Avrupa'da standart bir başarı çizgisi yaşadık. Juve ve Real'li gruptan çıktıktan sonra bu sene Dortmund ve Arsenal'in grubumuzda olması hiç de beklenen endişeyi yaratmadı. Fark ettiniz mi? FB'liler bile GS bu gruptan çıkar diyor(Kura sonrası yorumlar).




  • Takımın yarısı düzgün oynamazken ne bekliyorsunuzki? Prandelli mi çıkıp oynasın? Elde ne varsa onu oynatıyor. Burağın alternatifi mi var elimizde?

    Durum bana bu videoyu hatırlatıyor:http://www.youtube.com/watch?v=xpKW9lriQsw
  • Sneijder'ı kızdıran neydi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HAAltuntas

    Sneijder'ı kızdıran neydi?

    Özel hayatıyla ilgili soru sormuşlar

    Bu arada bu ziya denilen şahıs ceza alacak mı bakalım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.